[Güncellendi!][1.6.4]Moltencraft

33kursat33

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaaaa bir şey istesem bn forge indiremiyom 1.6.2 1.6.4 çok uğraştım olmadı forgeli minecraft linki biliyosan verirmisin özelden bide güze lmodlara benziyo :notch::notch::notch::creeper::creeper::notch::notch::notch::lav::demir:

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güncel![DOUBLEPOST=1385048573,1384807531][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1385237852][/DOUBLEPOST]Günce!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod klaösürünü bulamadım.Bizim mi açmamız gerekiyor?Açacaksak nereye?
İlk önce Forge'u kuracaksın minecraft forge loader yazsan çıkar.İnstaller olanı indirip modun uygun olan versiyonunu mods klasörüne atıp profile kısmında forge'u ayarlayarak modu kurmuş olursun.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir Süreliğine Linkler İnaktif.[DOUBLEPOST=1385577876,1385567132][/DOUBLEPOST]Linkler Tekrar Aktif!

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
birkaç hafta sonra Benim Yaptığım ''More Biomes'' modunu sizlerle paylaşacağım Elmas biyomu fln olacak

W

WitherMan

Ziyaretçi
Çok güzel olmuş fakat devamını getirmezsen mod tutmaz.
Sana bir kaç öneri vereyim : Sadece tuğla değil renkli yaprak , renkli odun , renkli taş , renkli çitler , renkli merdivenler , renkli slablar olmalı modda.
Ayrıntı seven biriyim :)

Aynen bende ama 1.7.2 sürümünde renkli camlar var sen daha farklı birşeyler yapabilirsin.

ÖRN : Büyük çit , Daha gelişmiş redstone vb..[DOUBLEPOST=1385652149,1385652038][/DOUBLEPOST]Maşaallah , Maşaallah. herkes birşeyler yapıyor. Bende mi yapsam acaba :)

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen bende ama 1.7.2 sürümünde renkli camlar var sen daha farklı birşeyler yapabilirsin.

ÖRN : Büyük çit , Daha gelişmiş redstone vb..[DOUBLEPOST=1385652149,1385652038][/DOUBLEPOST]Maşaallah , Maşaallah. herkes birşeyler yapıyor. Bende mi yapsam acaba :)
O Rock Moda Yapılmış Yorum Moltencrafta Değil Ve Kod Bilgim Onları Yapcak Kadar İyi Değil