KaanU1938
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
500 fps'den isteWhat the f*uck?
Ben Core i5 3210M
GT 635M
8 GB 1600 MHZ RAM ile neden bu kadar alamıyorum?
Kesin yalan söylüyorsun. Kullandığın program varsa ve ayarların varsa İSTİYORUM DÖVE DÖVE İSTİYORUM
500 FPS hiç alamadım?500 fps'den iste
Öhöm öhöm... Aşağıya iner misiniz acaba?![]()
öhöm öhöm
500 fps alan var bi tane500 FPS hiç alamadım?
Benim gibi tak iki tane 12GB'lik Titan Z'yi alamazsan neyim500 fps alan var bi tane![]()
Bizde yedik.GTX TITAN GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce
Ram 8
i7
2TB HDD
3.60 GHZ
Cok Düşük Alıyorum Diye Şikayet Ediyordum![]()
eh ebesinin tövbe tövbe o sistem ne kardeş banada alsanaGTX TITAN GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce
Ram 8
i7
2TB HDD
3.60 GHZ
Bana CaptainSparklez'in sistem özelliklerini söyle çabukGTX TITAN GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce
Ram 8
i7
2TB HDD
3.60 GHZ
radeon 7350 hd'den üste çıkamıyoruz bütçe yokBenim gibi tak iki tane 12GB'lik Titan Z'yi alamazsan neyim![]()
128 MB ekran kartı ile Age Of Empires 1 oynanır. MB'si değil özellikleri önemli.eh ebesinin tövbe tövbe o sistem ne kardeş banada alsanabende bi laptop var Allah utandurmasın 128 mb ekran kartı age of empires 1 bile oynanmıyor
![]()
Ben o ekran kartlarını abime aldırmak için neler yaptım bi' bilsen...radeon 7350 hd'den üste çıkamıyoruz bütçe yok
Yetişmiyor yetişmiyor :/ AOE 4-8 falan istiyoda oynamıyo açılıyo oyun sonrada ekran kartı hatası veriyo (bilmemne şeysi desteklenmiyomuşta falan filan) sistem win Vista zaten (orijinal geldi cracklesen bin türlü bela)128 MB ekran kartı ile Age Of Empires 1 oynanır. MB'si değil özellikleri önemli.
Zorlu Bey yine kız fotosu koymuşsunuz efenim?! Oldu mu şimdi? ÖM'ni öttürüyorum.Ben o ekran kartlarını abime aldırmak için neler yaptım bi' bilsen...