Hileciler tamamen bu kadar agir konusurum aferdensiz forum arkadaslarim s*r*fs*zlik niye diye soracaksiniz bir o oyunla vakit gecirenlerin oynama istekleri tamamen yok oluyor iki daha beteri sen bunla ovunuyorsun üç ise bu oyuna para veren insanlar var (vip) bunlarin sadece vaktini oynama hazını değil paralarını da alıyorsun yani dolaylı hirsizlik sence etiğim hakaretim haklı değil senin olgun bir insan olduğunundan şüpeliyim buyuk ihtimal 14 bilemedin 15 falan yada bunların farkında ama cidden bu sıfatı taşımaktan zevk alıyorsunHile yaparken bana "hack" demeleri ( -,-)
Hackle beni kesmeleri.Onu yapan arkdaşların kafasını kopartıp top oynayıp sonra vole çekip demir sopaya sokmak istiyorum .
He tabi o sopadan çıkarıp o bilgisayarlarının içine sokup sonra Usb ile plazmaya bağlayıp beynini emip sonra demiri 600 derece filan ısıtıp kafasına sokmak istiyorum okul hocalarını dövmek istiyorum. Ağğğğğğ![]()
Evet. Övünüyorum. Hile kullanmak benim için bir gurur kaynağı oldu. Ne yapacaksın? Elinden hiçbir şey gelmez kardeş. Hile kullanırım mı kullanırım. Hem de oynadığım her oyunda kullanırım. Beceriksiz olduğumu düşünen arkadaşlar, size sesleniyorum; En çok hile kullandığım oyun olan S4League'nin en iyi oyuncusunu 10 - 9 yendim. He anasını satayım yeteneksizim. Demek ki, hileyi ben, eğlence amaçlı kullanıyorum. Hilesiz oynadığım oyun benim için 541564132 tane bugu olan oyundur. Bunu değiştiremezsin, ve de değişmeyecek.Hileciler tamamen bu kadar agir konusurum aferdensiz forum arkadaslarim s*r*fs*zlik niye diye soracaksiniz bir o oyunla vakit gecirenlerin oynama istekleri tamamen yok oluyor iki daha beteri sen bunla ovunuyorsun üç ise bu oyuna para veren insanlar var (vip) bunlarin sadece vaktini oynama hazını değil paralarını da alıyorsun yani dolaylı hirsizlik sence etiğim hakaretim haklı değil senin olgun bir insan olduğunundan şüpeliyim buyuk ihtimal 14 bilemedin 15 falan yada bunların farkında ama cidden bu sıfatı taşımaktan zevk alıyorsun
(Not:Yetkili forum üyeleri lütfen bu mesajı bir hakaret olarak algılamayın sadece farkındalık oluşturmak için yazdım. Eğer hakaret den dolayı yorum kaldıracaksa söyleyin ben kaldırırım hakareti)
Bilmem anlata bildim mi...
Tamam. Hile Kullanıyorsun bir şey Demiyoruz Ama Karşındakileri de Düşündüğünde Oyuncu Kalitesinin Düşmeye Başladığını Görürsün.Evet. Övünüyorum. Hile kullanmak benim için bir gurur kaynağı oldu. Ne yapacaksın? Elinden hiçbir şey gelmez kardeş. Hile kullanırım mı kullanırım. Hem de oynadığım her oyunda kullanırım. Beceriksiz olduğumu düşünen arkadaşlar, size sesleniyorum; En çok hile kullandığım oyun olan S4League'nin en iyi oyuncusunu 10 - 9 yendim. He anasını satayım yeteneksizim. Demek ki, hileyi ben, eğlence amaçlı kullanıyorum. Hilesiz oynadığım oyun benim için 541564132 tane bugu olan oyundur. Bunu değiştiremezsin, ve de değişmeyecek.
Hadi ben Yogbox'a gider köylülerime ana bacı söveceğim.
Bırak bırak şimdi küfür ederdimde süresiz uzaklaşırılmak istemiyorum. Oyun oyun değil ki wolfteam'a döndü anasını satayım hile indiren geliyo neyse sinirden delirdim zaten bir şey demiyorum .Tamam. Hile Kullanıyorsun bir şey Demiyoruz Ama Karşındakileri de Düşündüğünde Oyuncu Kalitesinin Düşmeye Başladığını Görürsün.
Uzaklaştırmayı bahane ediyorsun bak. Çünkü bana söyleyebileceğin hiçbir sözün yok.Bırak bırak şimdi küfür ederdimde süresiz uzaklaşırılmak istemiyorum. Oyun oyun değil ki wolfteam'a döndü anasını satayım hile indiren geliyo neyse sinirden delirdim zaten bir şey demiyorum .
Orada da hile kullanıyorum ^^ Sadece ben değil Skype'mda ekli olan 13 arkadaşım da hile kullanıyor. Eheh ^^Var var.Sizin yüzünüzden sinirden kudurdum ilerdede sinir hastası olabileceğimi düşünüyorum.Siz gurur durmaya devam edin zaten bıraktım oyunu Countere başladım en azından orda az hileci var hadi eyvallah.
Umarım Hilenin Günah olduğunu ve diğer dünyada cezası oldugunuda bilip yapıyorsundurOrada da hile kullanıyorum ^^ Sadece ben değil Skype'mda ekli olan 13 arkadaşım da hile kullanıyor. Eheh ^^
Seni dinleyecek değilim ki bro ^^Umarım Hilenin Günah olduğunu ve diğer dünyada cezası oldugunuda bilip yapıyorsundurTek oyunculuda günah değil fakat multiplayerde caiz değildir . Müslümansınız dimi neticede Bide Ramazan ayındayız
![]()
İşinize gelmeyince taabi neyse ben de sana dil dökemem zaten kapayalım konuyu. Diger dünyada sorarlar hesabını bana düşmez zaten hadi eywSeni dinleyecek değilim ki bro ^^