K.A.S.A. Mod Paketleri (1.6.4)

Hangi paket size daha çok hitap ediyor_

• Kullanılan toplam oy
    233

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.4
Evet
java 7 update 51 ( sanırım soruyu anlamadım ve cevaplayamadım )
Bilmiyorum
64
Windows 8
Türkçe ( farklı yapamıyorum )
Kasa Masochist
Bilmiyorum
1.3.8
doğru yanıtladığımı düşünerek yazıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan 64bit javayı indirip ardından kurulum belgesindeki videoda anlatılanları adım adım yaptıktan sonra (ama forge sürümü belgede yazan şekilde) tekrar dene. Olmazsa eğer buraya çökme raporunu at (o ekran görüntüsünü çektiğin şeyin kendisi)

Abi yeni sürüm yaparsan Tinker's Construct,Thermal Expension ve OpenBlock eklermisin ?
Bu arada benle birlikte KASA Softcore oynayacak varmı ?
Saydığın modların hiçbiri K.A.S.A.'ya eklenmeyecek.

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Modları dosyanın içine attım her şey tamamdır bu zamana kadar modları yukledikten sonra playe basınca konsolda boyle bi hata veriyor ne yapmalıyım ( Herşeyi videodaki gibi yaptım )

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modları dosyanın içine attım her şey tamamdır bu zamana kadar modları yukledikten sonra playe basınca konsolda boyle bi hata veriyor ne yapmalıyım ( Herşeyi videodaki gibi yaptım )
Kurulumda anlatılan her şeyi yaptın mı gerçekten? Çünkü aldığın hata java argünamları girilmediği taktirde alacağın hatalardan biri...

C6903 cihazımdan gönderildi

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırım hiçbir zaman techinc hariç mod paketi oynayamayacağım böyle bir hata verdi :(
Siyahla cevrili kutuyu işaretli bırakma yani işareti cıkar oluyor[DOUBLEPOST=1390263381,1390263269][/DOUBLEPOST]
Kurulumda anlatılan her şeyi yaptın mı gerçekten? Çünkü aldığın hata java argünamları girilmediği taktirde alacağın hatalardan biri...

Evet herşeyi yaptım 64 bit Java var bu arada[DOUBLEPOST=1390263478][/DOUBLEPOST]

Abi tamam saolya arkadasa yardım edim diye bişeyler yapmıstım duzelttim şimdi acılıyor yinede sağol :D

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
JVM argümanlarını yazdın değil mi? Edit profile kısmından bir ss atabilir misin? Çünkü code chicken core hata vermiş ve o türkçe işletim sistemlerinde bu hatayı veriyor. Verdiğimiz jvm argümanları sayesinde Java kendini ingilizce bir sistemde çalışıyor zannettiğinden sorunsuz çalışıyor

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
JVM argümanlarını yazdın değil mi? Edit profile kısmından bir ss atabilir misin? Çünkü code chicken core hata vermiş ve o türkçe işletim sistemlerinde bu hatayı veriyor. Verdiğimiz jvm argümanları sayesinde Java kendini ingilizce bir sistemde çalışıyor zannettiğinden sorunsuz çalışıyor

Şoyle oluyor ben argumanları yazıyorum tiki kapatıyorum yoksa hata veriyor kaydediyorum bi sonraki actığımda normal argumanlar geliyor[DOUBLEPOST=1390263707,1390263592][/DOUBLEPOST]

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şoyle oluyor ben argumanları yazıyorum tiki kapatıyorum yoksa hata veriyor kaydediyorum bi sonraki actığımda normal argumanlar geliyor[DOUBLEPOST=1390263707,1390263592][/DOUBLEPOST]
O tiki kaldırman demek JVM argümanlarını kullanmıyorsun demektir. Eğer onlar varken hata alıyorsan 64 bit java kurulu değil demektir. Biraz yukarıda verdiğim bir linkten 64 bit javayı indirip o tik "AÇIKKEN" dener misin?

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O tiki kaldırman demek JVM argümanlarını kullanmıyorsun demektir. Eğer onlar varken hata alıyorsan 64 bit java kurulu değil demektir. Biraz yukarıda verdiğim bir linkten 64 bit javayı indirip o tik "AÇIKKEN" dener misin?

Abi o linkden indirmistim onceden onceki sayfalarda bi video varmıs onu izleyerek yaptım şimdi calıstı bunun kanıtı olarak pakette 109 tane mod varmıs :D abi emeğin için saol senide gece gece urastırdım kusura bakma

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi o linkden indirmistim onceden onceki sayfalarda bi video varmıs onu izleyerek yaptım şimdi calıstı bunun kanıtı olarak pakette 109 tane mod varmıs :D abi emeğin için saol senide gece gece urastırdım kusura bakma
Dediğim gibi, anlattıklarımızı sorunsuz bir biçimde uygularsanız herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız. Problem yaşayacaklar: 32 bit işletim sistemi kullananlar ve bazı korsan oyuncular.

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hexxıttan ftfdende sıkılmıstım valla tam zamanında getirdin paketi bu arada son gonderdiğin cok doğru abi sana katılrıyorum[DOUBLEPOST=1390298356,1390264733][/DOUBLEPOST]Abi yeni bi sorun var dunyayı olusturcam seedı falan giriyorum yarat diyiyorum biraz bkledikten sonra kapanıo konsola baktım hata suymus galiba

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada hem işletim sistemin 32bit yazıyor. Daha önce dediğim gibi, 32 bit sistemlerde sorun çıkıyor. (x86 32 bit demektir. Eğer orada amd64 ya da x86-64 yazsaydı o 64bit demektir)

ProOttoman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yani 64 bitlik bir windows lazım :( oda yazın olucak Şimdide yapardımda hem usengeclik hemde yazın yeni işlemci alıcam o yuzden