Karanlık Korkumu Nasıl Yenerim ?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Kücükken Korkardım Hani Tuvalete Aksam Giderkenki O Korku Varya Ondan İste :)
Buyuyunce Bunların Sacma Oldugunu Ama Bisi Olursada.Alın Yazısı Der Geçerim.
[Cin Carpmasi Felan Bunlari Ben Sacma Bulmaktayım Suana Kadarda Carpılanı Gormedim]
ALLAH'a Adam Akıllı İman Edersen ALLAH Seni Korur Merak Etme.[Eğer Baskaysan Bilemem]

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Kücükken Korkardım Hani Tuvalete Aksam Giderkenki O Korku Varya Ondan İste :)
Buyuyunce Bunların Sacma Oldugunu Ama Bisi Olursada.Alın Yazısı Der Geçerim.
[Cin Carpmasi Felan Bunlari Ben Sacma Bulmaktayım Suana Kadarda Carpılanı Gormedim]
ALLAH'a Adam Akıllı İman Edersen ALLAH Seni Korur Merak Etme.[Eğer Baskaysan Bilemem]
Cinler musallat olabilir, bende küçükken geceleri yardırarak gidiyordum :D

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aslında bu karanlık korkusu insanların kendi kendine aşıladığı saçma bir olaydır.Karanlıktan asıl korkmamızın sebebi söylentiler, filmler ben şahsen 2 yıl önce karanlıktan acayip korkardım.Nedeni filmlerde gördüğümüz o hayaletler, yaratıkların ve korkutucu birkaç olayın karanlıkda geçmesi nedeniyle bilinçaltımıza girmesi ama yaşın ilerledikçe ve sorguladıkça bunların saçma olduğunu anlayacaksın.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Başta uzunca bir süre korkun seninle beraber yaşayacak. Karanlık korkusunun nedeni orada güvende hissedememen ve karanlığın içinde ne olduğunu görmediğin için beyninin karanlıkta yeni varlıklar oluşturmasıdır. İyi haber, hayal gücün gelişmiş durumda. Kötü haberse bununla yaşamayı öğrenmek için çaba harcaman gerekecek. Zamanla geçer. Küçükken karanlıktan çok korkardım, şu anda rahatlatıcı geliyor ama ürperttiği zamanlar da var.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu sapabilir üzgünüm :(*
Gece aynaya bakarsak nolur -merak etti :(
Gece yataktan kalkmaya bile cesaret edemez :(*
@Prefer :(

Sent from my iPhone using Tapatalk