İçerik editörlüğü (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Dediği gibi sadece foruma yardım amaçlı bir şey bu viplikler mesela bir çizgi romanı seviyorsun ve filminin çıkıcağını duyuyorsun onlara 100 liralık bir destek veriyorsun onlarda karşılığında sana bir poster veriyor normalde 100 liraya bir poster pekte iyi bir anlaşma değil ama sen poster için 100 lira vermedin ki sen filmin çıkmasına destek olmak için 100 lira verdin posterde yanında bir ekstra

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dediği gibi sadece foruma yardım amaçlı bir şey bu viplikler mesela bir çizgi romanı seviyorsun ve filminin çıkıcağını duyuyorsun onlara 100 liralık bir destek veriyorsun onlarda karşılığında sana bir poster veriyor normalde 100 liraya bir poster pekte iyi bir anlaşma değil ama sen poster için 100 lira vermedin ki sen filmin çıkmasına destek olmak için 100 lira verdin posterde yanında bir ekstra oluyor[DOUBLEPOST=1439052933,1439052908][/DOUBLEPOST]
Bende orada posteri olup da olmayanlar arasındaki adaleti savundum parayı değil :D

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Bende orada posteri olup da olmayanlar arasındaki adaleti savundum parayı değil :D
üzgünüm ama kimse sana bedava bir poster vermez ve bu arada ben süper vipim diyede çok bir değişiklik görmedim sadece sana özel şeyler değişiyor arkaplanın vs. hiçbir şekilde senin daha popüler olmanı veya modertörler tarafından daha çok sevilecek olman anlamına gelmiyor

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
üzgünüm ama kimse sana bedava bir poster vermez ve bu arada ben süper vipim diyede çok bir değişiklik görmedim sadece sana özel şeyler değişiyor arkaplanın vs. hiçbir şekilde senin daha popüler olmanı veya modertörler tarafından daha çok sevilecek olman anlamına gelmiyor
Yahu orada dediğim şey, para verenle vermeyeni ayırmayın; herkes üye yani BT_GoD'ın görüşü gibi.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediği gibi sadece foruma yardım amaçlı bir şey bu viplikler mesela bir çizgi romanı seviyorsun ve filminin çıkıcağını duyuyorsun onlara 100 liralık bir destek veriyorsun onlarda karşılığında sana bir poster veriyor normalde 100 liraya bir poster pekte iyi bir anlaşma değil ama sen poster için 100 lira vermedin ki sen filmin çıkmasına destek olmak için 100 lira verdin posterde yanında bir ekstra
Yaw tamamda siz cingözsünüz ben vipleri kayırıyorlar vipleri tanrılaştırıyorlar vipler süper biz vip değiliz dışlanıyoruz demedim bir durum anlattım sadece viplerde var bu durum dedim bt_godun dediği gibi vipler daha hevesli içerik editörlüğüne hak veryorum

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Yahu orada dediğim şey, para verenle vermeyeni ayırmayın; herkes üye yani BT_GoD'ın görüşü gibi.
Para verenle vermeyeni kim ayırıyor anlamadım ki? içerik editörlüğü alınımı mı? çünkü öyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum

PwParadox

En iyi cevaplar
0

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç merakım yok bu forumda yetkili olmaya nedense :( deseler ki seni yönetici yapalım (demezler) hayır derim :(

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Hiç merakım yok bu forumda yetkili olmaya nedense :( deseler ki seni yönetici yapalım (demezler) hayır derim :(
Bence bu kadar ön yargılı yaklaşmamalısın. Eğerki bir yetkili alımı varsa demek ki senin yardımına ihtiyaçları vardır tabi gelip gelmemek senin kararındır

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumu canlandıralım diye bir olaylar dizisi başlatıyoruz laf çıkıyor. Yapsak ayrı yapmasak ayrı. Arkadaşlar siz değilmisiniz forum eskisi gibi canlı değil vs. diyen bizde içinizden böyle konuları açıcak kişileri teşvik etmek amacıyla burda tag veriyoruz bir yetkileri yok arkadaşların normal üyelerden farksız değiller normal olarak. Bunun yeni bir atılım olduğunu ve sorunların, düzensizliğin olabileceğini biliyorsunuz yapmayın lütfen. Konularını çok beğendiğimiz 1 ayını doldurmasına yakın olan kişileri tabikide alıyoruz. Makine gibi işlemiyor sistem insiyatif kullanabiliyoruz anlatabiliyormuyum acaba? VIP alımlarıyla alakalı olarakta hiçbir şekilde ayrım yapılmadı bunuda kim uydurdu bilmiyorum ancak böyle yorumların gelmesi bizleri motive edeceğine kötüleştiriyor. Sizler bu ilerlemede destekmi olacaksınız köstekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...