İçerik editörlüğü (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese Merhaba Arkadaşlar Forumumuza Yeni İçerik Yöneticisi Takım Arkadaşları Aramaktayız
Haftada En Az 10 Konu Açabilecek ve Özgün İçerik Oluştura Bilen Arkadaşlarımız Forumdaki Konuların Yardım. Sunucu Tanıtımı. vs Dışındaki Rehber Güncel Haberler
Tartışmaya Açık Anketler vb İçerikleri Forumumuzda Düzenli Olarak Paylaşımını Sürdüre Bilecek ve Forumda Tekrarlanan konuların Önüne Geçe Bilme Amacı ile
Yeni İçerik Yöneticisi Takım Arkadaşları Aramaktayız
İçerik Yöneticileri Super Vıp Özelliklerine de Sahip Ola Bilecek ve Ayrıca İleride Yönetimde Çalışa Bilmeniz İçin Referans Sağlayacaktır.

Başvurularınızı Bana Özel Mesaj Yolu İle İlete Bilirsiniz

Kimler Başvurmalı
Forumumuzda En Az 50 mesajınız Bulunmalı
En Az 1 Ay Önce Üye Olmanız gerekli
Türkçeyi Uygun Bir Biçimde Kullana Bilmeniz Gerekli
Ciddi Bir Uyarınız Bulunmamalı (Spam.küfür hakaret.ürün satışı.reklam.huzursuzluk)
Başvuran Kişilerin Herhangi Bir Sunucu Hosting vb Alanlarla Bağı Olmamalı

Viplerde ay kuralına uyarılmadığını görüyorum örneğin 20 25 günlük kişilerde içerik editörü abartıyormuyum bilmem ama bence kendi kurallarınıza uymalısınız
Etiketler : @Adragos @Mucosoft @DenizCan_ @Sarper170 @Mr_TeneKe @GodofMilker @Slower1903 @Noneedthanks @efe2002ozyay @ErenBeyazkurt @adenzu @zRedDragon @Mockingjayy @Epistomoloji @_AcaRz

@PluginciJoJuK @KRHN @umut_
@EminGny
@Axel102
@İnanılmaz
@LifeTaker @eklenti @Swertyy @yoloman @Life Hunter

Son düzenleme:

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kıskançlıklamı bağdaştırıyorsun bu dediğimi ben dün bu içerik geldiğiniden beri yöneticilere teşekkür yağdırıyorum forum canlandı fakat alımlarda kendi koydukları kurallara bile uymuyorlar bunu belirtmek istedim[DOUBLEPOST=1439043807,1439043764][/DOUBLEPOST]
Lütfen güldürme beni
Böyle bir soruyu bende sormuştum cevap bu:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yahu Foruma İçerik Yöneticisi Geldiğinden Beri Herkes Bir Yetki Alma Derdinde Yemin Ediyorum Lapisli Sunuculardaki Reklamcı Alımı Var Diye Dolan Oyuncularla Dolu Bir Hale Geldi Forum Anlıyorum 2013 Deki Kitleyi Geri Getirmek Forumu Aktif Etmeye Çalışıyorlar Ama Bu Sadece Konu Açmak İle Olacak bir şey Değil

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu Foruma İçerik Yöneticisi Geldiğinden Beri Herkes Bir Yetki Alma Derdinde Yemin Ediyorum Lapisli Sunuculardaki Reklamcı Alımı Var Diye Dolan Oyuncularla Dolu Bir Hale Geldi Forum Anlıyorum 2013 Deki Kitleyi Geri Getirmek Forumu Aktif Etmeye Çalışıyorlar Ama Bu Sadece Konu Açmak İle Olacak bir şey Değil
Benim amacım yetki fln almak değil hem ben haftalık bilgilendirmekle uğraşamam üşengeç bir insanım benim bahsettiğim konu kendi koyduğun kurala dahi uymuyorsan ilersinde ne olabilir ?

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grupları falan getirsinler gruplara özel arkaplan falan eklesinler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...