- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler ^^ @PluginciJoJuK üzdün :/ insan bi yorum yapar ^^ @bikkik senide bekliyorum ^^ @muratcan98 birde buraya bakarmısın dostum ^^ @Ridvan_44 sizinde yorumunuz değerli ^^Giriyim bakıyım şimdi ona göre değerlendiriyim :C
Teşekkürler ^^ @PluginciJoJuK üzdün :/ insan bi yorum yapar ^^ @bikkik senide bekliyorum ^^ @muratcan98 birde buraya bakarmısın dostum ^^ @Ridvan_44 sizinde yorumunuz değerli ^^Giriyim bakıyım şimdi ona göre değerlendiriyim :C
Hangi warp lar söyler iseniz ilgileneyim ^^ teşekkürler yorumunuz için .Birkaç warp ın duvarları /walls hersey,hersey2,hersey3 gibi olmuş onun haricinde beğendim. Geliyorum.
VipHammadde. Ondan başka kötü gelen bir kısım olmadı. Kalanı başarılıHangi warp lar söyler iseniz ilgileneyim ^^ teşekkürler yorumunuz için .
Bilgilendirmeniz için sagolun ^^ Hammadde , VIPHammadde ve IceVIPHammadde buildleri ayni. Hepsinin tarzını değiştirecegim lapisdeki gibi yapacagım ^^ Sunucuyu başarılı bulmana sevindim ^^VipHammadde. Ondan başka kötü gelen bir kısım olmadı. Kalanı başarılı
![]()
Teşekkürler dostum ^^Beyler Gerçekten server güzel rütbe sistem ivar builder vb. gibi şeyler güzel ve serverdeki insanlar çok iyi sohbet edebiliosunuz gerçekten serveri tvsiye derim
Yalnız oyuncu , konuyu inceler isen ilk baştakide benim videom ...
0.1 Güncellemesi
Nadir Kutu dan eşya çıkma şansı arttı . İstediği Nadir Para sayısı 12 ye düştü . Rütbe Hammadde ve Lapis birbirinden ayrıldı. Rütbe Hammaddelerinde ki maden sayısı azaltıldı ! Kişi rekorumuz kırıldı ! Yeni rekor =>![]()
@Yakup_67 Seninde yorumunu bekliyorum ^^
Yorumun için teşekkürler. Sunucuyu tek başıma açtığım için elimden bu kadar geldi. Kendimi geliştirip daha iyisini yapacağıma emin olabilirsin ^^Açıkcası yapılar hoşuma gitmedi.
Sistemler iyi olsa bile uyum sağlayamamışsınız.
Konu düzeni fazla iyi değil klasik.
@DrDre Sende sunuucya yorum yaparmısın dostum ? @Ahmet Gelir sende eksiklerimizi söyleyebilirmisin ^^ @ByVandetta seni unutmayalım ^^ @BaranArslanMRJ sendende yorum bekliyorum ^^ @GokhannT Sen olmasan olmaz sposnor sende düsünceni yaz bakalım sunucu ile ilgili ^^
Teşekkürler dostum ^^
Yapıları bir mimar takımına veyahut bir mimara yaptırabilirsinYorumun için teşekkürler. Sunucuyu tek başıma açtığım için elimden bu kadar geldi. Kendimi geliştirip daha iyisini yapacağıma emin olabilirsin ^^
Buyrun;
- Mimari yapıların sadece iç kısımlarına odaklanmışsınız, dış kısımlar, kaplamalar malesef çok kötü gözüküyor.
- Plugin paketinin üzerinde çalışıp kişiselleştirmeniz gerekli.
- Görevler çok güzeldi fakat Lapis üzerine fazla yoğunlaşmışsınız. Lapis'i zaten kazacaklar. Lapis kazmayı görev haline getirdiğin için görevlerin önemi kalmamış.
- Hepsinden önemlisi benim oyunculuk zamanlarımda (3-5 ay önce) bu sunucuda bir süre takılmıştım. Çok geçmeden sunucu kapanmıştı. Demek istediğim sunucuyu ayakta tutabileceğinize kesinlikle emin olmadan açmamalısınız. Bu sadece emek çalmak olur. "Kapanma Riski Yoktur" yazısını yazarkende 1 kez daha düşünmek gerekli.
Bu sorunları aşarsanız IceMc bir şeyler başarmış sunucu haline gelecektir.
Yorumun için teşekkürler ^^Güzel sw başarılar
Konuya özen ' i gösterebilirim. Sistem konusunda ne gibi sistemler orayı anlayamadım özür dilerim ^^ Yapılar konusunda ise ilgilenecegim. Yorumun icin teşekkürler.Yapıları bir mimar takımına veyahut bir mimara yaptırabilirsin
Sistemlerin üzerinde yoğunlaşıp oyuncuya daha hoş bir şekilde dizayn edersin.
Konuyada Eh bi zahmet özenirsen oda düzelir![]()