Katliam Yaptım !! | Battlefield 4 TÜRKÇE | Playstation 4

ashpatson

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsol dediğiniz şey sadece oyunlar için yapılmış bir şeyciktir (tabi bazıları hariç) :(
Konsol almak için üretebileceğiniz bahaneler oldukca fazla (rahatlık v.s) :(
Konsol almamak için benim üretebileceğim bahaneler almak için ürettiğiniz bahanelerden daha fazla :( Bkz:
*Ben bir oyun oynarken sadece o oyuna odaklanabileceğim cihazlar veya ona benzer bir ortam lazım
*Ben bir oyun oynarken kullandığım cihazlarda çok fazla bind olmalı fazlasıyla
*Ben bir oyun oynarken oyun dışında birçok şeyi aynı anda yapabileceğim bir sistem olmalı
*Ben bir oyun oynarken ekrana yakın olmalıyım herşeyi net olarak görmeliyim pixel pixeline
*Oyun oynarken kullandığım kontrol etme araçları özürlü bir kullanıma sahip olmamalı
*Hertz oranı fps ile orantılı olmalı :(

Bunların hiç biri o konsol dediğiniz cihazda bulunmamakta :(
//Fail türkçe*
Ne kadar da çok sebebin varmış multimilyarder kardeşim bizde tam bunu konuşuyorduk. Artık günümüz oyunlarını 1500-2000 tl civarı toplama bilgisayarlar randuman vermezken ne kadarda tatlı toz pembe sebeplerin varmış. Valla DS4 hiçte özürlü bir alet gelmiyor elime aksine klavyeden daha rahat. Öyle bi elim sağda bi elim solda kafam önde saatlerce ellerim nasır tutmuş şekilde oynayacağıma alırım elime el kadar DS4 ü koyarım göbeğime her işlevi de rahatlıkla yaparım. Kanalımda helikopter ile yaptğım videolarıda bulabilirsiniz evet hepsi o " özürlü " kontrol etme araçlarıyla çekilmiştir.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar da çok sebebin varmış multimilyarder kardeşim bizde tam bunu konuşuyorduk. Artık günümüz oyunlarını 1500-2000 tl civarı toplama bilgisayarlar randuman vermezken ne kadarda tatlı toz pembe sebeplerin varmış. Valla DS4 hiçte özürlü bir alet gelmiyor elime aksine klavyeden daha rahat. Öyle bi elim sağda bi elim solda kafam önde saatlerce ellerim nasır tutmuş şekilde oynayacağıma alırım elime el kadar DS4 ü koyarım göbeğime her işlevi de rahatlıkla yaparım. Kanalımda helikopter ile yaptğım videolarıda bulabilirsiniz evet hepsi o " özürlü " kontrol etme araçlarıyla çekilmiştir.
DS4 PC ye uyumlu :)
Sadece klavye ile oyun oynanmıyor zaten PC de
Xbox Kinect bile uyumlu küçük bir Xinput programı ile.
İstersem wiimote mi takıyorum süper mario galaxy oynuyorum emu dan.
İster DS4 takıp steamdan arkham origins oynuyorum.
TXAA desteği ile birlikte.

Yalnız konunun fanboy kavgasına döndüğünün farkında mısınız ?

M

MUHDE

Ziyaretçi

Fazla cahal mesajlar yüzünden konsoldan daha beter soğuttunuz beni monitör ile kumanda arasındaki uzaklık bana çok fazla şey kaybettiriyor fps oyunlarında pixel pixeline görmek isterim görüntü benim için çok önemlidir yatarken oyun oynamak ayrı işkence oyuna odaklanamazsınız oynadığınız oyun freedom tarzı şeyler ise o ayrı tabi çok sıkıntılı durumlar bu konsollar oyunlarının fiyatı ayrı rezillikte gören sanacak konsolu alana bütün oyunlar bedava masa başında terlemek nedir siz biliyormusunuz emek karşılığı gelen bir şeyciktir 30 dakikada 13900 tane tuşa basmışlığım var klavyenin ömrünü 1 günde bitirmişliğim var bunlar konsolda yapılamayacak şeyler baş parmağınız ile 4 tuşa basmak nedir tuş atlayana kadar adamlar sizi fıcaklayarak öldürür :( rezillik hep bunlar hala konsol konsol diyorsunuz normal oyuncu olduğunuz için demeniz normal :(

ashpatson

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kural yada kaide mi var yatarak oynayacaksın diye ne kadar at gözlüğüyle bakıyorsun olaya. Ben bf4 oynarken bilgisayar koltuğumu salone çekip yakın oturup oynuyorum mesela yani farz değil yatmak. Merak etme o aşındırma konusunu bizde DS4 lere yapıyoruz. EVet oyunlar pahalı ama sizin ekran kartına verdiğiniz parayı biz oyunlara veriyoruz aynı hesap kafanı yorma :) ve 2 hafta sonra o ekran kartı gibi oyunun yenisi çıkmıyor 1-2 yıl idare ediyoruz.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bir kural yada kaide mi var yatarak oynayacaksın diye ne kadar at gözlüğüyle bakıyorsun olaya. Ben bf4 oynarken bilgisayar koltuğumu salone çekip yakın oturup oynuyorum mesela yani farz değil yatmak. Merak etme o aşındırma konusunu bizde DS4 lere yapıyoruz. EVet oyunlar pahalı ama sizin ekran kartına verdiğiniz parayı biz oyunlara veriyoruz aynı hesap kafanı yorma :) ve 2 hafta sonra o ekran kartı gibi oyunun yenisi çıkmıyor 1-2 yıl idare ediyoruz.

Sadece 8 tane yön bulunmakta fps oyunlarında konsolda diye biliyorum bunlar sağ sol ileri geri birde bunların arasında olan yönler iki tuşa aynı anda basarak sağlanabiliyor bu 8 yön bana açıkcası hiç yetmiyor 2001 model bir bilgisayara sahibim şuana kadar tamir parası v.s v.s ödemedim bu zamana kadar büyük oyunları açmayı başardım bkz: minecraft/600 - half life 2/45 gerçi oynadığım pek fazla oyun yok neyin kafasını yaşıyorsam :( her neyse 10 yıldır kasayı geliştirmedim 5 yıl içinde çıkan oyunların çoğunu 15 fps üstü bir şekilde oynayabiliyorum ps 1 im mevcut kendisini aldığım zamanlardan beri bilgisayara kadar beni rahat götürdü ama bilgisayardaki ortam ayrı konsolda offline oyun oynamak yerine ki şu an online oynanabiliyor 2001 bir pc ile 2014 e kadar çoğu online oyunu masraf vermeden oynamak ayrı güzel ps 1 de oricinal kolum mevcut kendisi çok işlevsiz olarak 8 yön veya alttaki döndürme araçları kullanıyor döndürmeli yerlerinde ya çok hassas yada çok ağır olduğu için berbat bir kullanıma sahip :(