Ah Lan Ah Anlatamıyomuyum Ne İletişim Problemimmi var Neetmiyim anlamadım internetten arastır yukardan oku geris sana kalmıs kimse oyle ayrı dallarla ugrasmazRefleksi öğret lao kaleciyim ben lazım oluyor![]()
Sen önce çakra kontrolünü öğren kardeş. Çakra olmadan olmaz.Refleksi öğret lao kaleciyim ben lazım oluyor![]()
Geç Kaldin xd.[DOUBLEPOST=1405784656,1405784462][/DOUBLEPOST]Ne Mi Oluyor Kavga Çıktı sonra bitti. Olay budur.Lan n'oluyor.
Araştırdım bulamadım. Hazır konusu varken sordum.[DOUBLEPOST=1405784729,1405784687][/DOUBLEPOST]Kavgayı biliyorum tarafım da belli.Ah Lan Ah Anlatamıyomuyum Ne İletişim Problemimmi var Neetmiyim anlamadım internetten arastır yukardan oku geris sana kalmıs kimse oyle ayrı dallarla ugrasmaz
Bulamazsın zaten. Sadece çakra kontrolünü öğren. 7 çakranı aç. Artı, 3. göz çakranı aç, kinezilerin anasını seversin.Araştırdım bulamadım. Hazır konusu varken sordum.[DOUBLEPOST=1405784729,1405784687][/DOUBLEPOST]Kavgayı biliyorum tarafım da belli.
Sen Sevdin mi?Bulamazsın zaten. Sadece çakra kontrolünü öğren. 7 çakranı aç. Artı, 3. göz çakranı aç, kinezilerin anasını seversin.
Henüz sevmedim ama sevmeyi düşünüyorumSen Sevdin mi?
Çakra ne laoBulamazsın zaten. Sadece çakra kontrolünü öğren. 7 çakranı aç. Artı, 3. göz çakranı aç, kinezilerin anasını seversin.
gel cümle alem sevelimHenüz sevmedim ama sevmeyi düşünüyorum![]()
Ruhsal enerji.Çakra ne lao3 yıl önce Metin2de görmüştüm en son makara gibi bişeydi
![]()
Gürkan Ben Tekkitte Tavuklari Sevcem Görüşürüz iftar sonra bolbol severiz.Ruhsal enerji.