K.A.S.A. Mod Paketleri (1.6.4)

Hangi paket size daha çok hitap ediyor_

• Kullanılan toplam oy
    233

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D ne yazıkki gitmiş seninki ama server açıp başka bi hesaptan girersen olur başka türlü olmaz

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok saçma sorunlarım var...
Oyunu yaklaşık 1 aydan uzun süredir oynuyorum. ilk olarak sorunum oyuna bazenleri girdiğimde sanki bir servere girmiş gibi lag oluyor hareket edemiyor block kıramıyordum herhangi bir şey yapmaya kalktıgımda 2 saniye sonra oluyordu... bir gün girdiğimde yine aynı sıkıntıyla karşılaştım bir kaç defa gir çık yapınca ancak düzeliyordu fakat o gün girdigimde etrafta sayılamayacak kadar koyun vardı ve fps im 1 lere kadar inmişti ve artık save me girmeye çalıştığımda crash verdi 1 hafta önce aldıgım yedeki yükleyerek oyuna devam ettim... şimdi ise save me girince evimin kenarlarında veya mapımın bazı kısımlarında derin boşluklar var üzerine geçmeye çalıştıgımızda geçemiyoruz ve orası kullanılamaz hale geliyor (sanki büyük bir çukur muş gibi gözükmekte)
saveme girmeye çalıştığımda ise chat e yazı yazamıyor komut kullanamıyor ve dünya boşluğundan düşmeye başlıyorum. bu tarz sorunlar sadece bende mi oluyor bir türlü anlamadım. hatta bir ara oyuna tekrar başlamak zorunda kalmıştım. bu saçma sorunun yanıtını bilirsin diye düşünerek yorum yazıyorum umarım yardımcı olabilirsin en son aldıgım yede 1 hafta önceydi ve o yedek i kullanmayı istemiyorum(o yedektede derin çukurlar bulunmakta) Teşekkürler

Aassait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyunu yaklaşık 1 aydan uzun süredir oynuyorum. ilk olarak sorunum oyuna bazenleri girdiğimde sanki bir servere girmiş gibi lag oluyor hareket edemiyor block kıramıyordum herhangi bir şey yapmaya kalktıgımda 2 saniye sonra oluyordu... bir gün girdiğimde yine aynı sıkıntıyla karşılaştım bir kaç defa gir çık yapınca ancak düzeliyordu fakat o gün girdigimde etrafta sayılamayacak kadar koyun vardı ve fps im 1 lere kadar inmişti ve artık save me girmeye çalıştığımda crash verdi 1 hafta önce aldıgım yedeki yükleyerek oyuna devam ettim... şimdi ise save me girince evimin kenarlarında veya mapımın bazı kısımlarında derin boşluklar var üzerine geçmeye çalıştıgımızda geçemiyoruz ve orası kullanılamaz hale geliyor (sanki büyük bir çukur muş gibi gözükmekte)
saveme girmeye çalıştığımda ise chat e yazı yazamıyor komut kullanamıyor ve dünya boşluğundan düşmeye başlıyorum. bu tarz sorunlar sadece bende mi oluyor bir türlü anlamadım. hatta bir ara oyuna tekrar başlamak zorunda kalmıştım. bu saçma sorunun yanıtını bilirsin diye düşünerek yorum yazıyorum umarım yardımcı olabilirsin en son aldıgım yede 1 hafta önceydi ve o yedek i kullanmayı istemiyorum(o yedektede derin çukurlar bulunmakta) Teşekkürler
Aynı sorunlar bendede oluyordu ama ben düzelttim bir save ver denerim seninkinide

c0ldwave

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
köfte hileyle oynamak istemiyorum ama teşfik ediyor insanı bu diamond çıkma oranını biraz daha yükseltmek için ne yapabilirim ?

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle K.A.S.A.'nın eski, yani Mo Creatures bulunan bir sürümünü kullanıyorsan güncelle. Mo Creatures sistemi çok zorluyor. Bunun yanı sıra Underground Biomes, Opis, Enhanced Portals çıkarabileceğin bazı modlar (özellikle underground biomes). Ama yeni bir dünya oluşturman gerekir.[DOUBLEPOST=1394915313,1394914765][/DOUBLEPOST]
@KöfteistKöfte Senden Bir Ricam Olacak Bilgisayarları Kötü Olanlar İçin GregTech Üzerine Bir Mod Paketi Hazrılarmısın ??
Onun için aslında bir tavsiyede bulunabilirim. K.A.S.A.'nın config dosyalarını koruyarak sadece aşağıdaki modları kur:
  • Applied Energistics (appeng-rv14 gibi bir dosya adı)
  • Buildcraft
  • CodeChickenCore
  • CoFHCore
  • gregtech
  • IC2Nuclear Control
  • Industrialcraft 2 Experimental
  • Inventory Tweaks
  • neıaddons
  • NEIPlugins
  • Not Enough Items
  • Railcraft
İsteğe bağlı olarak aşağıdakileri de kurabilirsin:
  • Forestry
  • Ender Storage
  • Dimensional anchor (Immibis Core gerektirir)
  • Factorization
  • Iron Chests
  • Jabba (Mobius Core gerektirir)
  • Open Computers
  • Steve's Factory Manager
Bu yukarıda saydıklarım sistemi çok zorlamayan ve olmazsa olmaz, sonradan saydıklarım da işe yarar ve gene çok kasmayan modlar.

Eğer sadece ilk listedekilerle oynarsan gayet güzel bir performans alırsın ama oyunun hafif zor olur. Fakat kendini vererek oynarsan aşırı keyifli bir oyun olabilir. Sonraki listeden de senin için vazgeçilmez olan şeyleri seçip kurarsın. Hatta bunu bir dene, eğer beğenirsen bu konsteptte bir K.A.S.A. Mini yayınlayabilirim (zor bir iş değil)

Hazırlamanın kolay yolu: K.A.S.A. Standart'ı indir, bu modlar harip hepsini sil