K.A.S.A. Mod Paketleri (1.6.4)

Hangi paket size daha çok hitap ediyor_

• Kullanılan toplam oy
    233

senbeneben

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Optifene nasıl kuracağız K.a.s.a standarta. Normaldekuruyorum da Düz verison 1.6.4 e kuruyor açılınca hiç mod çıkmıyuor.Force sürümü olan verisona kuruncada açılmıyor.Yardımın edin hüloğğğ. Takipcinim köfte.Adamın hammaddesisin.Salih de ayrı bi hammadde. :)

alperayanoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Optifene nasıl kuracağız K.a.s.a standarta. Normaldekuruyorum da Düz verison 1.6.4 e kuruyor açılınca hiç mod çıkmıyuor.Force sürümü olan verisona kuruncada açılmıyor.Yardımın edin hüloğğğ. Takipcinim köfte.Adamın hammaddesisin.Salih de ayrı bi hammadde. :)
isteğe bağlı modlar Bölümündeki Optifineyi atarsan olabilir

senbeneben

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
isteğe bağlı modlar Bölümündeki Optifineyi atarsan olabilir
Hiç böyle kolay olacağını tahmin etmedim ben zorlamışım baya.Tickırs konstrat (kasamayacam nasıl yazaıldığını şimdi :) ) ve Thermal expanision kurduğumda ıd çakışması yaşıyorum en sevdiğim 2 modun olmaması zorluyor beni açıkcası. Birde myscraft olsa tadından yenmez.Bronze yapacam diye anam ağladı gözlerinde renklerden aynı şekilde.Yokmu bu rengi kapatmanın bir yolu.3 numara gözlük kullanıyorum zaten.

Nikeman2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köfte abi bir şey sorcam
neden masochistte biblio - chisel - carpenter blok falan yok bunlar dekoratif modlar oyunu kolaylastırmaz ki sırf bu yuzden masochist oynamıyorum
eğer bi nedeni varsa açıklarmısın

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köfte abi bir şey sorcam
neden masochistte biblio - chisel - carpenter blok falan yok bunlar dekoratif modlar oyunu kolaylastırmaz ki sırf bu yuzden masochist oynamıyorum
eğer bi nedeni varsa açıklarmısın
Paketi minimalize etmek için. Confügler aynı, standartın configlerinü alıp ekleyebilirsin.

C6903 cihazımdan gönderildi

alperayanoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Play tuşuna tıklıyorum ancak açılmıyor (Forge güncel)

Minecraft sürümünüz nedir?

Minecraft sürümünüz orijinal mi?

Java sürümünüz nedir?

Java sürümünüz hangi dilde?

Java sürümünüz 64 bit mi yoksa 32 bit mi?

Kullandığınız işletim sistemi nedir?

İşletim sistemi diliniz nedir?

Kullandığınız mod paketi nedir?

Kullandığınız mod paketine ek bir mod yüklediniz mi?

Kullandığınız java parametreleri nelerdir?

Hangi launcher sistemini kullanmaktasınız?

Cevaplarsan yardımcı olabilirim

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tornado0908 Play tuşuna tıkladıktan sonra eğer launcher tekrar açılıyorsa argumentsleri yazmamışsındır :)

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
play basıyorum ama mojang ta takılı kalıyor ve yanıt :(
Edit : Düzeldi teşekkürler.