- En iyi cevaplar
- 0
Terlik yerine kasayı fırlatırlar*
Terlik yerine kasayı fırlatırlar*
Hortlatma bir sanatsa, sen de bu sanatın en büyük sanatkarlarındansınRüyamda anam kanser olmuştu![]()
Onca kişi arasından bi tek seninki gerçekten rüya gibi gözüktü bana öyle saçma şeyler olur zaten rüyada3 tane slenderman tarzı küçük bebeler vardı 2 bebeye bişiler veriyolardı diğerine nokia3310 veriyolardı(bilinçaltına bak bak ) bebede siz görürsünüz diyodu iğrenç seslerle her yer kan oluyodu neden bilmiyorum ama hayvan gibi korkmuştum ve o gece daha uyuyamamıştım![]()
Sonra Jeff demiş,Rüyamda uyuyordum, sonra bir ses duyuyordum neyse sorun yok diyip yatıyordum. Bir daha kalkıyordum ve ''Go to sleep...'' Allah! diye bir geçiriyordum Jeff'e yerde kalıyordu sonra kalkıp ''Yanlış anladın, sana bana katılır mısın, diyecektim.'' diyor ve Jeff ile beraber katillik yapıyoruz.
Adam ciddi ciddi acayip bi HORT yapmış.[DOUBLEPOST=1435390464,1435390412][/DOUBLEPOST]Hortlatma bir sanatsa, sen de bu sanatın en büyük sanatkarlarındansın![]()
Canım konu 1 marttan kalma. Bu zaman 27 haziran neyin kafasını yaşıyosun ? mart 3. ay biz 6. aydayız. 6 - 3 = 3 ??hortlatma değil gidin kuralları okuyun 1 ay geçmiş 3 ay geçerse hort olur
Asıl sen neyin kafasuı ? som mesajın tarihi bu: 2 Mart 2015en son mesajdan 2 ay geçmiş neyin kafası ?
özür dilerim onu mayıs görmüşümAsıl sen neyin kafasuı ? som mesajın tarihi bu: 2 Mart 2015
Bu da neüy!? ? biz şu an 6 haziran 2015'teyiz. Nediyosun sen ?? ikisinin arasında 3 ay var. Mart yılın 3. ayı. Haziranda 6. 6 - 3 = 3 işte ! 2 ay geçmesi için son mesajın nisanda olması gerekir.