GreenPVP | Yetkili Alımları

egeunal12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Ege ÜNAL
Yaşınız kaç?:14 yaşındayım
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:NihatRT_V2
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:gbegeu13 epostaadresim:[email protected] facebook:Ege UNAL
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:evet var. Cızırtısız Kulak Acıtmayan Yormayan Bir Mikrafon
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4 yıldır minecraft oynamaktayım.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:sunucuyu 3 ay önce buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 3 aydır sunucuda oynamaktayım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): malesef olamadım fakat başka serverlerda fazlasıyla plugincilik,moderörlük ve adminlik yaptığım olmuştur.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: evet iyi yapabiliceğimi düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: kaliteli fakat hile koruması az ve yetkililerin az girdiği bir server
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:insanlarla şu ana kadar bir dğşmanlığım olmamıştır. anlaşabiliceğimi umuyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:her keze adeletli yaklaşmak büyüklere saygım fazladır ve insanlara yardım etmektem hoşlanırım ve insanlardan karşılık beklemem yada karşılık bekleyerek işleri halletmem bir şeyi bozmak değil daha çok geliştirmek ve destek çıkmak için çalışırım küfür/argo'danda hoşlanmam ağzımada almadan konuşurum ve karşıma çıkan hile,macro vb... gibi insanları %100'emin olmadan reportlamıyorum ama hile olduğundan emin olduğum insanıda her zaman reportluyorum ve chat'ede "Adam Hile Report Edin" Yazıp Chatte Kirlilik ve Eğer Hile Değilse Diğer İnsanlarda Bana inanaraktan ve o adamın Hile olduğundan emin olmadan report etmelerini engellemiş oluyorum ve türkiyede nadir iyi pvp'cilerden bitanesiyim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır.Ban Yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.Susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Herkeze Adaletli Ve Herkeze Eşit Haklar Tanıyarak Yaklaşabildiğim için Oyuncular İle Anlaşabiliceğime İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Yapabilirim.Bir Yandanda Zaten Youtube Sosyal Medya Platform'unda da videolar çekmekteyim.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onur Ç*****
15
KesiciYasuo31
var
4 yıldır
1-2 ay oldu Minecraft PVP Sunucuları Yazmıştım Ordan Buldum
1-2 ay
Başka Sunucularda Rehber Oldum
Evet
İnsanlara Yardım Edebilmek İçin
Evet
Hiçbirşeyim
Hayır
Evet Ama Bu Sunucuda Eskiden Son Yazı Yazınca 10 dakika otomatik mute atıyodu öyle küfür etmedim yani
Evet
Evet
Reddedildiniz.
Deniz Onar
14
Deniz2308
live:Denizonar99
mikrafon var
7
3 ay önce forumdan buldum
3 ay
olmadım
evet düşünüyorum
servere emek verilmiş ve bende yardım etmek istiyorum
evet anlaşabilirim
farkım:Saygılı biriyim yardım severim o yüzden istiyorum
evet yedim
evet
inanıyorum
evet video çekebilirim

Deniz Onar
14
Deniz2308
live:Denizonar99
mikrafon var
7
3 ay önce forumdan buldum
3 ay
olmadım
evet düşünüyorum
servere emek verilmiş ve bende yardım etmek istiyorum
evet anlaşabilirim
farkım:Saygılı biriyim yardım severim o yüzden istiyorum
evet yedim
evet
inanıyorum
evet video çekebilirim
Reddedildiniz.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:gbegeu13 facebook:Ege UNAL
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:evet var. Cızırtısız Kulak Acıtmayan Yormayan Bir Mikrafon
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): malesef olamadım fakat başka serverlerda fazlasıyla plugincilik,moderörlük ve adminlik yaptığım olmuştur.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: evet iyi yapabiliceğimi düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: kaliteli fakat hile koruması az ve yetkililerin az girdiği bir server
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:insanlarla şu ana kadar bir dğşmanlığım olmamıştır. anlaşabiliceğimi umuyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:her keze adeletli yaklaşmak büyüklere saygım fazladır ve insanlara yardım etmektem hoşlanırım ve insanlardan karşılık beklemem yada karşılık bekleyerek işleri halletmem bir şeyi bozmak değil daha çok geliştirmek ve destek çıkmak için çalışırım küfür/argo'danda hoşlanmam ağzımada almadan konuşurum türkiyede nadir iyi pvp'cilerden bitanesiyim.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Herkeze Adaletli Ve Herkeze Eşit Haklar Tanıyarak Yaklaşabildiğim için Oyuncular İle Anlaşabiliceğime İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Yapabilirim.Bir Yandanda Zaten Youtube Sosyal Medya Platform'unda da videolar çekmekteyim.
Bekleyenler listesine alındınız.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:gbegeu13 epostaadresim:[email protected] facebook:Ege UNAL
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:her keze adeletli yaklaşmak büyüklere saygım fazladır ve insanlara yardım etmektem hoşlanırım ve insanlardan karşılık beklemem yada karşılık bekleyerek işleri halletmem bir şeyi bozmak değil daha çok geliştirmek ve destek çıkmak için çalışırım küfür/argo'danda hoşlanmam ağzımada almadan konuşurum ve karşıma çıkan hile,macro vb... gibi insanları %100'emin olmadan reportlamıyorum ama hile olduğundan emin olduğum insanıda her zaman reportluyorum ve chat'ede "Adam Hile Report Edin" Yazıp Chatte Kirlilik ve Eğer Hile Değilse Diğer İnsanlarda Bana inanaraktan ve o adamın Hile olduğundan emin olmadan report etmelerini engellemiş oluyorum ve türkiyede nadir iyi pvp'cilerden bitanesiyim.
Türkiye'deki nadir PvP'cilerden misin? Badlion istatistiklerinden bile ne kadar berbet bir PvP'ci olduğun belli. Bunu yazman sana zaten bir şey kazandırmadı fakat bari yalan söyleme.

egeunal12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben Stats Bakımından Asla Demiyorum. Türkiye Genelinin Biraz Üstünde Bir PVP Oyuncusuyum Ve Ben Bu Yorumu Yaparken Bana bir şey Kazandırmıcağını Bilerekten Yazdım.Büyük Bir Sunucu Kurucusu Olaraktan Böyle Ön Yargılı Yaklaşmanız Biraz Beni Üzdü Ve Ben Hiçbir Ulaslar arası yada Türk Sunucularının hiçbir'inde Stats Kasmak Amaçlı Oynamadım.Teşekkürler

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben Stats Bakımından Asla Demiyorum. Türkiye Genelinin Biraz Üstünde Bir PVP Oyuncusuyum Ve Ben Bu Yorumu Yaparken Bana bir şey Kazandırmıcağını Bilerekten Yazdım.Büyük Bir Sunucu Kurucusu Olaraktan Böyle Ön Yargılı Yaklaşmanız Biraz Beni Üzdü.Teşekkürler
Listeden alındınız.

egeunal12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nedeni Nedir Acaba?Ben saygılı ve dürüstçe mesaj yazarken sorun gördüğünüz beğenmediğiniz yan nedir acaba?Ön yargılı davrandığınız için biraz üzüldüm lafı için sonucu olumsuz yaptıysanız kusura bakmayın fakat sizden özür dilemem.Siz Bir Kurucu Olarak Eleştirilere Açık Olmalısınız.Ben Nedeni Öğrenmek İstiyorum lütfen.Yinede Teşekkürler İyi Günler.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedeni Nedir Acaba?Ben saygılı ve dürüstçe mesaj yazarken sorun gördüğünüz beğenmediğiniz yan nedir acaba?Ön yargılı davrandığınız için biraz üzüldüm lafı için sonucu olumsuz yaptıysanız kusura bakmayın fakat sizden özür dilemem.Siz Bir Kurucu Olarak Eleştirilere Açık Olmalısınız.Ben Nedeni Öğrenmek İstiyorum lütfen.Yinede Teşekkürler İyi Günler.
Türkçe öğrenmeniz gerektiğini düşündüğüm için başvurunuzu iptal ettim.

egeunal12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Peki Teşekkürler. Fakat Ben Bütün Dikkatimi Yazım Kurallarına Vermiyordum Artık Daha Çok Dikkat Ederim Yeniden Listeye Alırsanız da Mutlu Ederseniz Ve Yazım Kurallarına Uyarım.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Peki Teşekkürler. Fakat Ben Bütün Dikkatimi Yazım Kurallarına Vermiyordum Artık Daha Çok Dikkat Ederim Yeniden Listeye Alırsanız da Mutlu Ederseniz Ve Yazım Kurallarına Uyarım.

Cümledeki her kelime büyük harfle başlamaz.Bunu ilk önce öğrenmen lazım.

LeReaven

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Yasin Engin
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: FeedMeM0re_
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Yasin Engin (TeknikDestek)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 1.5 Yıl
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 2 Gün Önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 4 Gündür Oynuyorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Serverle Yükseliceme İnanıyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bende Bir Oyuncuyum (YETKİM NE OLURSA OLSUN)
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Müsait Zamanlarda

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Yasin Engin
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: FeedMeM0re_
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Yasin Engin (TeknikDestek)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 1.5 Yıl
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: 2 Gün Önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 4 Gündür Oynuyorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Serverle Yükseliceme İnanıyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bende Bir Oyuncuyum (YETKİM NE OLURSA OLSUN)
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Müsait Zamanlarda
2 gün önce buldunuz ve 4 gündür oynuyorsunuz, tebrikler.
Reddedildiniz.

H0lyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Hasan Kaan Aktan
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:H0lyTR
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4-5 YIL ARASI
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Zannedersem bu sitede veya buraya benzer bir siteden buldum ve yaklaşık 5 veya 6 oldu.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Bulduğumdan beri.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Donor eski adım ( Kizilbas )
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet tecrübeliyim.( Daha öncede belirttiğim gibi )
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuyu beğeniyorum ancak oyuncular ile daha fazla ilgilenilmesi gerekiyor.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilgiliyim , son 1 yıldır daha olgunum , adaletliyim
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):1 defa kurucu sinirlenip atmıştı sanırım çok oldu tam hatırlamıyorum konsol dan bakarsınız.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet uyumlu birisiyimdir
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet pc buna izin verir yani kastırma felan yapmaz rahatlıkla alabilirim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Hasan Kaan Aktan
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:H0lyTR
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4-5 YIL ARASI
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Zannedersem bu sitede veya buraya benzer bir siteden buldum ve yaklaşık 5 veya 6 oldu.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Bulduğumdan beri.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Donor eski adım ( Kizilbas )
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet tecrübeliyim.( Daha öncede belirttiğim gibi )
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuyu beğeniyorum ancak oyuncular ile daha fazla ilgilenilmesi gerekiyor.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilgiliyim , son 1 yıldır daha olgunum , adaletliyim
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):1 defa kurucu sinirlenip atmıştı sanırım çok oldu tam hatırlamıyorum konsol dan bakarsınız.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet uyumlu birisiyimdir
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet pc buna izin verir yani kastırma felan yapmaz rahatlıkla alabilirim.
Bekleyenler listesindesiniz.

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Eren Gürsoy
Yaşınız kaç?: 16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: BannedYouS ( steam vb. yerlerde kullandığım private isim. )
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype, Curse, Discord, TeamSpeak.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 7 Yıl olmak üzere.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu bir kaç hafta önce duymuştum fakat girme fırsatım olmadı.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Daha önce bir arkadaşım tarafından önerildi fakat göz ile görme fırastım olmadı zaten buradada sunucunun "ip" adresi veya resmi bulunmuyor.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda "hayır" olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Benim işim bu zaten yazılımcılık okuyorum ve birçok tabanlı oyunlarda Developer'lik yaptım ( The NewZ, İSS ve daha birçok oyunda ) Normalde benim asıl alanım harita tasarımcılığı.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Olgun İnsanlardan Oluşan Bir Ekip Olduğunu Düşünüyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Zaten olgun bir sunucuda hem çok fazla yetkili olmayacağını düşünyorum hemde yetkililerinde ben/siz gibi olgun olduğunu düşünüerekten anlaşacağımı net bir şekilde düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculardan tek farkım bence tecrübem ve dürüstlüğüm Minecraft'da çok fazla SK'yım diyen var fakat tek yaptıkları şey google aracılığı ile pl indirip içine 2 - 3 şey editleyip ben kodladım diye vermek fakat ben öyle değilim sıfırdan pl kodlaya bilme kabiliyetim var diyebilirim ve oyunda aşırı titizimdir yani benim normalde yetkililer ile tek anlaşamadığım konu oyunda yetkililerin şu şekilde konuşması:
Admin: Sa beyler
Admin: naberr
oyuncu: o admin
admin: o knk napıyon ya
admin: lan
admin: hile kapa (küfür) seni.!
yani hem türkçeye önem vermemek hemde oyunun chat'in den konuşmak yani ben nadir olarak duyuru vb uyarmalar dışında oyuncu chat'ini kullanmam bu bizim basit bir sunucu olduğumuzu gösterir (bence) daha çok bu şikayet hile gibi destek isteyen konuları skype den özel olarak konuşmayı tercih ederim fakat önemli bir durum olursa chat'i tabikide kullanırım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Ya bağzı çocuk serverlerde ban yedim tabi herkes ban yer öyle değilmi ? neden derseniz de admin yardımı şikayetde bulundum fakat kimse ilgilenmedi admin yardımı olduğu belliydi bende biraz sinirlendim ve admini şikayet edeceğimi serverin hoş olmadığını belirttim fakat şunu söyleyeyim admin yardımı olduğu kesin bir şeydi admin ile oyuncular aynı klandaydılar dediğim gibi bende admin hakkında şikayet açacağımı belirtim ve ardından serverin diğer serverlere göre iyi olmadığını söyledim adrdından banladım onun dışında pek banlandığımı hatırlamıyorum.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Açık olmak gerekirse hayır...
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet, zaten oyuncular ile pek haşır neşir değilimdir ne gibi oyunculara o naber sa felan demem çok nadir konuşurum. ve pek adminlerin oyuna girip oynaması yandaşı değilim.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Yani tam olarak anlamadım soruyu fakat video çekme olasılığım var hile gibi oyuncuları izlerken kanıtlama amacı.