Hepinize tekrardan merhaba dostlar..

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Tekrar) Hoşgeldin ^_^. Aslında ciddi konuşman pek sıkıntı değil idi. Ciddi konuşman bence daha iyi idi. Fakat bazenleri şaka ortamlarında da ciddi konuşabiliyor dun. Neyse bunları unutalım. :)

Ryan21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hege qharşim kuralları okumayı unutma bozuşuruz xd
Unutmam bea.[DOUBLEPOST=1437479978,1437479884][/DOUBLEPOST]
(Tekrar) Hoşgeldin ^_^. Aslında ciddi konuşman pek sıkıntı değil idi. Ciddi konuşman bence daha iyi idi. Fakat bazenleri şaka ortamlarında da ciddi konuşabiliyor dun. Neyse bunları unutalım. :)
Bence sıkıntıydı. Birçok arkadaşımı kırdım. Ama neyse, bence de unutalım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öbür hesabı da kullanacak mısın? Yoksa hep buradan mı devam edeceksin?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Geri dönmene sevindim. Aslında insanlar giysilerini değiştirmeden de davranışlarını değiştirebilir ama ikisini birden değiştirmek istediysen bir şey diyemem. Tekrardan hoş geldin.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Geri dönmene sevindim. Aslında insanlar giysilerini değiştirmeden de davranışlarını değiştirebilir ama ikisini birden değiştirmek istediysen bir şey diyemem. Tekrardan hoş geldin.

Aslına bakarsan daha iyi kandırılamazdım, bu aralar boşa attığım adımları görmeme yardımcı olduğun için sağol. Tam da bugünlerde kendi ideolojimden uzaklaşıp insanlara biraz olsun güvenmeye başlamıştım.

Bunu şimdi alıntısını yaptığım mesajı düzenleyerek de yapabilirdim, belki daha az aptal gibi görünmemi sağlardı ama hayır, kaldırmayacağım ki bir daha aynı hataya düşmeyeyim.

İnsanların yan hesabı gibi davranarak prim yapmak ne kazandırıyor?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Evladım, gidin youtubeda abone dilenin. En azından 3-5 kuruş bi şey kazanırsınız.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslına bakarsan daha iyi kandırılamazdım, bu aralar boşa attığım adımları görmeme yardımcı olduğun için sağol. Tam da bugünlerde kendi ideolojimden uzaklaşıp insanlara biraz olsun güvenmeye başlamıştım.

Bunu şimdi alıntısını yaptığım mesajı düzenleyerek de yapabilirdim, belki daha az aptal gibi görünmemi sağlardı ama hayır, kaldırmayacağım ki bir daha aynı hataya düşmeyeyim.

İnsanların yan hesabı gibi davranarak prim yapmak ne kazandırıyor?
Burası internet.