>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Birkaç warp ın duvarları /walls hersey,hersey2,hersey3 gibi olmuş onun haricinde beğendim. Geliyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
VipHammadde. Ondan başka kötü gelen bir kısım olmadı. Kalanı başarılı
Bilgilendirmeniz için sagolun ^^ Hammadde , VIPHammadde ve IceVIPHammadde buildleri ayni. Hepsinin tarzını değiştirecegim lapisdeki gibi yapacagım ^^ Sunucuyu başarılı bulmana sevindim ^^

DarkShoter

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler Gerçekten server güzel rütbe sistem ivar builder vb. gibi şeyler güzel ve serverdeki insanlar çok iyi sohbet edebiliosunuz gerçekten serveri tvsiye derim

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@DrDre Sende sunuucya yorum yaparmısın dostum ? @Ahmet Gelir sende eksiklerimizi söyleyebilirmisin ^^ @ByVandetta seni unutmayalım ^^ @BaranArslanMRJ sendende yorum bekliyorum ^^ @GokhannT Sen olmasan olmaz sposnor sende düsünceni yaz bakalım sunucu ile ilgili ^^

Beyler Gerçekten server güzel rütbe sistem ivar builder vb. gibi şeyler güzel ve serverdeki insanlar çok iyi sohbet edebiliosunuz gerçekten serveri tvsiye derim
Teşekkürler dostum ^^

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Yalnız oyuncu , konuyu inceler isen ilk baştakide benim videom ...

0.1 Güncellemesi
Nadir Kutu dan eşya çıkma şansı arttı . İstediği Nadir Para sayısı 12 ye düştü . Rütbe Hammadde ve Lapis birbirinden ayrıldı. Rütbe Hammaddelerinde ki maden sayısı azaltıldı ! Kişi rekorumuz kırıldı ! Yeni rekor =>

@Yakup_67 Seninde yorumunu bekliyorum ^^

Açıkcası yapılar hoşuma gitmedi.
Sistemler iyi olsa bile uyum sağlayamamışsınız.
Konu düzeni fazla iyi değil klasik.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Açıkcası yapılar hoşuma gitmedi.
Sistemler iyi olsa bile uyum sağlayamamışsınız.
Konu düzeni fazla iyi değil klasik.
Yorumun için teşekkürler. Sunucuyu tek başıma açtığım için elimden bu kadar geldi. Kendimi geliştirip daha iyisini yapacağıma emin olabilirsin ^^

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
@DrDre Sende sunuucya yorum yaparmısın dostum ? @Ahmet Gelir sende eksiklerimizi söyleyebilirmisin ^^ @ByVandetta seni unutmayalım ^^ @BaranArslanMRJ sendende yorum bekliyorum ^^ @GokhannT Sen olmasan olmaz sposnor sende düsünceni yaz bakalım sunucu ile ilgili ^^

Teşekkürler dostum ^^
Buyrun;
  • Mimari yapıların sadece iç kısımlarına odaklanmışsınız, dış kısımlar, kaplamalar malesef çok kötü gözüküyor.
  • Plugin paketinin üzerinde çalışıp kişiselleştirmeniz gerekli.
  • Görevler çok güzeldi fakat Lapis üzerine fazla yoğunlaşmışsınız. Lapis'i zaten kazacaklar. Lapis kazmayı görev haline getirdiğin için görevlerin önemi kalmamış.
  • Hepsinden önemlisi benim oyunculuk zamanlarımda (3-5 ay önce) bu sunucuda bir süre takılmıştım. Çok geçmeden sunucu kapanmıştı. Demek istediğim sunucuyu ayakta tutabileceğinize kesinlikle emin olmadan açmamalısınız. Bu sadece emek çalmak olur. "Kapanma Riski Yoktur" yazısını yazarkende 1 kez daha düşünmek gerekli.

Bu sorunları aşarsanız IceMc bir şeyler başarmış sunucu haline gelecektir.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler. Sunucuyu tek başıma açtığım için elimden bu kadar geldi. Kendimi geliştirip daha iyisini yapacağıma emin olabilirsin ^^
Yapıları bir mimar takımına veyahut bir mimara yaptırabilirsin
Sistemlerin üzerinde yoğunlaşıp oyuncuya daha hoş bir şekilde dizayn edersin.
Konuyada Eh bi zahmet özenirsen oda düzelir :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Buyrun;
  • Mimari yapıların sadece iç kısımlarına odaklanmışsınız, dış kısımlar, kaplamalar malesef çok kötü gözüküyor.
  • Plugin paketinin üzerinde çalışıp kişiselleştirmeniz gerekli.
  • Görevler çok güzeldi fakat Lapis üzerine fazla yoğunlaşmışsınız. Lapis'i zaten kazacaklar. Lapis kazmayı görev haline getirdiğin için görevlerin önemi kalmamış.
  • Hepsinden önemlisi benim oyunculuk zamanlarımda (3-5 ay önce) bu sunucuda bir süre takılmıştım. Çok geçmeden sunucu kapanmıştı. Demek istediğim sunucuyu ayakta tutabileceğinize kesinlikle emin olmadan açmamalısınız. Bu sadece emek çalmak olur. "Kapanma Riski Yoktur" yazısını yazarkende 1 kez daha düşünmek gerekli.
Bu sorunları aşarsanız IceMc bir şeyler başarmış sunucu haline gelecektir.
  • Çok özür dilerim o konuda . Evet biraz bilgisizdim o sıralar ve tek amacım para kazanmak idi . Çocukluk işte ^^ Şu 3-4 ay da değiştim diyebiliriz. Acılar olgunlaştırdı ve asıl önemli olan şeyleri anladım . Sunucu 2. ayını doldurmak üzere 15 günü filan kaldı. Üstüne 1 ay lık parası daha hazır. Kısacası bu sunucuyu cidden kapatmayacağım . Eskide kendime çok kızıyorum. Bir sürü emek hırsızlığı yaptım. Değerli oyuncular kaybettim. Güven kaybettim. Bu sunucu ile tekrar kazanacağımı düşünüyorum . Giderek kendimizi geliştiriyoruz. Size karşı bir hatam oldu ise özür dilerim , hakkınızı helal edin . Temin edebilirim ki o kapanma olayı bu sunucuda olmayacak.
  • Plugin paketini kişiselleştirmek ... Zaten çok da bir ayar gerekmiyor ki ^^ neleri değiştirmem gerektiğini söyler iseniz sevinirim.
    Görev konusunda ise teşekkür ederim. Birkaç şikayet duymuştum o yüzden 2 adet görev ' i lapis ' e odakladım. Adam neden lapis kazıyoruz ki diyordu. Birçok adam ^^ bende böyle bir çözüm buldum ki görev sayısı da arttı. Balık tutma , Odun kırma , Boss kesme , Lapis Kırma , Eşya taşıma vb.
  • Mimari yapı ise evet en iyi olduğum konu iç kısım ama dış kısımlara da önem göstereceğim bundan sonra . Yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım bir gün tekrar konuşuruz ^^ .
Güzel sw başarılar
Yorumun için teşekkürler ^^
Yapıları bir mimar takımına veyahut bir mimara yaptırabilirsin
Sistemlerin üzerinde yoğunlaşıp oyuncuya daha hoş bir şekilde dizayn edersin.
Konuyada Eh bi zahmet özenirsen oda düzelir :)
Konuya özen ' i gösterebilirim. Sistem konusunda ne gibi sistemler orayı anlayamadım özür dilerim ^^ Yapılar konusunda ise ilgilenecegim. Yorumun icin teşekkürler.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Başarılı Bir Sunucu Tebrik Ederim.Dahada Gelişmek Üzere Sizlere Umutla Bakıyorum.

Build İYİ Gayet Güzel Herhangi Bir Sorun Olursa Yardım Lazımsa Skype DesWoodTr Veya Tel:(Ozelden Atarım.)