GreenPVP | Yetkili Alımları

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Görkem Taş
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:ninjastic
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype : facebook:futbolcu_bjk_212 Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:10 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:gamer.com sitesi burası yani :D
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:bazen 3 günümü bile ayırmışlıgım var uyumayıp
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Son Oyuncuda Builderlik , LightPVP De Sunucu Sahipliği Ve JustPvP De Sunucu Sahipliği (daha varda detaylı konuşuruz)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Başka Yerlere Yardım Etmeyi Seviyorum.Açık Fikirdir Bu
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet,Ama Yanlışları Olursa Büyük-Küçük Ayrım Yapmadan Eşit Şartlarda Davranırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Tanıdık (Bilindik) Birisiyim :D
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır %0 Hiç Yemedim Hayatımda :D
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:oda %0 :D
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Niye ANLAŞAMAYAKKİ :D
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Zaten Youtuberlik Yapıyorum Yani Çekebilirim :D

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Eren Gürsoy
Yaşınız kaç?: 16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: BannedYouS ( Steam vb. yerlerde kullandığım private isim. )
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype, Curse, Discord, TeamSpeak.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 7 Yıl olmak üzere.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu bir kaç hafta önce duymuştum fakat girme fırsatım olmadı.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Daha önce bir arkadaşım tarafından önerildi fakat göz ile görme fırastım olmadı zaten buradada sunucunun "ip" adresi veya resmi bulunmuyor.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda "hayır" olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Benim işim bu zaten yazılımcılık okuyorum ve birçok tabanlı oyunlarda Developer'lik yaptım ( The NewZ, İSS ve daha birçok oyunda ) Normalde benim asıl alanım harita tasarımcılığı.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Olgun İnsanlardan Oluşan Bir Ekip Olduğunu Düşünüyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Zaten olgun bir sunucuda hem çok fazla yetkili olmayacağını düşünyorum hemde yetkililerinde ben/siz gibi olgun olduğunu düşünüerekten anlaşacağımı net bir şekilde düşünüyorum.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Diğer oyunculardan tek farkım bence tecrübem ve dürüstlüğüm Minecraft'da çok fazla SK'yım diyen var fakat tek yaptıkları şey google aracılığı ile pl indirip içine 2 - 3 şey editleyip ben kodladım diye vermek fakat ben öyle değilim sıfırdan pl kodlaya bilme kabiliyetim var diyebilirim ve oyunda aşırı titizimdir yani benim normalde yetkililer ile tek anlaşamadığım konu oyunda yetkililerin şu şekilde konuşması:
Admin: Sa beyler
Admin: naberr
oyuncu: o admin
admin: o knk napıyon ya
admin: lan
admin: hile kapa (küfür) seni.!
yani hem türkçeye önem vermemek hemde oyunun chat'in den konuşmak yani ben nadir olarak duyuru vb uyarmalar dışında oyuncu chat'ini kullanmam bu bizim basit bir sunucu olduğumuzu gösterir (bence) daha çok bu şikayet hile gibi destek isteyen konuları skype den özel olarak konuşmayı tercih ederim fakat önemli bir durum olursa chat'i tabikide kullanırım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Ya bağzı çocuk serverlerde ban yedim tabi herkes ban yer öyle değilmi ? neden derseniz de admin yardımı şikayetde bulundum fakat kimse ilgilenmedi admin yardımı olduğu belliydi bende biraz sinirlendim ve admini şikayet edeceğimi serverin hoş olmadığını belirttim fakat şunu söyleyeyim admin yardımı olduğu kesin bir şeydi admin ile oyuncular aynı klandaydılar dediğim gibi bende admin hakkında şikayet açacağımı belirtim ve ardından serverin diğer serverlere göre iyi olmadığını söyledim adrdından banladım onun dışında pek banlandığımı hatırlamıyorum.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Açık olmak gerekirse hayır...
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet, zaten oyuncular ile pek haşır neşir değilimdir ne gibi oyunculara o naber sa felan demem çok nadir konuşurum. ve pek adminlerin oyuna girip oynaması yandaşı değilim.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Yani tam olarak anlamadım soruyu fakat video çekme olasılığım var hile gibi oyuncuları izlerken kanıtlama amacı.
Harita tasarımı işim demişsiniz, eğer bu Minecraft'ta ise sizi Builder alabiliriz, onun dışında bekleyenler listesine girdiniz fakat size ulaşabileceğimiz bir bölüm yerine şöyle yazmalıydınız: "Skype: deneme123, Facebook: fb.com/deneme.123" gibi, Skype adresinizi verirseniz konuşabiliriz.

Adınız ve soyadınız nedir?:Görkem Taş
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:ninjastic
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype : facebook:futbolcu_bjk_212 Facebook :

Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:10 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:gamer.com sitesi burası yani :D
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:bazen 3 günümü bile ayırmışlıgım var uyumayıp
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Son Oyuncuda Builderlik , LightPVP De Sunucu Sahipliği Ve JustPvP De Sunucu Sahipliği (daha varda detaylı konuşuruz)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Başka Yerlere Yardım Etmeyi Seviyorum.Açık Fikirdir Bu
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet,Ama Yanlışları Olursa Büyük-Küçük Ayrım Yapmadan Eşit Şartlarda Davranırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Tanıdık (Bilindik) Birisiyim :D
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır %0 Hiç Yemedim Hayatımda :D
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:oda %0 :D
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Niye ANLAŞAMAYAKKİ :D
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Zaten Youtuberlik Yapıyorum Yani Çekebilirim :D
Reddedildiniz.

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Atilla
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: AleXa_FTW
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): SKYPE : Alaattin_Minecraft Facebook : Atilla İnci
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Malesef, fakat bir sorun olursa telefonumdan bağlanırım.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır MC onuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Forumda buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Henüz serverinizde oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Henüz serverinizde oynamadığımdan bir yetkiye sahip olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: HAYIR
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet

Sympatcho35

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berkay Ağdağ

Yaşınız kaç?:28/03/1997

Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Gudwell

Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):

Discord: SympatheticManiac35#6397

Facebook:
(belirtmek isterim facebook 'u çok kullanan birisi değilim sadece oyun grublarına bakmak için kullanıyorum

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3 yıldır sınavlarım ve özel günler hariç aralıksız oynarım :)

Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumlardan buldum ve dün buldum

Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:yaklaşık 1 gün

Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Birçok Hub ve MCSG de mod olarak çalıştım fakat çok uzun bir süre değil daha sonra ailemden çok sevdiğim birisi vefat ettiği için istifamı vermiştim.

İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:tabikide evet

Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:kaliteli sunucularda hep yetkili olmuş ve sevgiyle işimi yapmışımdır.

Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşamasamda saygı duymak zorundayım o yüzden saygı çerçevesi içinde iyi geçiniceğimizi düşünüyorum

Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Her insan birbirinden farklıdır

Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır

Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır

Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Oyuncularla diplomatik bir şekilde konuştuktan sonra anlaşamıcağımı duşunmuyorum

Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Video konusunda bilgisayarımın bileşenleri iyi değil o yüzden çekemem fakat telefondan Videolar ve ya oyun içi bilgisayar üstünde screen shotlar alabilirim.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berkay Ağdağ

Yaşınız kaç?:28/03/1997

Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Gudwell

Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):

Discord: SympatheticManiac35#6397

Facebook:
(belirtmek isterim facebook 'u çok kullanan birisi değilim sadece oyun grublarına bakmak için kullanıyorum

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3 yıldır sınavlarım ve özel günler hariç aralıksız oynarım :)

Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumlardan buldum ve dün buldum

Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:yaklaşık 1 gün

Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Birçok Hub ve MCSG de mod olarak çalıştım fakat çok uzun bir süre değil daha sonra ailemden çok sevdiğim birisi vefat ettiği için istifamı vermiştim.

İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:tabikide evet

Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:kaliteli sunucularda hep yetkili olmuş ve sevgiyle işimi yapmışımdır.

Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Anlaşamasamda saygı duymak zorundayım o yüzden saygı çerçevesi içinde iyi geçiniceğimizi düşünüyorum

Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Her insan birbirinden farklıdır

Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır

Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Oyuncularla diplomatik bir şekilde konuştuktan sonra anlaşamıcağımı duşunmuyorum

Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Video konusunda bilgisayarımın bileşenleri iyi değil o yüzden çekemem fakat telefondan Videolar ve ya oyun içi bilgisayar üstünde screen shotlar alabilirim.
MCGamer sunucusunda yetkili olduğunuza dair kanıt atar mısınız acaba?

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve soyadınız nedir?: Atilla
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: AleXa_FTW
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): SKYPE : Alaattin_Minecraft Facebook : Atilla İnci
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Malesef, fakat bir sorun olursa telefonumdan bağlanırım.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 4 yıldır MC onuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Forumda buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Henüz serverinizde oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Henüz serverinizde oynamadığımdan bir yetkiye sahip olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: HAYIR
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet

Reddedildiniz.

Server ipsi nedir?

mc.greenpvp.net

OmerDmn

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
[Adınız ve soyadınız nedir?:Ömer Duman
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:Agent00Niklas
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres :Ömer Duman skype
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:arkadaşım önerdi 1 ay önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 aydır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu?:Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucu greçekten başka pvp sunucularına göre kaliteli ve pvpde başarılı olmaya çalışanlara yardım isteyenler vb. yardım etmek isterim
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: PvP de iyi olduğumu düşünüyorum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Yapabilirim

benim formumada cevap verirmisiniz :)

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
[Adınız ve soyadınız nedir?:Ömer Duman
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:Agent00Niklas
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres :Ömer Duman skype
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:arkadaşım önerdi 1 ay önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 aydır
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucu greçekten başka pvp sunucularına göre kaliteli ve pvpde başarılı olmaya çalışanlara yardım isteyenler vb. yardım etmek isterim
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: PvP de iyi olduğumu düşünüyorum
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Yapabilirim

benim formumada cevap verirmisiniz :)
Reddedildiniz.

YasinK0655

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[Adınız ve soyadınız nedir?:Ahmet Yasin Kayaoğlu
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:kajo14
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres :skyp : [email protected]
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:2 Hafta
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:2 Hafta
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiorsun:Adaletili Oyun İçin Düzenli
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Farkımız Yoktur

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zaten başvurumu ben geri çektim. Yetkililerin küfür edebildiği bir sunucuda bulunmak istemem.
Bizim de sizin gibi bir yetkiliye ihtiyacımız yok zaten. Her insanın sinirlendiği, küfür ettiği anlar olur. Gelip burada boşu boşuna sütten çıkmış ak kaşık gibi mesaj yazmayın lütfen.

Reddedildiniz.

UgurK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Uğur Akdemir
Yaşınız kaç?: 18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: UgurK
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype : Ugur_Akdemirs
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 6 Yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Facebook Grubunda bir Arakdaş Flood Yaparken
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 2 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır Olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Tabikide Evet Çok Sayıda Sunucum Oldu
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Size Dağa Fazla Yardımcı Olmak için Ve Plugin,Skript bilgilerimi Sizinle Sunmak için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Bilmiyorum Tanımadığım için bir şey Söyleyemem Ama Anlaşabilirim Sevecen Birisiyimdir
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Hiç Kimseden Kendimi Üstün Veya Düşük Görmem herkes Aynıdır Ne Olursan Ol
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır Yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır Susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Tabikide Evet Oyuncular Sizin için Ve Bizim içinde Çok Önemlidir
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Yapabilirim