GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O ekran kartına o işlemciyi görünce gözümden yaş geldi ya. Yazık etmişsin
Nerdeyse amd nin en düşük işlemcisiyle en güçlü ekran kartını takmışsın.(tek işlemcili olanlar arasından) o kombinasyonda ekran kartına baya darboğaz yapabilir. İşlemciyi amd alacaksan fx serisinden al derim. İntel alacaksan en az i5 şart.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fm2 soketi AMD'nin APU serisi işlemcileri kullanıyor. APU nedir biliyor musunuz ?
Evet biliyorum :'([DOUBLEPOST=1423080081,1423080044][/DOUBLEPOST]
O ekran kartına o işlemciyi görünce gözümden yaş geldi ya. Yazık etmişsin
Nerdeyse amd nin en düşük işlemcisiyle en güçlü ekran kartını takmışsın.(tek işlemcili olanlar arasından) o kombinasyonda ekran kartına baya darboğaz yapabilir. İşlemciyi amd alacaksan fx serisinden al derim. İntel alacaksan en az i5 şart.
Amd'nin en düşük işlemcisimi Högh wt*?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
i3 işlemcileri kötülemeyin, çoğu oyuna yeterliler.
Kötülemiyorum. Sadece o ekran kartı alan biri i5 gibi orta-yüksek bir işlemci almalı. Ama çok çok fazla bir bilgim yok. İ3 te darboğazı belki yapar belki yapmaz. R9 290x amd nin tek gpu lu ekran kartlarından en iyisi. Onunla şuanda piyasadaki bütün oyunları 1080p de ultra ayarlarda oynayabilirsin. tabii ki darboğaz yapmayan bir işlemci varsa.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötülemiyorum. Sadece o ekran kartı alan biri i5 gibi orta-yüksek bir işlemci almalı. Ama çok çok fazla bir bilgim yok. İ3 te darboğazı belki yapar belki yapmaz. R9 290x amd nin tek gpu lu ekran kartlarından en iyisi. Onunla şuanda piyasadaki bütün oyunları 1080p de ultra ayarlarda oynayabilirsin. tabii ki darboğaz yapmayan bir işlemci varsa.
Darboğaz yapmaz ama çok az derecede bottleneck yapabilir.