I like This Kafesi ben bulurumhaa gelin hepiniz uzasın kavga,elinize vurunca ben dışarı çıkcam siz içeri girceksiniz ama kafes falanda buluruz
dik durdumu kafamız çarpar ona muhabbet kuşumu dövüşütrcez olmI like This Kafesi ben bulurumEvde var bizim 2 m(2) uygunmu
kardeş güzel yazmışsın tamam beğendim de minecraft oynuyoruz ne otoritesi zskdjgsdgBune ya, saçma sapan tartışmalar var .Umut bence köküne kadar haklı.Konuda tartışmayı çıkaran arkadaş,sende yetenek var ama sen bu yeteneği bu davranışlarla çabuk söndürürsün,aynı işle uğraşıyorsunuz.biraz sana yardımda bulunmak isteyenede saygı duy biraz düşün neden böyle diyor diye .Bencede eğitim verecek seviyede değilsin ,hadi bunu @Tario76 veya Enes,Burak,Umut gibi Otorite sahibi kişiler dese anlarımda daha çok gelişmen lazım.Konuyla ilgili konuşmak gerekirse gerçekten hoş değil,daha çok çalışıp ,World of keralis gibi youtube kanallarını izlemeni tavsiye ederim daha iyi işler çıkarmana yardımcı olabilir.
Ov peki geleyim sunucuya bakayım map'e yardım da ederim [emoji14]Sen benim emeklerimi görmeksizin kötü öyle böyle tarzlı yorum yapansın madem okadar iyi anlıyorsunuz sizlerde yapın koyun ve kendi kendime de degil benimde ders aldıpım insanlar var Erny Gibi mesela Pluginlerde Özkan skda Slahs benim emeklerimi bir kaç fotoda kötüleyip sunucuya gelip çok güzel diyen insanlar var örnekmi @abdullah2323 FFA nın survival sunucusu için spawn yapıyorum türkiye de olmayan modern map ( Göstermem yasak paylaştığımda anlarsın ) ama burada bana gelip te yetenegin yok diyip küçümsemeye hakkın yok ![DOUBLEPOST=1427387795,1427387668][/DOUBLEPOST]Hele ki 14 yaşında ki bir insanın sözünün altında hiç kalmam. Google ( Bydemir06 ) yaz Turkmmogames yaz , Peacegames yaz , TMG yaz , Medival games yaz. Turkmmo yaz benim hakkımda bilgi topla öyle gel.
Otorite? Otorite dedi. Kardeş Forumdayız. Ona Prestij denir.Bune ya, saçma sapan tartışmalar var .Umut bence köküne kadar haklı.Konuda tartışmayı çıkaran arkadaş,sende yetenek var ama sen bu yeteneği bu davranışlarla çabuk söndürürsün,aynı işle uğraşıyorsunuz.biraz sana yardımda bulunmak isteyenede saygı duy biraz düşün neden böyle diyor diye .Bencede eğitim verecek seviyede değilsin ,hadi bunu @Tario76 veya Enes,Burak,Umut gibi Otorite sahibi kişiler dese anlarımda daha çok gelişmen lazım.Konuyla ilgili konuşmak gerekirse gerçekten hoş değil,daha çok çalışıp ,World of keralis gibi youtube kanallarını izlemeni tavsiye ederim daha iyi işler çıkarmana yardımcı olabilir.
Saol Abdullah.Adam haklı zaten biz şakasına yapıyoruz ama ciddiye alan varmı bilmiyorum artık 2m^2 Kafes yani neyimize yeticek ben onu 32m^2 yaptırcam inanmayınBune ya, saçma sapan tartışmalar var .Umut bence köküne kadar haklı.Konuda tartışmayı çıkaran arkadaş,sende yetenek var ama sen bu yeteneği bu davranışlarla çabuk söndürürsün,aynı işle uğraşıyorsunuz.biraz sana yardımda bulunmak isteyenede saygı duy biraz düşün neden böyle diyor diye .Bencede eğitim verecek seviyede değilsin ,hadi bunu @Tario76 veya Enes,Burak,Umut gibi Otorite sahibi kişiler dese anlarımda daha çok gelişmen lazım.Konuyla ilgili konuşmak gerekirse gerçekten hoş değil,daha çok çalışıp ,World of keralis gibi youtube kanallarını izlemeni tavsiye ederim daha iyi işler çıkarmana yardımcı olabilir.
Prestij demek isteseydim derdim,demek istediğim otorite kavramına daha yakın.Siz devam edin kavgaya, birbirinizin yeteneklerini küfürleşerek, hakaretle ölçün, ben de popcorn yiyerek sizi izleyeyim.
Otorite? Otorite dedi. Kardeş Forumdayız. Ona Prestij denir.
kapanmış tartışmayı başlatma AdaşPrestij demek isteseydim derdim,demek istediğim otorite kavramına daha yakın.