Gutenberg
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ne yani benim yazdıklarımmı ters cevap oldu adam gelmiş sunucumu aşşağılıyor. ana bacı ne varsa sunucumda dümdüz giriyor. sonra ban yedi diye geliyor konumda yalan yanlış kelimeler kullanıp kötülüyor. bunlar yanlış yorumlar deilde benimkiler yanlış haklısın. ilk önce bunu bana değil onlara söyliceksin. ben yeri geldiğinde adam gibi yorumlara adam gibi cevap veririm adam olmayana zaten doğru cevap verilmez. evet konu tasarımı bana iyi geldi sana kötü geldi diye değiştirmicem 1. o kadar emek verdiğimiz şeyleri dakikada bir değiştirmek zorunda değilim çocuk oyuncagı değil bu build işi her istediğin olamıyor be gülüm kusura bakma. deyince o buildler inşa edilmiyor. zaman ve emek gerkeiyor yapılması için. bunu yazarken 2 kere değilde 3-4 kere düşünerek yazsan iyi ederdinde. neyse. sanada kg kardeş hiç yazmasan iyi edersin.
O adamın ana bacı küfretmesi, veya sunucunu aşağılamasına dair hiçbir yoruma veya resime rastlayamadım açıkçası. Pek de umrumda olduğunu söyleyemeyeceğim, benim derdim o adamın sunucunu aşağılaması, ban yemesi değil elbette ki yaptığı davranış hoş bir şey değil ve de banlanmayı hak eden bir davranış ama sizin de gelip bu kadar insana ters ters cevaplar vermeniz kusura bakmayın da özrü kabahatinden büyük bir davranış.
Benim yorumumu daha dikkatlice okumanızı öneriyorum. Bir kişi istedi diye değiştirmeyeceksiniz orası anlaşıldı lakin birden çok kişi değiştirilmesini istiyorsa orada bir problem var demektir. Ha dikkate alırsınız almazsınız bu size kalmış bir şey ben kendi düşüncelerimi buraya güzel bir dille döktüm, size orayı burayı hemen değiştirin demedim. Artık uygular mısınız uygulamaz mısınız orası size kalmış.
Son olarak hitap şekline dikkat ederseniz sevinirim, karşınızda askerlik arkadaşınız veya dostunuz yok. Nereye yazıp yazmayacağımı da size sormayacağım elbette değil mi ? Çünkü burası özgür bir forum ve herkesin her konuya cevap verme hakkı var. Üslubunu koruyarak tabii.