Ip: DidoCraft.Nitrado.Net | 1.7/1.8 | Boss | Inek Sistemi | Kredi | Tarımda 1 numara +45 ONLINE

AimShooS0606

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mrb Derin Ben Oyundaki AimShoowS Yasım 15 7/24 Acıgım Serverde Rehber İçin Basvurmak İstiyorum.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Ahmet18Can Lagg sorunumuz çözülmüştür.
@RandomMac5 hangi ülkede olduğunuzu söylerseniz o ülkeye girişleri açabiliriz.
@Onuuk bende yüksek sürümler istiyorum fakat birçok arkadaşın pc si kasıyor şahsen benimkide kasıyor o yüzden bu sürümü tercih ediyoruz.
@CngzhnDSTN Tşklerr :) coin sistemimizde hazırlanıyor daha iyi olacak.
@AimShooS0606 tşkler başvurunuz için.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Ahmet18Can Lagg sorunumuz çözülmüştür.
@RandomMac5 hangi ülkede olduğunuzu söylerseniz o ülkeye girişleri açabiliriz.
@Onuuk bende yüksek sürümler istiyorum fakat birçok arkadaşın pc si kasıyor şahsen benimkide kasıyor o yüzden bu sürümü tercih ediyoruz.
@CngzhnDSTN Tşklerr :) coin sistemimizde hazırlanıyor daha iyi olacak.
@AimShooS0606 tşkler başvurunuz için.
Cevap basit optfine yada bununla alakalı bir sürü mod var betterfps çözüm illaki vardır artı minecraft 1.9.4 optimize edildi

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fasdfawerawsdefsdf

byderin tekrar basvuruyom senin yuzunden ban yicem ama rehber olurum galiba moderatorler sizde banlamayın derin dedi ordadan basvur die
ad : rüzgar
minecraft adı RuzgarRG_YT
kaç yıldır mc oynuyorsun : 4
yaşın : 12

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
alınan kişilere yetkileri verilcektir. iyi oyunlar alınmayanlar üzülmesin rehber atıldıkca yerlerine onlar alıncaktır.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Sunucudaki sistemleri iyi buldum fakat birkaç yanlışınız var, gece olduğu için, kaçırdığım yerler olabilir. Sunucuya ilk kez giriyorum ve bunlar gözüme çarpanlar. Sadece önerimdir, yanlış anlaşılmasın.

• Kayıt olduktan sonra gelen "Basariyla kayit oldunuz iyi oyunlar beyfendi.!" yazısını değiştirmenizi öneriyorum.
  • Lobideki bu ciddiyetsizlik ve hakaret içeren tabelayı kaldırmanızı öneriyorum, Sunucuya girip bu tabelayı görüyersak zaten sunucu kapanmamıştır;
  • Lobideki Clear Lag mesajlarını türkçeleştirmenizi, veya direk kaldırmanızı öneriyorum.
  • Lobideki girdi çıktı mesajlarını herhangi bir basit plugin ile görünmez yapmanızı öneriyorum.
  • Chatte aşşağıdakiler gibi küfürlü mesajlar mevcut. Gece girdiğim için, ve bunu gece yazdığım için büyük ihtimal rehberler online değil fakat yinede cezalarının verilmesi ve online olan rehberlerin alınması gerektiğini düşünüyorum.

• Bunlar sunucunuzda serbest olabilir. Veya düşündüğüm gibi olmayabilir, Kendi sunucumda en ufak küfürü, hakareti yasakladığım için alışkın değilim.
  • Chatte kullandığınız renklerin okunması biraz zor gibi ve göz yoruyor.
Şimdilik bu kadar. Dediğim gibi sunucu konudan gördüğüm kadarıyla başarılı.
Başarılar dilerim. İyi geceler.