Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Üstün hayal gücüm ile kullanıcı adımı boyle yaptim ve iki tane 23 ile süsledim
bu arada BurnerTroll: Yakıcı Muzip Cüce demek :/

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben minecraftı alırken baktım nick diyor sonra düşündüm doğduğum gün Ekim'in 14'ü,Adım Göktuğ e Goktug14 olsun demiştim sonra bu foruma kayır oldum alalı 1,3 yıl sonra felan onda sonra Goktug14 nickinden sıkılıp minecraft nickii SusamisGoktug yaptım ama forum ismi Goktug14 olarak kaldı :olgun:

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta denk geldiği skinli nick idi. Hep bu nicki kullanmaya başlamışım sonra sonuna wrath koydum ama değiştireceğim

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hm...Hatırlamıyorum , nickimi bir ara Yoloman Flügel olarak değiştirebilirim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Adım olan Karahan'ın sessiz harflerinin sıralanması, annem ile babam koymuş ismimi bende kısaltmışım yani bu kadar :S

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Forum Nickimin Hikayesi Mc De Kullandığım UmuT u Koyacaktım Her Şeyi Denedim Kullanılmış UmuT_ Yapacaktım Sonra U Büyük Olmadı Dedim umut_ Yaptım :p
Minecraft Kendime Bir Nick Edinmedim Daha UmuT Kullanıyordum İninal Alıp Premium Almaya Niyet Etmiştim Okuldan Geldim Baktım Skinim Var Wut Dedim Meğerse Premium Almışlar Hemen Nick Değiştireyim Dedim GrayLight Yaptım Hafta Sonra Oyuna Girdiğimde Oda Premium Olmuş Onuda Bıraktım Anlayamadım Zaten Oyun Bana Premium Alma Git Süt İç Falanmı Diyor :(
Şimdi CrackYok (Kalıcı Yasaklanma) Ne Aklıma Gelirse Onu Kullanıyorum :p