Kendinizi Öldürün

De4D_L4nDeR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
örümcek binicisini öldrdüm örümceği naaptıın binicimeee diye grup toplayıp daldı bana :D :D :D
alttakine ttnet veriyorum (hadi bakalım ne yapacak :D )

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
heryer taksim diyerek molotof atıyordum.Yanıma profesyonel eylemci geldi.Üstüne atladım.Molotofu ağzıma soktu.Öldüm.

alttakine minecraft dedicadet server veriyorum hemde 64 gb :D

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kızımı lunaparka götürmüştüm. Dönme dolap yolundan çıkıp bizi ezdi.

Alttakine Katana Veriyorum

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Katanayla hareket yapıyoum kafamı kestim öldüm alttakine f16 veriyorum

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Savaş Pilotu Olmak için teste girmiştim. F16 Kullanmaya Çalışırken Çakıldım. Öldüm

Alttakine Ninja Yıldızı Veriyorum

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ninja yıldızını fırlattım taa bula bula terminatorlerden tekini buldu bana döndü beni delik deşik etti
alttakine high-end pc veriorm

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
High-End Pc'mde dolanıyordum. Bilgisayara Virüs girdi. Sistem çok ısındı ve patladı. Kasa parçalarından biri gözüme girdi ve öldüm.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Top oynarken ayağım kaydı inşaattaki toprağın içine düştüm
Boğuldum toprağı yuta yuta
Alttakine Atom bombası veriyorum

Eski_ MountTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kirpiğim gözüme kaçtı öldüm :saçma:

1. kuraallara uy 2. uymicaksan çık forumdan 3. bana hiç bşi vermedin!! atom bombasıyla amerikaya atcakım ama atom bombasını patlatcakken atom parçacıkları g*tüme girdi patladı ve öldüm alttakine 5 adet at 250 asker 250 düşman asker 250 savaş baltası 251 tüfek veriyoorum

L

LifeTaker

Ziyaretçi
250 askerle 250 düşman askeri savaşırken thor çıktı ortaya 250 savaş baltasını birden benim askelere fırlattı askerler sekip bana çarptı ben de yere düştüm. O yere düşmeyle yerdeki 251 tüfeği görmem bir oldu. Hepsini alıp askerlerime verdim yanlışlıkla bana ateş ettiler yine bir şey olmadı sonra ayağım kaydı düştüm öldüm :S Alttakine shrek ve 2 düşman tankı veriyorum :D

Eski_ MountTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
shrek osurdu osurukları düşman tankına geldi ve yanlışlıkla ateş ettiler ve parça pinçik oldum alttakine telefon bataryası 5 çocuk 2 kadın 1 pıçak veriyorum