Monkeygunner5000
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sana da bir temiz başlangıç tuşu lazımSenelerdir başım dertte zaten.
Sana da bir temiz başlangıç tuşu lazımSenelerdir başım dertte zaten.
Öyle de adminler istemiyor , illaki forum güncel ama sahte olacak (!).İçerik editörü arkadaşlar; size bir tavsiye:
- Alıntı yaparak haftada 20 konu açmak yerine; haftada 2 konu açın. Ama açtığınız konudaki herşeyi siz yazın. Böylelikle hem daha fazla foruma yardım etmiş olursunuz, hemde daha samimi bir ortam oluşturursunuz.
Öyle bir şey yok ?Öyle de adminler istemiyor , illaki forum güncel ama sahte olacak (!).
Adminler için önemli olan tek şey güncellik forum güncel olunca ne oluyor?Hayır adminler, gereksiz ve kendini tekrar eden konular istemiyo. Örneğin BurnerTroll'un açtığı konu çok güzeldi ve tamamen kendinindi. Ama ordan burdan gördüğünüz yardımcı konuyu copy+paste yapmak güzel bi şey değil :/
İçerik editörü arkadaşlar; size bir tavsiye:
- Alıntı yaparak haftada 20 konu açmak yerine; haftada 2 konu açın. Ama açtığınız konudaki herşeyi siz yazın. Böylelikle hem daha fazla foruma yardım etmiş olursunuz, hemde daha samimi bir ortam oluşturursunuz.
Bu konu sayesinde içerik editörlerinin deneyimli kişilere döndüreceğiniz mesajı alındı fakat benim kastettiğim anlattığım olayı sadece viplerde sezinledim asıl can olan nokta orası olduForumda işini iyi yapacağına inandığımız birine güvenip bu sorumluluğu yükleyebiliriz. Bu demek değil ki her editör alınan görevine devam edecek. 10 küsür editör alındı yarısı görevini iyi yapmadığı için görevine son verildi. En iyi olanlar devam eder, gerekli yeterliliği sağlayamayanlar maalesef görevden alınır. Bunun yanında kurallarda azda olsa inisiyatif kullanabiliyoruz, örneğin biri istem dışı bir spam yapınca uyarı vermek yerine sadece mesajı kaldırabiliyoruz. Demek istediğim işini iyi yapan, iyi niyetli davranan biri varsa farketmesede ödülünü alır.Eğer başka bir sorunun varsa her zaman eleştiriye ve fikir alışverişine açığım mesaj atman yeterli.
![]()
Benim için normal üye, vip, süper vip hiç farketmiyor hepsi aynı. Hepsine aynı derece de yaklaşıyorum. Başvuranlar genelde vip üyeliğe sahip kişiler olduğundan dolayı olmuş olabilir.Bu konu sayesinde içerik editörlerinin deneyimli kişilere döndüreceğiniz mesajı alındı fakat benim kastettiğim anlattığım olayı sadece viplerde sezinledim asıl can olan nokta orası oldu
Sen öyle diyorsan :hmm:Benim için normal üye, vip, süper vip hiç farketmiyor hepsi aynı. Hepsine aynı derece de yaklaşıyorum. Başvuranlar genelde vip üyeliğe sahip kişiler olduğundan dolayı olmuş olabilir.![]()
Yalan söylüyor, inanmayın.Siz fakirsiniz,biz zenginiz.Benim için normal üye, vip, süper vip hiç farketmiyor hepsi aynı. Hepsine aynı derece de yaklaşıyorum. Başvuranlar genelde vip üyeliğe sahip kişiler olduğundan dolayı olmuş olabilir.![]()
Ne kadarda doğrucu bir erkekYalan söylüyor,siz fakirsiniz,biz zenginiz.
Babamın Isviçre'de 7 tane kasabası 1 tane metro polisi(asgari maaşla çalışıyor) var.
+9 supporthayatlar olmus kopyala yapıstır...
Hayatlar olmuş kopyala yapıştır,hayatlar olmus kopyala yapıstır...