Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
cd'ye bakarken gözüme ışık girdi ve göremedim ve sivri birşeye çarptım ve geberdim.
Alttakine Tüfek veriyim.
Alttakine Tüfek veriyim.
fuze savari test ederken AIM-120 AMRAAM vurduDon küçük geldi kansızlıktan öldüm.//Buna bir şey bulamadım.
Alttakine AIM-120 AMRAAM veriyorum tepe tepe kullan.
![]()
Elimde patladı //O ne yav ?minecraftı indirirken bi bakıyorum zaten minecraft varmış sonra pc hacklendi sinir krizine girdim mönitere kafa atarken elektrik çarptı altakine dr3 veriyom (Dead Rising 3)
Dead Rising 3 bir zombi oyunu buna cevap vermeden girip araştırmanı beklerdim *_*Elimde patladı //O ne yav ?
Alttakine Sidewinder veriyorum
//Bundan 2-3 tane daha var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dead rising 3 oynuyordum oyuna başlayalı 18 saat geçmişti ve bilgisayardan ayrılamdan hala devam ediyodum. Oyuna öyle konsentre olmuştum ki dünyayı gerçek zombiler bastıgını fark etmedim camdan bir zombi evin içine fırladı ve beynimi yedi.minecraftı indirirken bi bakıyorum zaten minecraft varmış sonra pc hacklendi sinir krizine girdim mönitere kafa atarken elektrik çarptı altakine dr3 veriyom (Dead Rising 3)
nutella kasiklarken kasigi isirdim dislerim beynime saplandiDead rising 3 oynuyordum oyuna başlayalı 18 saat geçmişti ve bilgisayardan ayrılamdan hala devam ediyodum. Oyuna öyle konsentre olmuştum ki dünyayı gerçek zombiler bastıgını fark etmedim camdan bir zombi evin içine fırladı ve beynimi yedi.
(evet cıvıttım)
Alttakine kaşık veriyorum (hadi bakalım yaratıcı olun)
Elektrik dalgalanması oldu sunucu artık çalışmıyornutella kasiklarken kasigi isirdim dislerim beynime saplandi
altdakine sunucu veriyorum [el yapimi]
hepsini oynamayi denedim sonra beynim kizardi altdakine bozuk bilgisayar veriyorum...alttakine gta serisi counter strike serisi ve assasins creed serisini veriyorum