Batuhannxdm
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Seçilmişim.
ben kapalı betaya başvuru attım hatta hesapda giriyor ancak şifre verilmedi e postada şifre vermedi banaKapalı-beta yaklaşık 20 dakika sonra başlıyor. Şifresini bilmeyenler önceden de dediğim gibi bana forumdan özel mesaj, Discord veya skype üzerinden ulaşabilir.
Sunucu ip: 185.9.159.245
Discord: lix3nn#3975
Beta yaklaşık 25 gün sürecek umarım büyük bi sorun çıkmaz ve hoşunuza gider.
E posta vermicek zaten özelden o'na ilet hangi hesabın betaya katıldıysa yaz nickini şifresini utku verecek.ben kapalı betaya başvuru attım hatta hesapda giriyor ancak şifre verilmedi e postada şifre vermedi bana
14ünden sonra gönderdiysen formu, bana özel mesajla nickini gönder bakıyım tekrar.Seçilmedim.![]()
Nick:CrAzYMaRk14ünden sonra gönderdiysen formu, bana özel mesajla nickini gönder bakıyım tekrar.
14ünden sonra başvuranlar bana bildirmeniz lazım skype/Discord veya forumdan özel mesaj ile.
Başvurular 20sine kadar açık.
20sine kadar geçerli formlar. Gönderdikten sonra dediğim gibi bana özel mesaj ile ulaşın, kabul edilirseniz kaydedicem.Forumu doldurmayı unutmuşum.Yine de alınabilir miyim acaba?
Sunucu zaten çok başarılı bir sunucu.İlk başta oynadığımda da gerçekten keyif almıştım.Kapalı-Beta haberleri/güncellemeleri:
Açılışın ilk 2-3 gününde çok fazla ve önemli buglar olması yüzünden guardians of bugalia adını alan sunucuyu her türk mmorpg serverında olduğu gibi açamadan kapatma kararı almadık. Çünkü buglar şuanda yok, 2 gün önce olsaydı buglar vardı ama şuanda yok.
Önemli bugların hepsi çözüldü!
Şuanda ufak ufakta olsa bir sürü bug var. Yavaş yavaş onları çözerken aynı zamanda ekonomi ve combat dengelemelerine de başlayacağım.
*Çık gir yapınca oyuncu verilerinin sınıflanması ve yetenekleri kullanamama gibi önemli hatalar giderildi. Ayrıca şu sistemler tamamlandı/düzeltildi: Takas, Parti, Pazar.
*Sınıflara özel saldırı hızları getirildi. Böylece düz vuruş spamlama saçmalığını engellemiş olduk.
*Maksimum can testi yapıldı ve 100.000 canlı bir köylü spawnladım. İlerde gelecek olan zindanlar ve yüksek canlı bosslara yönelik bir testti.
*Bunun haricinde birçok ufak bug çözüldü ve değişiklik yapıldı beta sonuna kadar tüm bugları çözüp oyun dengesinide belli bi seviyede sağlamayı planlıyorum. Tam sürüm için beklentilerim arttı! (tabi daha çook vakit var tam sürüme)