GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chipsetini amd uretiyor. Amd nin ekran karti o. :([DOUBLEPOST=1422702060,1422701940][/DOUBLEPOST]
Onu demiyorum. Mutlaka kiracaksin emin ol :(
Optimizasyon sorunu olmayacak rahat ol sen :( ayrica sistem gereksinimleri resmi olarak aciklandi :(
Daha oyun çıkmamış.Hiç belli olmaz :'(
Oyunu Ubisoft yapsaydı Gtx 980 x4 SLİ ile 30 Fps alırdık :'(

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın çok iyi. Full ayarlarda oynarsın. Ya da 1-2 şey kısarak işte. İşlemci biraz eski.

Bu arada işlemci, ekran kartını biraz zorlayabilir. O yüzden Full ayarlarda oynayamazsan gelip burada laf yapmamanı rica ediyorum.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ekran kartın çok iyi. Full ayarlarda oynarsın. Ya da 1-2 şey kısarak işte. İşlemci biraz eski.

Bu arada işlemci, ekran kartını biraz zorlayabilir. O yüzden Full ayarlarda oynayamazsan gelip burada laf yapmamanı rica ediyorum.
Nesnel olarakmı eski yoksa özenl olarakmı :D
Hala 2.40 GHz kullanan bilgisayarlar varda. Bu 3.4 + 4 çekirdek. Doğruca açıklarmısın ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Nesnel olarakmı eski yoksa özenl olarakmı :D
Hala 2.40 GHz kullanan bilgisayarlar varda. Bu 3.4 + 4 çekirdek. Doğruca açıklarmısın ?

İşlemcin çok iyi değil. Darboğaz yapma ya da azıcıkta olsa zorlama söz konusu olabilir. Bir daha ki sefere araştırmadan almamanı öneriyorum.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın fazlasıyla yeterli, Crossfire yapmana gerek yok ve tavsiye etmiyorum. Sisteminde yetersiz olabilecek tek şey işlemci. İşlemcini yenileyecek olursan 8320 almanı tavsiye ederim.