Guardians of Adelia [Açık Beta]

Emremacin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
DUYURU: Ben öngöremediğim için ufak bi problem oluştu. Beta başvurusunda mail girmenizi istemediğim için şifrelerinizi size göndermenin bi yolu yok :(
Şifrelerinizi almak için bana forumdan, Discorddan veya skypedan özel mesaj ile ulaşmanız gerekicek. Bu sorun için özür dilerim.

Bana şifremi verir misin?
Hem ben savaşçı olcam

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapalı-beta yaklaşık 20 dakika sonra başlıyor. Şifresini bilmeyenler önceden de dediğim gibi bana forumdan özel mesaj, Discord veya skype üzerinden ulaşabilir.

Sunucu ip: 185.9.159.245
Discord: lix3nn#3975

Beta yaklaşık 25 gün sürecek umarım büyük bi sorun çıkmaz ve hoşunuza gider.

PusAt71771

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kapalı-beta yaklaşık 20 dakika sonra başlıyor. Şifresini bilmeyenler önceden de dediğim gibi bana forumdan özel mesaj, Discord veya skype üzerinden ulaşabilir.

Sunucu ip: 185.9.159.245
Discord: lix3nn#3975

Beta yaklaşık 25 gün sürecek umarım büyük bi sorun çıkmaz ve hoşunuza gider.
ben kapalı betaya başvuru attım hatta hesapda giriyor ancak şifre verilmedi e postada şifre vermedi bana

9sas9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buram buram kalite kokuyor tamamen ne zaman açılacak

buram buram kalite kokuyor tamamen ne zaman açılacak

Suanche

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucuya girdikten sonra sınıf seçme mapına gelince donuyor ve bağlantım kopuyor nedenini bilen var mı ?

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapalı-Beta haberleri/güncellemeleri:

Açılışın ilk 2-3 gününde çok fazla ve önemli buglar olması yüzünden guardians of bugalia adını alan sunucuyu her türk mmorpg serverında olduğu gibi açamadan kapatma kararı almadık. Çünkü buglar şuanda yok, 2 gün önce olsaydı buglar vardı ama şuanda yok.
Önemli bugların hepsi çözüldü!
Şuanda ufak ufakta olsa bir sürü bug var. Yavaş yavaş onları çözerken aynı zamanda ekonomi ve combat dengelemelerine de başlayacağım.

*Çık gir yapınca oyuncu verilerinin sınıflanması ve yetenekleri kullanamama gibi önemli hatalar giderildi. Ayrıca şu sistemler tamamlandı/düzeltildi: Takas, Parti, Pazar.
*Sınıflara özel saldırı hızları getirildi. Böylece düz vuruş spamlama saçmalığını engellemiş olduk.
*Maksimum can testi yapıldı ve 100.000 canlı bir köylü spawnladım. İlerde gelecek olan zindanlar ve yüksek canlı bosslara yönelik bir testti.
*Bunun haricinde birçok ufak bug çözüldü ve değişiklik yapıldı beta sonuna kadar tüm bugları çözüp oyun dengesinide belli bi seviyede sağlamayı planlıyorum. Tam sürüm için beklentilerim arttı! (tabi daha çook vakit var tam sürüme)

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Kapalı-Beta haberleri/güncellemeleri:

Açılışın ilk 2-3 gününde çok fazla ve önemli buglar olması yüzünden guardians of bugalia adını alan sunucuyu her türk mmorpg serverında olduğu gibi açamadan kapatma kararı almadık. Çünkü buglar şuanda yok, 2 gün önce olsaydı buglar vardı ama şuanda yok.
Önemli bugların hepsi çözüldü!
Şuanda ufak ufakta olsa bir sürü bug var. Yavaş yavaş onları çözerken aynı zamanda ekonomi ve combat dengelemelerine de başlayacağım.

*Çık gir yapınca oyuncu verilerinin sınıflanması ve yetenekleri kullanamama gibi önemli hatalar giderildi. Ayrıca şu sistemler tamamlandı/düzeltildi: Takas, Parti, Pazar.
*Sınıflara özel saldırı hızları getirildi. Böylece düz vuruş spamlama saçmalığını engellemiş olduk.
*Maksimum can testi yapıldı ve 100.000 canlı bir köylü spawnladım. İlerde gelecek olan zindanlar ve yüksek canlı bosslara yönelik bir testti.
*Bunun haricinde birçok ufak bug çözüldü ve değişiklik yapıldı beta sonuna kadar tüm bugları çözüp oyun dengesinide belli bi seviyede sağlamayı planlıyorum. Tam sürüm için beklentilerim arttı! (tabi daha çook vakit var tam sürüme)
Sunucu zaten çok başarılı bir sunucu.İlk başta oynadığımda da gerçekten keyif almıştım.