K

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Açlık oyunlarında hile kullanmamama rağmen, aşırı derecede profesyonel bir şekilde oynamama rağmen yine kodumunun abileri gelip bana "hile" demeleri.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
- 4, -5 FPS ile oynamak pvpnin açık olduğu yerlerde bebelerin gelip öldürmesi serverlerde çok bebe olması ve sıkılma

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yogbox mod paketinde köylülerimin çalışmaması -,- Accayip sinir oluyorum ya...

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hile yaparken bana "hack" demeleri ( -,-)
Hileciler tamamen bu kadar agir konusurum aferdensiz forum arkadaslarim s*r*fs*zlik niye diye soracaksiniz bir o oyunla vakit gecirenlerin oynama istekleri tamamen yok oluyor iki daha beteri sen bunla ovunuyorsun üç ise bu oyuna para veren insanlar var (vip) bunlarin sadece vaktini oynama hazını değil paralarını da alıyorsun yani dolaylı hirsizlik sence etiğim hakaretim haklı değil senin olgun bir insan olduğunundan şüpeliyim buyuk ihtimal 14 bilemedin 15 falan yada bunların farkında ama cidden bu sıfatı taşımaktan zevk alıyorsun
(Not:Yetkili forum üyeleri lütfen bu mesajı bir hakaret olarak algılamayın sadece farkındalık oluşturmak için yazdım. Eğer hakaret den dolayı yorum kaldıracaksa söyleyin ben kaldırırım hakareti)
Bilmem anlata bildim mi...

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Hackle beni kesmeleri.Onu yapan arkdaşların kafasını kopartıp top oynayıp sonra vole çekip demir sopaya sokmak istiyorum . :VV::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

He tabi o sopadan çıkarıp o bilgisayarlarının içine sokup sonra Usb ile plazmaya bağlayıp beynini emip sonra demiri 600 derece filan ısıtıp kafasına sokmak istiyorum okul hocalarını dövmek istiyorum. Ağğğğğğ:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Bknz: Hotel Serileri

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hileciler tamamen bu kadar agir konusurum aferdensiz forum arkadaslarim s*r*fs*zlik niye diye soracaksiniz bir o oyunla vakit gecirenlerin oynama istekleri tamamen yok oluyor iki daha beteri sen bunla ovunuyorsun üç ise bu oyuna para veren insanlar var (vip) bunlarin sadece vaktini oynama hazını değil paralarını da alıyorsun yani dolaylı hirsizlik sence etiğim hakaretim haklı değil senin olgun bir insan olduğunundan şüpeliyim buyuk ihtimal 14 bilemedin 15 falan yada bunların farkında ama cidden bu sıfatı taşımaktan zevk alıyorsun
(Not:Yetkili forum üyeleri lütfen bu mesajı bir hakaret olarak algılamayın sadece farkındalık oluşturmak için yazdım. Eğer hakaret den dolayı yorum kaldıracaksa söyleyin ben kaldırırım hakareti)
Bilmem anlata bildim mi...
Evet. Övünüyorum. Hile kullanmak benim için bir gurur kaynağı oldu. Ne yapacaksın? Elinden hiçbir şey gelmez kardeş. Hile kullanırım mı kullanırım. Hem de oynadığım her oyunda kullanırım. Beceriksiz olduğumu düşünen arkadaşlar, size sesleniyorum; En çok hile kullandığım oyun olan S4League'nin en iyi oyuncusunu 10 - 9 yendim. He anasını satayım yeteneksizim. Demek ki, hileyi ben, eğlence amaçlı kullanıyorum. Hilesiz oynadığım oyun benim için 541564132 tane bugu olan oyundur. Bunu değiştiremezsin, ve de değişmeyecek.

Hadi ben Yogbox'a gider köylülerime ana bacı söveceğim.

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Evet. Övünüyorum. Hile kullanmak benim için bir gurur kaynağı oldu. Ne yapacaksın? Elinden hiçbir şey gelmez kardeş. Hile kullanırım mı kullanırım. Hem de oynadığım her oyunda kullanırım. Beceriksiz olduğumu düşünen arkadaşlar, size sesleniyorum; En çok hile kullandığım oyun olan S4League'nin en iyi oyuncusunu 10 - 9 yendim. He anasını satayım yeteneksizim. Demek ki, hileyi ben, eğlence amaçlı kullanıyorum. Hilesiz oynadığım oyun benim için 541564132 tane bugu olan oyundur. Bunu değiştiremezsin, ve de değişmeyecek.

Hadi ben Yogbox'a gider köylülerime ana bacı söveceğim.
Tamam. Hile Kullanıyorsun bir şey Demiyoruz Ama Karşındakileri de Düşündüğünde Oyuncu Kalitesinin Düşmeye Başladığını Görürsün.

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam. Hile Kullanıyorsun bir şey Demiyoruz Ama Karşındakileri de Düşündüğünde Oyuncu Kalitesinin Düşmeye Başladığını Görürsün.
Bırak bırak şimdi küfür ederdimde süresiz uzaklaşırılmak istemiyorum. Oyun oyun değil ki wolfteam'a döndü anasını satayım hile indiren geliyo neyse sinirden delirdim zaten bir şey demiyorum .

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bırak bırak şimdi küfür ederdimde süresiz uzaklaşırılmak istemiyorum. Oyun oyun değil ki wolfteam'a döndü anasını satayım hile indiren geliyo neyse sinirden delirdim zaten bir şey demiyorum .
Uzaklaştırmayı bahane ediyorsun bak. Çünkü bana söyleyebileceğin hiçbir sözün yok.

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Var var.Sizin yüzünüzden sinirden kudurdum ilerdede sinir hastası olabileceğimi düşünüyorum.Siz gurur durmaya devam edin zaten bıraktım oyunu Countere başladım en azından orda az hileci var hadi eyvallah.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Var var.Sizin yüzünüzden sinirden kudurdum ilerdede sinir hastası olabileceğimi düşünüyorum.Siz gurur durmaya devam edin zaten bıraktım oyunu Countere başladım en azından orda az hileci var hadi eyvallah.
Orada da hile kullanıyorum ^^ Sadece ben değil Skype'mda ekli olan 13 arkadaşım da hile kullanıyor. Eheh ^^

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orada da hile kullanıyorum ^^ Sadece ben değil Skype'mda ekli olan 13 arkadaşım da hile kullanıyor. Eheh ^^
Umarım Hilenin Günah olduğunu ve diğer dünyada cezası oldugunuda bilip yapıyorsundur :) Tek oyunculuda günah değil fakat multiplayerde caiz değildir . Müslümansınız dimi neticede Bide Ramazan ayındayız :)