herkes en korktuğu rüyayı yazsın

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eclipse ile MinePlex'i baştan yazıyordum psikolojim bozuldu eklenti yazmayı bırakacaktım o gün *-*

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyamda gece uyanıyordum rüyamda korkunç bir şey görmüşüm annemlerin odasına gidicem mutfaktan bi ışık geliyor oraya baktım havada uçan altından ışık saçan iki tane kahve fincanı konuşuyprlar bu akşam öldürelim tamam falan diye o anda uyandım
Artık nasıl bi çocukluğum olduysa benim :/[DOUBLEPOST=1435346990,1435346879][/DOUBLEPOST]
3 tane slenderman tarzı küçük bebeler vardı 2 bebeye bişiler veriyolardı diğerine nokia3310 veriyolardı(bilinçaltına bak bak ) bebede siz görürsünüz diyodu iğrenç seslerle her yer kan oluyodu neden bilmiyorum ama hayvan gibi korkmuştum ve o gece daha uyuyamamıştım :(
Onca kişi arasından bi tek seninki gerçekten rüya gibi gözüktü bana öyle saçma şeyler olur zaten rüyada :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Metro altgeçidini kullanmak için aşağı iniyordum merdivenden. Merdivenler birden düzlendi ben kaymaya başladım. Merdiven gittikçe uzuyordu ben baya hızlandım. En sonunda tam duvara çarptım derken uyandım. Onun dışında gördüğüm rüyaları hatırlamıyom.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyamda uyuyordum, sonra bir ses duyuyordum neyse sorun yok diyip yatıyordum. Bir daha kalkıyordum ve ''Go to sleep...'' Allah! diye bir geçiriyordum Jeff'e yerde kalıyordu sonra kalkıp ''Yanlış anladın, sana bana katılır mısın, diyecektim.'' diyor ve Jeff ile beraber katillik yapıyoruz.

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyamda uyuyordum, sonra bir ses duyuyordum neyse sorun yok diyip yatıyordum. Bir daha kalkıyordum ve ''Go to sleep...'' Allah! diye bir geçiriyordum Jeff'e yerde kalıyordu sonra kalkıp ''Yanlış anladın, sana bana katılır mısın, diyecektim.'' diyor ve Jeff ile beraber katillik yapıyoruz.
Sonra Jeff demiş,
Ne kadar katil bir erkek.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyamın içinde rüya gördüm. 2. Rüyada karanlık bir garajın içinde dev simsiyah bir şey beni kovalıyordu. Bende yeter bu kadar kabus dedim tâktiğimi yaptım uyandım. Ama bir terslik vardı. Annem babam başka birisiydi ve yatak odasında uyanmıştım. Tekrar taktiği uyguladıktan sonra uyandım.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
En son 3 ay önce rüya görmüştüm lanet olsun gerçekten çok acı :(
Gördüğüm son rüya'da zaten karanlık bişeydi elimde meşale vardı.2-3 Adam vardı sonra dışarı çıktık.
Bütün binalar mahfolmuş falan böyle.Sonra rüyada olduğumu fark ettim çıkmak istedim çıkamadım dünyayı mahfettim :D