Konu Kapansın

Yusuf78455

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Görsel olarak çok güzel bir girip oynarsanız ne demek istediğimi anlayaçaksınız kurucuları sızın sorunlarınıza bakıyor ve çözümler üretiyor

spiqe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server çok havalı bir sunucu ismi vs. girmeden önce hiç bu kadar iyi bir sunucu olabiliceğini düşünmemiştim gerçekten girdikten sonra yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra beni resmen çekiyor ve saatlerce sıkılmadan oynamadğım az sunuculardan biri artık VenomNW

allahuekberbenZeptu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Efsane Yeni Nesil Sunucular güzel olmuyor en güzle sunucu bu 10 puan veriyorum efsane bir sıunucu bence Ooyun nickim Zeptu

allahuekberbenZeptu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu EFSANE ÖNERİRİM YENİ NESİL SUNUCU GÜZEL BEĞENDİM YETKİLİLERİ FLN GÜZEL PİNG FPS İYİ ÖNERİRİM OYUN NİCKİM Zeptu

MrExecutor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mevcut yeni nesil sunuculara göre daha yenilikçi bir sunucu,kendilerini güncelleyip hatalarını sürekli olarak kapatıyorlar,yetkili kadrosunun oyuncularla sürekli iç içe olması ise sunucuda güzel bir sosyal ortam oluşturuyor ben Imfastheros olarak düzenli olarak oynama kararı aldım,umarım siz de gelip bir göz atarsınız

MrExecutor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
müq server oynanması güzel tavsiye ederim kolay kasılıyor vip fiyatları ucuz gayet güzel 1 haftada zengin oldum oynayın gerçekten tavsiye ederim.

oyunprosu1907

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mevcut yeni nesil serverlara göre daha aktif ve eğlenceli bir server hergün yeni güncelleme getirilip aktifliği yüksek tutan serverlardan en iyisi gelmenizi tavsiye ederim klan vs leri hergün eğlenceli ve ping durumu olmadan oluyor ve lag 0 rehberler aktif aklınıza gelecek her iyi şey bu serverda var iyi oyunlar dilerim .

rifat391

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mevcut yeni nesil sunuculara göre daha yenilikçi bir sunucu,hergün hatalarını düzeltiyolar ,yetkili kadrosunun oyuncularla sürekli iç içe olması ise sunucuda güzel bir sosyal ortam oluşturuyor, sw`deki vs`lerden olsun görevlerinden olsun sunucudan çok zevk alıyorum bu neden dolayı sunucuda oynadığım süre boyunca herzaman zevk alıyorum bu nedenden dolayı ben rifat391 olarak sunucda sürekli oynama kararı aldım,umarım siz de gelip bir göz atarsınız