Gölge Modu| nasıl yüklenir,ayarları nasıl yapılır(gerçekçi bulutlar,gölgeli-çıkıntılı blocklar)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıcı biraz heyecanlı oldu :D yine de sonlara doğru düzelttim iyi sehirler
Dikkat! bu modu iyi bir şekilde çalıştırabilmeniz için iyi bir ekran kartınızın olması gerekir. Bu mod her ekran kartı için çalışmaz. Modu yüklemeden önce ekran kartı driverinizin güncel olduğundan emin olun.
Arkadaşlar bu video ile;
  • Shader modun nasıl yükleneceğini,
  • SEUS v10.1 Gerçekçi bulutlarının nasıl açılacağını
  • Demir altın elmas gibi parlayan blockların parlama efektinin nasıl açılacağını, (yağmur yağar sa tüm blockların :))
  • Bumb efekti (texturelerinin nasıl çıkıntılı hale getirileceğini)
açıkladım izlemenizi tavsiye ederim.

:: Kullanılanlar ve indirmeler ::

TexturePack:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Modlar:
, Buildcraft , Galacticraft

Örnek fotograflar
https://forum.gamer.com.tr/konu/Çektiğim-bazı-güzel-fotolar-beğeneceğinize-eminim-seus-shader-10-1.181098/

Gelecek updatelerde şunlar gelicek :D
  • 2d bulutlar (herkes için) yan seçenek olarak 3d ve parametric seçenekleri de var.
  • Global illumination (yani üzerine ışık vuran herşeyin etrafa ışıklar saçması
  • Normal mapping (düz texture üzerine çıkıntı efekti)

Son düzenleme:

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilinmeyen konulara da değindim sonlara doğru. izlemekte yarar var :)[DOUBLEPOST=1392498977,1392459327][/DOUBLEPOST]Video düzeltildi

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dosyalar yenilendi[DOUBLEPOST=1392827909,1392819463][/DOUBLEPOST]konu yenilendi :DDD

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu mod bununla sadece Single mı takılıyoruz.. Yoksa Mp de girebiliyor muyuz?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki multiplayer da oynayabiliyosun. minecraftta yeni mob,block,tarif eklemediği sürece bu tür modlar daima multiplayer olarak ta çalışır.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
modlu survival serimde bu shader modunu kullanıyorum izlemek isterseniz ;
[DOUBLEPOST=1392912764,1392902405][/DOUBLEPOST]Yenileme[DOUBLEPOST=1392997886][/DOUBLEPOST]güncele

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aca ba şu POM (tp ki shader a uyumlu hale getiren (çıkıntı olmasını sağlıyan) ) şeyin dosyalarını verebilirmisin?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konunun sonuna ekledim oradan indirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1393167063,1393092013][/DOUBLEPOST]güncellee[DOUBLEPOST=1393245513][/DOUBLEPOST]100 izlenim oldu teşekkürler :)