Kaç FPS Alıyorsunuz?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
CaptainSparklez bile bu kadar FPS alamıyor. Fakat adam SEUS Ultra grafik paketini rahatça kullanıyor. Bu terslikte bir iş var.

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan :D
Pek iyi bir sistem değil aslında.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyer bana İ7 öneriyorsan bilgisayar bilginden süphelenirim İ7 çok az bir farkla İ5 den daha fazla perfonmansa sahip olur ancak boru gibi watt tüketir kücücük fark için zaten işlemciyi kullanmasını bilen en kötü işlemciyle bile idare edebilir bkz: attığım yukarıdaki resim
i7 boost teknolojisi i5'den daha yüksek seviyelerde (daha fazla güç veriyor) istersen i5 alama i7 tavsiyemyinede boost yap keydine bak

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Pek iyi bir sistem değil aslında.
Ben de şaşırıyorum nasıl bu kadar yüksek FPS alıyorum diye. Fakat, oyunu açtığım anda CPU'nun anası ağlıyor. Dur, GPU'nun da olabilir çünkü oyunu başlatırken bütün yükü GPU'ya veriyorum.[DOUBLEPOST=1404412614,1404412511][/DOUBLEPOST]i7 kullanıp boostlarsanız tabiiki de işlemci daha da ısınır. Su soğutma öneriririm.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durun durun laptopta mc açayım :D

edit : bende ekran kaydedici yok onu napcaz :D
edit 2 : printscreen time :D[DOUBLEPOST=1404412877,1404412672][/DOUBLEPOST]O
Ben de şaşırıyorum nasıl bu kadar yüksek FPS alıyorum diye. Fakat, oyunu açtığım anda CPU'nun anası ağlıyor. Dur, GPU'nun da olabilir çünkü oyunu başlatırken bütün yükü GPU'ya veriyorum.[DOUBLEPOST=1404412614,1404412511][/DOUBLEPOST]i7 kullanıp boostlarsanız tabiiki de işlemci daha da ısınır. Su soğutma öneriririm.
Sende vardır su soğutma o karta dayanmaz çünkü fan

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Durun durun laptopta mc açayım :D

edit : bende ekran kaydedici yok onu napcaz :D
edit 2 : printscreen time :D[DOUBLEPOST=1404412877,1404412672][/DOUBLEPOST]O

Sende vardır su soğutma o karta dayanmaz çünkü fan
Laptop lan laptop -,- Foto atayım istiyorsan.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laptop lan laptop -,- Foto atayım istiyorsan.
Bileydim :D[DOUBLEPOST=1404413257,1404413219][/DOUBLEPOST]Nası resim yüklüyoruz yaw ?

Bi dk o laptop nasıl dayanıyo o kartlara muhakkak extra soğutma vardır[DOUBLEPOST=1404413479][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1404413513][/DOUBLEPOST]Alın size laptopta mc :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bu laptopta mı su soğutma falan olacak yani?

Dalge geçme lütfen... Kore malı Galaxy Note 2'den üstün kamera performansı.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özellikle koydum canınız çeksin diye :p

Ben de anlamadım vallahi üstün Casper Nirvana :p İçini gösterem mi? :p
Aman sökme :D (Kesin sef teknolojisidir o :D )[DOUBLEPOST=1404414448,1404414154][/DOUBLEPOST]
Özellikle koydum canınız çeksin diye :p

Ben de anlamadım vallahi üstün Casper Nirvana :p İçini gösterem mi? :p
[DOUBLEPOST=1404414153,1404414044][/DOUBLEPOST]Her gün temizleme yapıyorum en ezik laptopum olmasına rağmen. Bacak kıllarımı göstereyim mi? :p @canyo
Yalnız orda Nvidia simgesini görmek varya offfff