İP: BestOfSurvival.batihost.com |1.8 - 1.12| SIFIRLANDI AKTIF | 2. AY |

xThePower41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yenilikçi olursanız daha çok oyuncu çekersiniz (TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ.) Başarılar.

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Yenilikçi olursanız daha çok oyuncu çekersiniz (TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ.) Başarılar.
Elimden Geldiğince alıntı skript yapmamaya ve yenilik getirmeye özen gösteriyorum

GÜNCELL ++

GUNCELL ++++

GÜNCELLL :D ++

GÜNCELL

GUNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

Reyizz_GM

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
limden Geldiğince alıntı skript yapmamaya ve yenilik getirmeye özen gösteriyorum

GÜNCELL ++

GUNCELL ++++

GÜNCELL

GUNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

şu güncel güncel diye yazmasan o +3 user de olmicak sunucuda iyiki 1 aydır sunucu reklam yüzü gormemiş kardeş reklamla olmuyor bu işler koruma felan hikaye neyse +10 görürsünüz belki kardeş belli olmaz simdi hadi eyw

limden Geldiğince alıntı skript yapmamaya ve yenilik getirmeye özen gösteriyorum

GÜNCELL ++

GUNCELL ++++

GÜNCELL

GUNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

şu güncel güncel diye yazmasan o +3 user de olmicak sunucuda iyiki 1 aydır sunucu reklam yüzü gormemiş kardeş reklamla olmuyor bu işler koruma felan hikaye neyse +10 görürsünüz belki kardeş belli olmaz simdi hadi eyw

pardon +3 demişim ölü sunucudan hayır gelmeeezz ...

Ekli dosyalar

• bestofsur.png
    bestofsur.png
    12.2 KB · Görüntüleme: 179

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0

GÜNCELL ++

GUNCELL ++++

GÜNCELL

GUNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

GÜNCELL ++

pardon +3 demişim ölü sunucudan hayır gelmeeezz ...
Yetkililer sunucudalar Sunucu Sifirlaniyo Görünüşe Bakılırsa sunucuna tekrardan saldırıcam