İP: BestOfSurvival.batihost.com |1.8 - 1.12| SIFIRLANDI AKTIF | 2. AY |

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne yani benim yazdıklarımmı ters cevap oldu adam gelmiş sunucumu aşşağılıyor. ana bacı ne varsa sunucumda dümdüz giriyor. sonra ban yedi diye geliyor konumda yalan yanlış kelimeler kullanıp kötülüyor. bunlar yanlış yorumlar deilde benimkiler yanlış haklısın. ilk önce bunu bana değil onlara söyliceksin. ben yeri geldiğinde adam gibi yorumlara adam gibi cevap veririm adam olmayana zaten doğru cevap verilmez. evet konu tasarımı bana iyi geldi sana kötü geldi diye değiştirmicem 1. o kadar emek verdiğimiz şeyleri dakikada bir değiştirmek zorunda değilim çocuk oyuncagı değil bu build işi her istediğin olamıyor be gülüm kusura bakma. deyince o buildler inşa edilmiyor. zaman ve emek gerkeiyor yapılması için. bunu yazarken 2 kere değilde 3-4 kere düşünerek yazsan iyi ederdinde. neyse. sanada kg kardeş hiç yazmasan iyi edersin.

O adamın ana bacı küfretmesi, veya sunucunu aşağılamasına dair hiçbir yoruma veya resime rastlayamadım açıkçası. Pek de umrumda olduğunu söyleyemeyeceğim, benim derdim o adamın sunucunu aşağılaması, ban yemesi değil elbette ki yaptığı davranış hoş bir şey değil ve de banlanmayı hak eden bir davranış ama sizin de gelip bu kadar insana ters ters cevaplar vermeniz kusura bakmayın da özrü kabahatinden büyük bir davranış.

Benim yorumumu daha dikkatlice okumanızı öneriyorum. Bir kişi istedi diye değiştirmeyeceksiniz orası anlaşıldı lakin birden çok kişi değiştirilmesini istiyorsa orada bir problem var demektir. Ha dikkate alırsınız almazsınız bu size kalmış bir şey ben kendi düşüncelerimi buraya güzel bir dille döktüm, size orayı burayı hemen değiştirin demedim. Artık uygular mısınız uygulamaz mısınız orası size kalmış.

Son olarak hitap şekline dikkat ederseniz sevinirim, karşınızda askerlik arkadaşınız veya dostunuz yok. Nereye yazıp yazmayacağımı da size sormayacağım elbette değil mi ? Çünkü burası özgür bir forum ve herkesin her konuya cevap verme hakkı var. Üslubunu koruyarak tabii.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli olan main sürümün 1.12 olması, protokol girişi açsan ne fark eder ki?
1.9 ve üstü sürümlerin yeniliklerini sunucuda kullanamıyorsun.

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önemli olan main sürümün 1.12 olması, protokol girişi açsan ne fark eder ki?
1.9 ve üstü sürümlerin yeniliklerini sunucuda kullanamıyorsun.
orası öyle kardeşm haklısın ona lafım yok. ama bize uygun olarka 1.8 geldi şuanlık 1.8 1.12 devam edcez ileride 1.9 1.12 yükselticez yavaş yavaş yükselticez

GÜNCEL

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Sunucu sistemleri yani eklentileri olarak diğer sunucular ve güncellemeler arasında aşırı derecede geride kaldığını söylemek zorundayım.
Sunucuyu bu sistemlerle ve bu sürümle daha nasıl geliştirebileceğiniz bile kuşkuluyken diğer üye yorumlarına sert yorum yapmanızın haksız olduğunu söylemek tam yerinde olur.
Bununla beraber BUİLD yapımcınızı değiştirebilir veyatta internetten güzel bir map bulup bazı tasarımlarını değiştirip kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Sunucunuzu kendi fikrinizde hazırlamanız güzel fakat, bu eklentiler sizin kendi fikirleriniz değil. Olan pluginleri yerine koyup hazır survival sunucu kurmaktır.
Eleştiriye açık olmadığınız taktirde sunucunuzun ilerleyeceğini düşününmüyorum.
Sunucuya, size ve konuya vereceğim ortalama 10 üzerinden puan 0,1 diyorum.
Başarılar, inşAllah para için değil. Emek için devam ettirirsiniz.

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu sistemleri yani eklentileri olarak diğer sunucular ve güncellemeler arasında aşırı derecede geride kaldığını söylemek zorundayım.
Sunucuyu bu sistemlerle ve bu sürümle daha nasıl geliştirebileceğiniz bile kuşkuluyken diğer üye yorumlarına sert yorum yapmanızın haksız olduğunu söylemek tam yerinde olur.
Bununla beraber BUİLD yapımcınızı değiştirebilir veyatta internetten güzel bir map bulup bazı tasarımlarını değiştirip kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Sunucunuzu kendi fikrinizde hazırlamanız güzel fakat, bu eklentiler sizin kendi fikirleriniz değil. Olan pluginleri yerine koyup hazır survival sunucu kurmaktır.
Eleştiriye açık olmadığınız taktirde sunucunuzun ilerleyeceğini düşününmüyorum.
Sunucuya, size ve konuya vereceğim ortalama 10 üzerinden puan 0,1 diyorum.
Başarılar, inşAllah para için değil. Emek için devam ettirirsiniz.
Yorumun İçin Teşekkürler Fakat plugin paketi olan plugin değiş teker teker toplayıp yaptık bugları kapattık hazır plugin paketini alıpeditlemedik

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın BestOfSurvival!
Sanırım bazı eleştirilere açık değilsinizdir.Tabii ki insanların tahammül edememe özelliği de
vardır.Bu tarz insanların eleştirisine kalmış biri olarak sakin kalman en doğrusu olacaktır.Umarım gelişirsiniz.
Aşağıda sunucunuz hakkında düşüncelerimi yazmış bulunmaktayım...

-Sunucunuzdaki yapılara önem vermeniz , oyunculara sunucuya girmeye teşvik edici olacaktır diye düşünüyorum.
Umarım mimarlarınızı , hayal yapınızı baştan geliştirir ve güzel bir şeye değinmiş olursunuz.

-Sunucunuzdaki sistemleriniz her geçen gün yenilenmeli , temizlenmeli ve ek olarak yeni yeni sistemler getirilmeli diye düşünüyorum.Kendi yapım skript veya pluginlerinize daha çok değer vermeye , önem vermeye çalışınız.Umarım bu konudada gelişirsiniz...

-Sunucununuzda oyunculara manevi destekte bulunuyorsunuz.Sizi tebrik ederim ve dile getirdiklerimi

bilgilerinize arz ederim...

İyi günler :)
-FatihDGTR

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın BestOfSurvival!
Sanırım bazı eleştirilere açık değilsinizdir.Tabii ki insanların tahammül edememe özelliği de
vardır.Bu tarz insanların eleştirisine kalmış biri olarak sakin kalman en doğrusu olacaktır.Umarım gelişirsiniz.
Aşağıda sunucunuz hakkında düşüncelerimi yazmış bulunmaktayım...

-Sunucunuzdaki yapılara önem vermeniz , oyunculara sunucuya girmeye teşvik edici olacaktır diye düşünüyorum.
Umarım mimarlarınızı , hayal yapınızı baştan geliştirir ve güzel bir şeye değinmiş olursunuz.

-Sunucunuzdaki sistemleriniz her geçen gün yenilenmeli , temizlenmeli ve ek olarak yeni yeni sistemler getirilmeli diye düşünüyorum.Kendi yapım skript veya pluginlerinize daha çok değer vermeye , önem vermeye çalışınız.Umarım bu konudada gelişirsiniz...

-Sunucununuzda oyunculara manevi destekte bulunuyorsunuz.Sizi tebrik ederim ve dile getirdiklerimi

bilgilerinize arz ederim...

İyi günler :)
-FatihDGTR
Teşekkürler Yorumun İçin Dediklerini Harfiyen Yerine Getirmeye Çalışacağım. İyi Forumlar.

LeqendsYY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamın Aleyküm Öncelikle Arkadaşlar 2015 Yılında AdsızSurvival Olarak Başlayan Sunucumuz Büyük Bir İlgi İle Karşılanmıştı +40 Online Vardı Sunucumuzda Ama Sunucumuz Ortak Kavgası Nedeniyle Kapanmıştı. Bu Sefer Kadroyu Sıfırlayarak Ve Yepyeni Yapılar İle BestOfSurvival Olarak Tekrardan Geri Dönmüş Bulunuyoruz. şu an Günümüz +2 Ay Uzatılmıştır. Ve İnşallah Sizin İlginiz Ve Desteklerinizle Bu 2 Ayı Uzatacağız. "Destek Derken Manevi Bir Katkıdan Bahsetmiyorum." Hayırlısıyla Sizlere Güzel Bir Sunucu Hazırladık.
Başarılar gelişeceğine inanıyorum ve sunucunuza gelmeyi düşünüyüroum.
Yakuphan_YILMAZ

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Sizler icin her gün Uğraşıyorum Beyler Eleştiriye acık değilsiniz ne demektir ya siz eleştiriceksiniz ki bizde Hatalarımızı Düzeltecez Neyse İyi Forumlar

Güncel +

+

+

StoryCraftGrian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverde demilatavo denilen bir şahıs var kendisi bir oyuncuya şahsice gözümün önünde 100k para atıp 64 stack dia vermiştir
bu arada server kapalı 5/10 gelişmeniz dileğiyle :şapka:
öncelikle nasıl 100.000 oyun parası ve 64 elmas block attığını gördün ? hadi elmas block anladım ama oyun parasını nerden gördün ?