>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler ^_^

@zRedDragon bakarsa anlatacaktır sana ^_^ Taştan yola çıktık , lapisli fekşun yapmayı duşununce ise 100 bin lapis yaptım hatta ilk 100 du kendisi bakarsa ne çabalar ile yaptıgımı bilir ki biz kredi vermiyoruz, direkman para veriyoruz.
Birde üste çıkmaya çalışıyorsun üstünde 1-2 oynama yapıyorsun ve benim aklıma geldi diyorsun. Hırsızlıktır bu hırsızlık!

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birde üste çıkmaya çalışıyorsun üstünde 1-2 oynama yapıyorsun ve benim aklıma geldi diyorsun. Hırsızlıktır bu hırsızlık!
Nasıl düsünürsen düsün ben bildigim sürece sorun yok ^_^

Burda birde örnek vermek istiyorum , RecepGT Game**** sunucusunun sahibi spawn olarak buz temasını seçmiş , eski spawnimda IceMC isminden dolayı buz temali idi yemedigim laf kalmadı , sunucusunda vipler [V] olarak yaziliyordu bende ise (V) yine kopya dendi yine geldi rezil etmeye çalıstı , Fps 10- 12 aldıgım için bir adet hile yüklü idi o sirada optifine kuramıyordum hata veriyordu ona laf ettiler , zaten nedense iyi olan hep kıskanılıp laf ediliyor :hmm::pof:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum,düşünceler birbirine benzeyebilir.
Rapor et şöyle vel'etleri.

/Warp = Warp arsa yok ?
Duyuru: Arsa almak için /Warp arsa yazısınız. = Warp bulunamadi.
/Warp arsalar =

http://p80.cooltext.com/Rendered/Cool%20Text%20Bu da neüy!?%20_%20138367652626142.png
Hocam eğer ilgilenebilecek isen seni sunucuya rehber alsak diyorum ? ne dersin :/

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kötü hissetmeye başladım :) kusuruma bakma bende yoruldum şikayetten.

Sence ? Olaylar nasıl gelişti ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada 2 hesap kullananların bir hesabı uzaklaştırılıyor muş ? İstisnasız mı ? + Tag satın alma gibi bir seçenek var mı ?
Dert etme ^_^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Ben Harun belki tanırsın belki tanımazsın, e yani aradan çok uzun süre geçti 1, 1,5 yıl civarında. Server sürekli açıp kapanıyor bunun farkında olan hem sensin, hemde bu serverin tutkunları. Şimdi Makale yazmak istemiyorum fakat biraz uzun olacak gibi. Serverin 1.5 yıl öncekiyle arasında acaip fark var. Umarım sende eskisi gibi cıvıtmadan event yaparsın. Çünkü önceki eventlerde gaza gelip çok fazla item atıyordun. Konu başlığı ve içeriği çok tatmin edici. Fakat internetim iyi olmadığı için bazı resimleri göremedim açıkçası. Servere gireceğim, umarım hackler, 10-13 yaşında ego kibir yapmış VİP alıpta bunları tavanlamış çocuklar yoktur. Daha öncesinde bana yetki vereceğini söylemiştin fakat server 1-2 hafta içerisinde kapanmıştı. Şimdi Servere girme zamanı. Umarım birşeyler değişmiştir.
Yeni oyun adım - xQuickHD

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kötü hissetmeye başladım :) kusuruma bakma bende yoruldum şikayetten.

Sence ? Olaylar nasıl gelişti ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada 2 hesap kullananların bir hesabı uzaklaştırılıyor muş ? İstisnasız mı ? + Tag satın alma gibi bir seçenek var mı ?
Adminin konuşması cidden beni sinirlendirdi , benden habersiz p6 filan satmak ha ? önce sorguya çeker karar verir gerekirse sunucudan uzaklaştırırım.
Merhabalar. Ben Harun belki tanırsın belki tanımazsın, e yani aradan çok uzun süre geçti 1, 1,5 yıl civarında. Server sürekli açıp kapanıyor bunun farkında olan hem sensin, hemde bu serverin tutkunları. Şimdi Makale yazmak istemiyorum fakat biraz uzun olacak gibi. Serverin 1.5 yıl öncekiyle arasında acaip fark var. Umarım sende eskisi gibi cıvıtmadan event yaparsın. Çünkü önceki eventlerde gaza gelip çok fazla item atıyordun. Konu başlığı ve içeriği çok tatmin edici. Fakat internetim iyi olmadığı için bazı resimleri göremedim açıkçası. Servere gireceğim, umarım hackler, 10-13 yaşında ego kibir yapmış VİP alıpta bunları tavanlamış çocuklar yoktur. Daha öncesinde bana yetki vereceğini söylemiştin fakat server 1-2 hafta içerisinde kapanmıştı. Şimdi Servere girme zamanı. Umarım birşeyler değişmiştir.
Yeni oyun adım - xQuickHD
Dostum evet çok şey değişti , en basiti ise kişiliğim. Bu sunucu kapanmayacaktır merak etme , kapanır ise sözüm olsun butun vip alanların paralarını iade edeceğim ^_^

BraveEmre

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin bayram tatiline gitikten sonra sw yavaş yavaş lag oldu ve şu an hiç oynanılmicak gibi ondan öncede para silinme bug ları felan oldu bu yüzden vs lerde itemlerimizi kaybetik ve bunu düzeltmmeniz çok zor hile oyunda çok yaygın şu an serverde herkes istediği gibi hile kulanıyor serverin eylencesi bitti şu an okadar emek boşa Serveri bırakmak zorunda kaldım DeathSword :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Admin bayram tatiline gitikten sonra sw yavaş yavaş lag oldu ve şu an hiç oynanılmicak gibi ondan öncede para silinme bug ları felan oldu bu yüzden vs lerde itemlerimizi kaybetik ve bunu düzeltmmeniz çok zor hile oyunda çok yaygın şu an serverde herkes istediği gibi hile kulanıyor serverin eylencesi bitti şu an okadar emek boşa Serveri bırakmak zorunda kaldım DeathSword :(
Internetinden kaynaklanan sunucu laglari var ve sunucumuzda reklam yapiyormussun ? Hile olan ve kanitlananlar ban yedi zaten , hesabimi calmaya calisanda sendin onunda farkindayim yada sifreleri calmaya calisiyordun . Yorumun kotude olsa tesekkur ederim , server aldi basini gidiyor bayram donusu bir ceki duzen verilecektir. Oncelikle lag cozulecek ardinda yeni seyler eklenecektir. Az bir surede olsa cok bir surede olsa sunucumuzu tercih ettigin icin teşekkür ederim . Yorumun icin tekrardan teşekkürler . -Kayra / Juliano_ac .

BraveEmre

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Internetinden kaynaklanan sunucu laglari var ve sunucumuzda reklam yapiyormussun ? Hile olan ve kanitlananlar ban yedi zaten , hesabimi calmaya calisanda sendin onunda farkindayim yada sifreleri calmaya calisiyordun . Yorumun kotude olsa tesekkur ederim , server aldi basini gidiyor bayram donusu bir ceki duzen verilecektir. Oncelikle lag cozulecek ardinda yeni seyler eklenecektir. Az bir surede olsa cok bir surede olsa sunucumuzu tercih ettigin icin teşekkür ederim . Yorumun icin tekrardan teşekkürler . -Kayra / Juliano_ac .

reklam yapmadım arkadaşıma serveri bırakacağımı ve gelmek isterese ıp atacağımı söyledim orda hiçbir ıp de verilmedi arkadaşın sosyal biyerden arkadaş olmaadığımızdaan ordan yazdım ve seni hesabın çalmaya çalıştığım felan yoktu orda yaptın espiriye dayanarak espiri yapmaya çalıştım ve yanlış anlaşıldıysa özür dilerim ve şifrelerini denediğimde ordaydın ondan sonra hiçbir girme girişiminde bulunmadım başkası girmeye çalıştıysa onu ben bilmem DeathSword

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
reklam yapmadım arkadaşıma serveri bırakacağımı ve gelmek isterese ıp atacağımı söyledim orda hiçbir ıp de verilmedi arkadaşın sosyal biyerden arkadaş olmaadığımızdaan ordan yazdım ve seni hesabın çalmaya çalıştığım felan yoktu orda yaptın espiriye dayanarak espiri yapmaya çalıştım ve yanlış anlaşıldıysa özür dilerim ve şifrelerini denediğimde ordaydın ondan sonra hiçbir girme girişiminde bulunmadım başkası girmeye çalıştıysa onu ben bilmem DeathSword
Neyse olan olmus , sunucuyu birakti iseniz gule gule derim ^_^ sevenlerim herseye ragmen gitmediler ^_^ sevmeyenler ise esc ye basip cikis yapiyorlar baskada birsey diyemem bu konu hakkinda ^_^ -Kayra / Juliano_ac

AegeanMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şimdi 100.000 bin lapise çalıntı değil mi diyelim?
100.000 lapis alıntı değil çok güzel :sinirli:
konu baltalamakla bir yere varamazsın sen milletin serverini geçmeye çalışıcan diye uğraşırken adamın serveri yukarı çıkıyor
bide acele 2 rününü kaldırmanızı tavsiye ederim çünkü sadece hızlı kazmaya yaramıyor hızlı vurmayada yarıyor anti kill aura sanıp atabilir oyun veya adminler sanabilir

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
konu baltalamakla bir yere varamazsın sen milletin serverini geçmeye çalışıcan diye uğraşırken adamın serveri yukarı çıkıyor
bide acele 2 rününü kaldırmanızı tavsiye ederim çünkü sadece hızlı kazmaya yaramıyor hızlı vurmayada yarıyor anti kill aura sanıp atabilir oyun veya adminler sanabilir
Dostum daha eklenmedi bu ayari i goz onunde bulunduracagim , konu baltalama bir tarafa adam hakli calmid gibi dusunuyoruz , ama surda bir sey herseyi degistiriyor. Beni bilen bilir 1 yil onceki sunucumda bile lapisden cikan seyler yapiyordum. Sonra dedim hazir uzun zamandir skript ile ugrasmiyorum bi yapayim sonucunda ise basardim ama Hirsiz unvanini aldim onada sukur . ^_^

AegeanMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dostum daha eklenmedi bu ayari i goz onunde bulunduracagim , konu baltalama bir tarafa adam hakli calmid gibi dusunuyoruz , ama surda bir sey herseyi degistiriyor. Beni bilen bilir 1 yil onceki sunucumda bile lapisden cikan seyler yapiyordum. Sonra dedim hazir uzun zamandir skript ile ugrasmiyorum bi yapayim sonucunda ise basardim ama Hirsiz unvanini aldim onada sukur . ^_^

hem çalsan nolcakki

birde bir şeysöylemek istiyorum ben şu anda pek bilgisayara giremiyorum hatta oyun oynayamıyorum ama 1-2 ay sonra girme şansım olacak eğer ozaman servere gelirsem redstone builderi tarzı bir yetki verme şansnız varmı redstone bilgim iyidir