GreenPVP | Yetkili Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Uğur Akdemir
Yaşınız kaç?: 18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: UgurK
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype : Ugur_Akdemirs
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 6 Yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Facebook Grubunda bir Arakdaş Flood Yaparken
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 2 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır Olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Tabikide Evet Çok Sayıda Sunucum Oldu
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Size Dağa Fazla Yardımcı Olmak için Ve Plugin,Skript bilgilerimi Sizinle Sunmak için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Bilmiyorum Tanımadığım için bir şey Söyleyemem Ama Anlaşabilirim Sevecen Birisiyimdir
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Hiç Kimseden Kendimi Üstün Veya Düşük Görmem herkes Aynıdır Ne Olursan Ol
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır Yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır Susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Tabikide Evet Oyuncular Sizin için Ve Bizim içinde Çok Önemlidir
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Yapabilirim
Reddedildiniz.

Alımlar devam etmekte.

Etrax

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Metehan Polat.
Yaşınız kaç?: 15.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MetePlt.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: etraxgfx
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 6.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Yaklaşık 1 ay önce internette PvP sunucusu ararken buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 ay.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yetkili olarak sunucuyu iyileştirbileceğimi düşünüyorum, size yardım etmek istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Tabii ki de, evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha önce kendi sunucum vardı, komut bilgim var.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet.

Son düzenleme:

TheLastPlayer53

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berat Haydar
Yaşınız kaç?:16
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook:facebook.com/berattyzc
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:4 ay önce forumda
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: oynadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet bana güvenebilirsiniz.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizlere Yardımda Bulunmak İçin ve Oyunculara Daha İyi Oyun Sunabilmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: sıcak Kanlıyımdır Onlarda Öyleyse Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bilgisayar Uamanıyım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet pc kötü ama denerim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berat Haydar
Yaşınız kaç?:16
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook:facebook.com/berattyzc
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:4 ay önce forumda
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: oynadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet bana güvenebilirsiniz.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizlere Yardımda Bulunmak İçin ve Oyunculara Daha İyi Oyun Sunabilmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: sıcak Kanlıyımdır Onlarda Öyleyse Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bilgisayar Uamanıyım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet pc kötü ama denerim
Reddedildiniz.
Adınız ve soyadınız nedir?: Metehan Polat.
Yaşınız kaç?: 15.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MetePlt.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: etraxgfx
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 6.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Yaklaşık 1 ay önce internette PvP sunucusu ararken buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 ay.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yetkili olarak sunucuyu iyileştirbileceğimi düşünüyorum, size yardım etmek istiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Tabii ki de, evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha önce kendi sunucum vardı, komut bilgim var.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet.
Reddedildiniz.

enescakir19991998

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınz nedir?:Enes Batuhan ÇAKIR
Yaşınız kaç?:17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:Ronaldinho
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: live:enes.cakir.112
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:mikrofonum var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3 yıldır oynuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:1 ay önce buldum, kuzenim tavyise etti
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):3 defa kurucu 5 defa admin 2 defa builder 2defa rehber
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet işimi gerçekten iyi yapabileceğimi düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Güzel bir sunucu ve herkes saygılı
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabileceğimden eminim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyuncuardan farkım yok onlarda insan bende inasım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Daha önce sunucudan ban yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu: Daha önce sunucudan susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Daha önceki deneyimlerime dayanarak anlaşabileceğimden eminim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Raporlanan oyuncuları elimde somut bir şey olmadan suçlamam (Kayıt, Resim vb.)

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: live:enes.cakir.112
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:1 ay önce buldum, kuzenim tavyise etti
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):3 defa kurucu 5 defa admin 2 defa builder 2defa rehber
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet işimi gerçekten iyi yapabileceğimi düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Güzel bir sunucu ve herkes saygılı
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyuncuardan farkım yok onlarda insan bende inasım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Daha önce sunucudan ban yemedim
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Daha önceki deneyimlerime dayanarak anlaşabileceğimden eminim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Raporlanan oyuncuları elimde somut bir şey olmadan suçlamam (Kayıt, Resim vb.)

Size ''Sunucuda herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu ?'' diye soruluyor. Siz ise önceki sunucularda ki yetkilerinizi söylüyorsunuz.Ayrıca Türkçeyi doğru kullanamıyorsunuz.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Reddedildiniz.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Serkan Yasin Vanlı
Yaşınız kaç?: 12
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Ordinaryus
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype kullanıyorum OrdinaryusSerkan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu bu konudan öğrendim ve ip adresini buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda 1 saat oynadım ama görünüşe göre daha çok oynayacağım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz normal pvp sunucularında daha iyi olmakla birlikte kendini içine çekiyor.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bana verilen işleri yapana kadar pes etmem.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet çekebilirim.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Serkan Yasin Vanlı
Yaşınız kaç?: 12
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Ordinaryus
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype kullanıyorum OrdinaryusSerkan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu bu konudan öğrendim ve ip adresini buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda 1 saat oynadım ama görünüşe göre daha çok oynayacağım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz normal pvp sunucularında daha iyi olmakla birlikte kendini içine çekiyor.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bana verilen işleri yapana kadar pes etmem.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet çekebilirim.
Biraz sorulara fazla basit cevap verdiğinizden, biraz da yaşınızdan kaybediyorsunuz. Üzgünüm, reddedildiniz.

Taner67

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adım Taner soyadım Seven.
Yaşınız: Yaşım 15'dir.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Oyunda kullandığım isim SchertzKecks.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Var Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Dizüstünün mikrofonu var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu yaklaşık 2 ay önce buldum ve arkadaşım önerdi.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda 2 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz? Sunucunun kaliteli ve samimi bir sunucu olduğun düşünüyorum ve bu sunucuda hak yenmesini istemiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculara göre farkım bence gözüm sürekli sohbette oluyor ve samimi bir dile sahip oluüumu düşünüyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır daha önce ban yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet birkaç kere susturuldum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:tabii ki anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Dizüstü olduğu için sıkıntı çıkabilir fps bakımından ama çekebilirim.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adım Taner soyadım Seven.
Yaşınız: Yaşım 15'dir.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Oyunda kullandığım isim SchertzKecks.
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Var Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Dizüstünün mikrofonu var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu yaklaşık 2 ay önce buldum ve arkadaşım önerdi.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda 2 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz? Sunucunun kaliteli ve samimi bir sunucu olduğun düşünüyorum ve bu sunucuda hak yenmesini istemiyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculara göre farkım bence gözüm sürekli sohbette oluyor ve samimi bir dile sahip oluüumu düşünüyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır daha önce ban yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet birkaç kere susturuldum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:tabii ki anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Dizüstü olduğu için sıkıntı çıkabilir fps bakımından ama çekebilirim.
Bekleme listesindesiniz.