Karanlık Korkumu Nasıl Yenerim ?

R4ptor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ondan değil ben kendimi iyi hissetmek icin Ayet-el Kürsi okurum Allah sizi korur sizede öneririm.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de karanlıktan korkarım en iyi çözüm yöntemim şudur. Bizim koridor 15 metre ayrıca acıma anla. Karanlığa girmeden aklına gelebilecek en komik şeyi düşün zihnini o meşgul etsin böylece karanlıktan olduğunu hissetmeyeksin. Ayrıca #ÇareGeceLambası

R4ptor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben de karanlıktan korkarım en iyi çözüm yöntemim şudur. Bizim koridor 15 metre ayrıca acıma anla. Karanlığa girmeden aklına gelebilecek en komik şeyi düşün zihnini o meşgul etsin böylece karanlıktan olduğunu hissetmeyeksin. Ayrıca #ÇareGeceLambası
Benim aklıma gelecek şey "bir adam varmış düşmüş ölmüş" buna gül gül giderim :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yatmadan önce euzu besmele çekiyorum ama ayet el kursi okumaya şimdi başladım
Ben Euzu besmele çekip 1 defa Fatiha 3 kez de İhlas suresi okuyor. Şehadet getirip yatıyorum. Ayrıca müzik dinleyerek uyumak ve uyuyana kadar hayal kurmak da etkili yöntemlerden. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum bunu.[DOUBLEPOST=1431722597,1431722536][/DOUBLEPOST]
Benim aklıma gelecek şey "bir adam varmış düşmüş ölmüş" buna gül gül giderim :D
Ben genelde bunu düşünürüm.

:lol::lol::lol::lol:

R4ptor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Euzu besmele çekip 1 defa Fatiha 3 kez de İhlas suresi okuyor. Şehadet getirip yatıyorum. Ayrıca müzik dinleyerek uyumak ve uyuyana kadar hayal kurmak da etkili yöntemlerden. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum bunu.
Aynen dediğin doğru da ben hayal kurarak uyuyamiyorum cok hayal kuruyom, mesela yarınki programı filan yapiyom :D

Edit:Karikatüre güldürdün :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 saat karanlık bir odada yat (Sakın uyuma :/.) o zaman gider. (Bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmem...)