İP: BestOfSurvival.batihost.com |1.8 - 1.12| SIFIRLANDI AKTIF | 2. AY |

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklılığı olmayan, sıradan bir Hayatta Kalma Sunucusu.
1.8 olmasıyla birlikte birçok sunucu gibi mağarada olduğunu gösteriyor.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mimariniz baya kötü, elinizden gelmeyebilir bu konuda yetenekli olmaya bilirsiniz gayet normal.
ama bu mazeret değil internette birçok ücretsiz harita mevcut bunlar zaten build konusunda yetersiz olan arkadaşlar için konulmuş, bunları alıp editleyip kullanabilirsiniz.

Sistemlere gelecek olursak sıradan survival. bu şekilde fazla oyuncu tutamazsınız. kendinizi geliştirin yeni sistemler üretin :).
farkınızı ortaya koyun kısaca, iyi oyunlar.

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
1.Serverimi Hiçbir Şekilde Aşşağılayamassın 2. Adamların Evine Girip Sethome Cekemzsin. 3. hangi serverde bu kural yok diye sormucam hiçbi serverde yok diye yalan atıcanı biliyorum gereksiz muhabbete girme. kendi sunucum kendi kurallarım buna karışmaya hakkın yok. boşuna ban yedim deme sunucuma girip çöp sw diye chatte spam yapıyorsun. ban yemiceksinde ne yapıcaksın. çok iyi biliyorsan. kendi serverini aç kendi kurallarını koy. iyi forumlar...
Iyi bir yere gelmeniz için eleştiriye açık olmalısınız.

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimariniz baya kötü, elinizden gelmeyebilir bu konuda yetenekli olmaya bilirsiniz gayet normal.
ama bu mazeret değil internette birçok ücretsiz harita mevcut bunlar zaten build konusunda yetersiz olan arkadaşlar için konulmuş, bunları alıp editleyip kullanabilirsiniz.

Sistemlere gelecek olursak sıradan survival. bu şekilde fazla oyuncu tutamazsınız. kendinizi geliştirin yeni sistemler üretin :).
Haklısında Reis Hazır Spawn koyuyoruz editliyoruz bu sp hazır emek yok diyip aşşağılıyolar. bırakıyolar online kazanamıyorum. emek ile yapınca elimizden bu kadar geliyor. ama genede yorumunu dikkate almaya calısacagım tesekkürler yorumuniçin

Iyi bir yere gelmeniz için eleştiriye açık olmalısınız.
Eleştiriğe Açığızda Haddini Aşan Çok Fazla İnsanlar Var.Gerektiğinden fazla aşıyolar.

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverde demilatavo denilen bir şahıs var kendisi bir oyuncuya şahsice gözümün önünde 100k para atıp 64 stack dia vermiştir
bu arada server kapalı 5/10 gelişmeniz dileğiyle :şapka:
DemiLovato Benim Hocam Parayı Da Geri Aldım Meraklanmayın

Bizim sizin gibi Beleş pluginer Beleş skripter imiz yok Derin Bey her şey Emek :para:

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştirilere sürekli olumsuz cevap vererek gelişemezsiniz.
Haritalarınız çok kötü.

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eleştirilere sürekli olumsuz cevap vererek gelişemezsiniz.
Haritalarınız çok kötü.
kardeşm napayım çerçeve.letip duvarımamı asayım ? eleştiriye eleştiri ediyoruz. madem build kötü gidip kendiniz açıpda daha iyisini yapsanıza. internetten harita yüklüyoruz. özenti diye laf çıkarıyolar emek vermeden server kurmuslar diye söylenti çıkarıyolar. emek var bu işte siz buildi eleştirmek yerine taktir etmeniz gerekirdi. yazık.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer haritan kötüyse dışardan hazır harita yüklersin, mümkünse daha az kullanılan hazır haritaları seçersin.
Bu işlemden sonra haritaya, hazır map, özenti diyenlere yeni bir mimar bulup kendinize has harita yapana kadar kulak asmazsın.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@KR1PTON herşeyiniz emek olabilir. fakat kabul edin amatörsünüz, ister gelişin ister gelişmeyin sizin tercihiniz fakat şu an rakibim degilsiniz uzun bi sürede rakibim olmayacaksınız. ücretsiz yaptırdığım halde kaliteliyim sizde bi ücretsiz yapan bulun belki gelişirsiniz. birde ücretsiz yaptırınca emek olunmuyormu, ozmn siz emek verip ücretli yaptırın.​

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok başarılı bir sunucu gerçekden emek verilmiş ayrıca göz yormayan prefixleri muhteşem olmuş
9/10 puan veririm şahsen tek kaybettiğiniz yer survivale aykırı şeyler olması fakat gerçekden çok başarılı
İzniniz olur ise bir kaç özelliği serverimde kullanmak istiyorum

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Kendinize özgü bir sistemi olan sunucular gelişen sunuculardır.Ama sizde öyle bir şey göremediğim için gelişebilir mi bilemiyorum.

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Sunucu şuanda bir saldırıya uğradı Panelimiz calındı geri almak durumundayız

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bütün Bakımları Yaptık Fakat Sunucuyu O Çalma Durumu Yüzünden 2 Gün Geri Almak Zorunda Kaldık Bizlere Ne Derseniz Haklısınız kendimi savunacak bahanem yok. sizlerden özür diliyorum.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumun İçin Eyvallahta Aynı Fikirde Değilim. Kendi Zevkime göre sunucu kurup tasarım yapıyorum size sorarak yapıcak deilim. kendi fikirlerim kendi yapılarım. bi sen kötü dedin diye değiştiricek değilim iyi forumlar..

tavrımda bir şey yok senin düşüncen diyorum kendi kararlarıma göre sunucu açmışım diyorum tasarımda kendime özgü bir şey dimi ben beğendimki yapmışım konu tasarımı. yorumun için teşekkür ettim bence artık yazma.

Aferin Bak Ne Güzel Tanıdın Hemen Beni Uzatmanın Ne Anlamı Var Yazma Konuya !

Güncel ++

Benim Düşüncem Bu Aynen Fazla Önem Vermiyorum Çünkü Elimizden Gelen Bu tabii ki İlerde Spawn Yenilencek Biz Sadece İdare Etsin DİYE Şu Sıralar Gerek Duymuyoruz. Yorumun İçin Teşekkürler.

Güncel

1.Serverimi Hiçbir Şekilde Aşşağılayamassın 2. Adamların Evine Girip Sethome Cekemzsin. 3. hangi serverde bu kural yok diye sormucam hiçbi serverde yok diye yalan atıcanı biliyorum gereksiz muhabbete girme. kendi sunucum kendi kurallarım buna karışmaya hakkın yok. boşuna ban yedim deme sunucuma girip çöp sw diye chatte spam yapıyorsun. ban yemiceksinde ne yapıcaksın. çok iyi biliyorsan. kendi serverini aç kendi kurallarını koy. iyi forumlar...

kardeşm napayım çerçeve.letip duvarımamı asayım ? eleştiriye eleştiri ediyoruz. madem build kötü gidip kendiniz açıpda daha iyisini yapsanıza. internetten harita yüklüyoruz. özenti diye laf çıkarıyolar emek vermeden server kurmuslar diye söylenti çıkarıyolar. emek var bu işte siz buildi eleştirmek yerine taktir etmeniz gerekirdi. yazık.

bu arada kim 5 adama goldvip vermiş :DD
güldürme beni

rakibim olamıcak kadar düşük seviyedesin. kendini kaliteli sanman egolu biri yapıyor kendini senin sw nin tutması sadece o kasalardaki free p4 itemler ver5 aletler felan filan kaliteli sanma kendini. sırf kasadan cıkan gereksiz güclü itemler sayesinde adamlar geliyor. burası survival faction deil.

gerek duyarsam yaparim teşekkürler.

Kendi zevkinize göre sunucu kurup tasarlıyor olmanız, insanlara ters cevap verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Öncelikle insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenmeli, ondan sonra gelip burada konu açmalısınız. Bir sunucu, altında aldığı yorumlardan itibar kazanır. Yorumlar genel olarak olumlu ise insanlar o sunucuya bir göz atmak ister, olumsuz ise de konuyu terk eder. Bir tek kişinin kötü demesiyle elbette yapılar değiştirilemez ancak kişi sayısı arttıkça şikayetler de artacaktır ve dikkate alınması gerekir. Dikkate alıp almamanız sizin oyuncularınıza verdiğiniz değeri ortaya koyar.

Daha fazla yazmak istemiyorum.

Özet olarak, konu düzeninizi tekrardan gözden geçirmenizi, sunucunuzdaki haritaları baştan aşağı değiştirmenizi veya düzenlemenizi, eleştiriye açık olmadan konu açmamanızı ve size insan olarak yorum yapanlara kaba sözler sarf etmemenizi öneriyorum.

BestOfSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi zevkinize göre sunucu kurup tasarlıyor olmanız, insanlara ters cevap verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Öncelikle insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenmeli, ondan sonra gelip burada konu açmalısınız. Bir sunucu, altında aldığı yorumlardan itibar kazanır. Yorumlar genel olarak olumlu ise insanlar o sunucuya bir göz atmak ister, olumsuz ise de konuyu terk eder. Bir tek kişinin kötü demesiyle elbette yapılar değiştirilemez ancak kişi sayısı arttıkça şikayetler de artacaktır ve dikkate alınması gerekir. Dikkate alıp almamanız sizin oyuncularınıza verdiğiniz değeri ortaya koyar.

Daha fazla yazmak istemiyorum.

Özet olarak, konu düzeninizi tekrardan gözden geçirmenizi, sunucunuzdaki haritaları baştan aşağı değiştirmenizi veya düzenlemenizi, eleştiriye açık olmadan konu açmamanızı ve size insan olarak yorum yapanlara kaba sözler sarf etmemenizi öneriyorum.
ne yani benim yazdıklarımmı ters cevap oldu adam gelmiş sunucumu aşşağılıyor. ana bacı ne varsa sunucumda dümdüz giriyor. sonra ban yedi diye geliyor konumda yalan yanlış kelimeler kullanıp kötülüyor. bunlar yanlış yorumlar deilde benimkiler yanlış haklısın. ilk önce bunu bana değil onlara söyliceksin. ben yeri geldiğinde adam gibi yorumlara adam gibi cevap veririm adam olmayana zaten doğru cevap verilmez. evet konu tasarımı bana iyi geldi sana kötü geldi diye değiştirmicem 1. o kadar emek verdiğimiz şeyleri dakikada bir değiştirmek zorunda değilim çocuk oyuncagı değil bu build işi her istediğin olamıyor be gülüm kusura bakma. deyince o buildler inşa edilmiyor. zaman ve emek gerkeiyor yapılması için. bunu yazarken 2 kere değilde 3-4 kere düşünerek yazsan iyi ederdinde. neyse. sanada kg kardeş hiç yazmasan iyi edersin.