Pek iyi bir sistem değil aslında.Artı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan![]()
i7 boost teknolojisi i5'den daha yüksek seviyelerde (daha fazla güç veriyor) istersen i5 alama i7 tavsiyemyinede boost yap keydine bakEyer bana İ7 öneriyorsan bilgisayar bilginden süphelenirim İ7 çok az bir farkla İ5 den daha fazla perfonmansa sahip olur ancak boru gibi watt tüketir kücücük fark için zaten işlemciyi kullanmasını bilen en kötü işlemciyle bile idare edebilir bkz: attığım yukarıdaki resim
Ben de şaşırıyorum nasıl bu kadar yüksek FPS alıyorum diye. Fakat, oyunu açtığım anda CPU'nun anası ağlıyor. Dur, GPU'nun da olabilir çünkü oyunu başlatırken bütün yükü GPU'ya veriyorum.[DOUBLEPOST=1404412614,1404412511][/DOUBLEPOST]i7 kullanıp boostlarsanız tabiiki de işlemci daha da ısınır. Su soğutma öneriririm.Pek iyi bir sistem değil aslında.
Sende vardır su soğutma o karta dayanmaz çünkü fanBen de şaşırıyorum nasıl bu kadar yüksek FPS alıyorum diye. Fakat, oyunu açtığım anda CPU'nun anası ağlıyor. Dur, GPU'nun da olabilir çünkü oyunu başlatırken bütün yükü GPU'ya veriyorum.[DOUBLEPOST=1404412614,1404412511][/DOUBLEPOST]i7 kullanıp boostlarsanız tabiiki de işlemci daha da ısınır. Su soğutma öneriririm.
Laptop lan laptop -,- Foto atayım istiyorsan.Durun durun laptopta mc açayım
edit : bende ekran kaydedici yok onu napcaz
edit 2 : printscreen time[DOUBLEPOST=1404412877,1404412672][/DOUBLEPOST]O
Sende vardır su soğutma o karta dayanmaz çünkü fan
BileydimLaptop lan laptop -,- Foto atayım istiyorsan.
hoşbeş detectedBu laptopta mı so soğutma falan olacak yani?
![]()
![]()
Dalge geçme lütfen... Kore malı Galaxy Note 2'den üstün kamera performansı.
O kartlar nası yanmıyor o zaman yaw ?Bu laptopta mı su soğutma falan olacak yani?
![]()
![]()
Dalge geçme lütfen... Kore malı Galaxy Note 2'den üstün kamera performansı.
Özellikle koydum canınız çeksin diyeAbi FPS yi boşverin,nefes alıyoruz ya o yeter.
hoşbeş detected
Ben de anlamadım vallahi üstün Casper NirvanaO kartlar nası yanmıyor o zaman yaw ?
Aman sökmeÖzellikle koydum canınız çeksin diye
Ben de anlamadım vallahi üstün Casper Nirvanaİçini gösterem mi?
![]()
Yalnız orda Nvidia simgesini görmek varya offfffÖzellikle koydum canınız çeksin diye
[DOUBLEPOST=1404414153,1404414044][/DOUBLEPOST]Her gün temizleme yapıyorum en ezik laptopum olmasına rağmen. Bacak kıllarımı göstereyim mi?
@canyo
gösteeerÖzellikle koydum canınız çeksin diye
[DOUBLEPOST=1404414153,1404414044][/DOUBLEPOST]Her gün temizleme yapıyorum en ezik laptopum olmasına rağmen. Bacak kıllarımı göstereyim mi?
@canyo
Fena bi' şey dimi?Aman sökme(Kesin sef teknolojisidir o
)[DOUBLEPOST=1404414448,1404414154][/DOUBLEPOST]
Yalnız orda Nvidia simgesini görmek varya offfff
Yalancı!pentium işlemci 2100 lira ANCA RÜYANDAFena bi' şey dimi?2100 lira bu laptop
![]()