33kursat33
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
yaaaa bir şey istesem bn forge indiremiyom 1.6.2 1.6.4 çok uğraştım olmadı forgeli minecraft linki biliyosan verirmisin özelden bide güze lmodlara benziyo 

:lav:
Kurulumu anlatırmısın?Güncel![DOUBLEPOST=1385048573,1384807531][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1385237852][/DOUBLEPOST]Günce!
Mods klasörüne atacaksın sanırım.Kurulumu anlatırmısın?
Mod klaösürünü bulamadım.Bizim mi açmamız gerekiyor?Açacaksak nereye?Mods klasörüne atacaksın sanırım.
İlk önce Forge'u kuracaksın minecraft forge loader yazsan çıkar.İnstaller olanı indirip modun uygun olan versiyonunu mods klasörüne atıp profile kısmında forge'u ayarlayarak modu kurmuş olursun.Mod klaösürünü bulamadım.Bizim mi açmamız gerekiyor?Açacaksak nereye?
Evet Anlatım GeliyorMods klasörüne atacaksın sanırım.
Reklam Yapmasakbirkaç hafta sonra Benim Yaptığım ''More Biomes'' modunu sizlerle paylaşacağım Elmas biyomu fln olacak
yok bilgilendirmek istedimReklam Yapmasak![]()
Çok güzel olmuş fakat devamını getirmezsen mod tutmaz.
Sana bir kaç öneri vereyim : Sadece tuğla değil renkli yaprak , renkli odun , renkli taş , renkli çitler , renkli merdivenler , renkli slablar olmalı modda.
Ayrıntı seven biriyim![]()
O Rock Moda Yapılmış Yorum Moltencrafta Değil Ve Kod Bilgim Onları Yapcak Kadar İyi DeğilAynen bende ama 1.7.2 sürümünde renkli camlar var sen daha farklı birşeyler yapabilirsin.
ÖRN : Büyük çit , Daha gelişmiş redstone vb..[DOUBLEPOST=1385652149,1385652038][/DOUBLEPOST]Maşaallah , Maşaallah. herkes birşeyler yapıyor. Bende mi yapsam acaba![]()
Tamam.O Rock Moda Yapılmış Yorum Moltencrafta Değil Ve Kod Bilgim Onları Yapcak Kadar İyi Değil