Kredi Kağıdı Yardım

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Selamun Aleyküm

Amacım Bir Kağıt Olucak 1000 Kredi Diye Diyelim O Krediye Sağ Tıkalndığında Kredi Hesabıan 1000 Kredi Yüklenecek Baya Yapmaya Çalıştım Ama Kağıt Tıklanıyor her şey Oluyor Ama Kredi Hesaba Yüklenmiyor , Yardımcı Olucak Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum Bide Kağıt 1 Kere Tıklanıcak Yani 1 Kere Tıklandıktan Sonra Kağıt Yok Olucak Unutmayalım

Buyrun Skript : http://hastebin.com/ikacobabir.vhdl

Bide Arkadaşlar Konuyla Alakalı Değil Ama Bilgisi Olanlar Varmı Bilmiyorum Genede Sorayım , NameTagEdit Plugininde Şöyle Bir Hata Var Herşeyi Ayarlıyorum her şey Düzgün Çalışıyor Herşeyi Ayarladıktan Sonra Yetkiyi Felan VErdikten Sonra Plugine Reload Atıyorum Taba BAsınca her şey Düzgün Tag felan Olmuş Gözüküyor Ancak Adam Chatten YAzı Yazınca Otomatik Tag Kalkıyo Yardımcı Olabilecek Varmı ? Karşı KArşıya Gelince Adamın Üstünde Tag Hayla Duruyor Lütfen Yardımc ıOlanlara Çok Teşekkür Ederim Server Sürümü 1.8.x

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Dostum bu skript bende var bayadır böyle diyince kötü hissettim :(
Lapis kazınca kredi gelip eşya almayı türkiyede 2. kez bizim sunucumuza gelmişti @AnkaBilisimTR 3 - 4TL ye satıyordu
ve menüsü çok güzel ordan sürelivip flnde alabiliyorsun eğer alacaksan bence özenmek yerine sahibinden satın al.,

Burada şimdi bana satış yapmak diye uyarı gelirse ( ben satış yapmıyorum ) ankada yapmıyor :)
burda sadece fikir verildi.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
PHP:
on rightclick with paper:
    name of player's tool is "&cKredi":
        remove 1 paper named "&cKredi" from player
        add 4 to {kredi.%player%}
        send "&2[&a+&2] &a2000 kredi"
command /coinkagital:
    permission: op
    trigger:
        give 1 paper named "&cKredi" to player

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Architectus usta Bu Skripti Ben Bir Arkadaştan Aldım , Düzenlemeleri Bizzat Bana Ait Hiçbir Şekilde Başak Bir Yerden Alıntı Değil Lütfen ..
Bu ARada @MiracOrsMirac Çok Teşekkürler .

Diğer Konu Hakkında Bilgisi Olan Varmıdır Acaba ?