Karanlık Korkumu Nasıl Yenerim ?

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi nasıl yenerim ? Çocukca felan demeyin karanlıktan korkuyorum işte en iyi çözüm karanlığın üzerine gitmek felan demeyin denedim onu işe yaramıyor napmam lazım?

• Beğen
Reactions: DIO

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Telkin olayı olası bir çözüm olabilir kesinlik olmayabilir ama zihnin beden üstünde etkileri çok.
Geceleri bir kayıttan Karanlıktan Korkmam diye dinlersen mümkün

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Gece kalkıp aynaya bakarak çekebilirsin
Çekerken biraz korkarsın
Ama çektikten sonra alışırsın
Aynaya bakıp fotoğraf çekince cidden işe yarayabilir
Sonra sabah kalkınca fotoğraflara bakıp her şey yolunda imiş dersin
Bu bilinçaltına işler ama fotoğrafta arkanda bi şey gözükürse bilemem yani bi şeyde çıkabilir
böööö

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gece kalkıp aynaya bakarak çekebilirsin
Çekerken biraz korkarsın
Ama çektikten sonra alışırsın
Aynaya bakıp fotoğraf çekince cidden işe yarayabilir
Sonra sabah kalkınca fotoğraflara bakıp her şey yolunda imiş dersin
Bu bilinçaltına işler ama fotoğrafta arkanda bi şey gözükürse bilemem yani bi şeyde çıkabilir
böööö
Gece'leri aynaya bakılmaz. Bunun üzerine konuşmak istemiyorum. Öyle şeyler denemeyin.

- Bu arada karanlık korkusu geçmez, Bende küçükken Dabbe izlediğim için ev boşken bi ses duysam hemen aşırı korkarım çaresi yok işte sabredicez
. " Zaman herşeyin ilacıdır. "

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gece'leri aynaya bakılmaz. Bunun üzerine konuşmak istemiyorum. Öyle şeyler denemeyin.

- Bu arada karanlık korkusu geçmez, Bende küçükken Dabbe izlediğim için ev boşken bi ses duysam hemen aşırı korkarım çaresi yok işte sabredicez
. " Zaman herşeyin ilacıdır. "
Hahaha aynen bende dabbe yüzünden boyleyim :S

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korku anlık bir savunma mekanizmasıdır. Kendini Güvende Hissedebiliceğin bir ortam sağlaman lazım kendine. Mesela ben kendi yatağımda örtünmüş olduğum süre boyunca garez gelse tıslamam. Ciddi bir şey ise Fobileri yok etmek için yapılan tedaviler var. başkada bir şey bilmiyorum .-.
kafanı yorma :(

R4ptor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sayenizde bende korkmaya basladim yaw odamdaki aynadan korkuyom bide karanlık aynaya bakınca kendimi gormekten korkuyom milletin korkusunu kaldırcagınıza daha cok korkutuyonuz :D