TarikHacioglu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Geliştirmek için yardım edeyim mi? Ciddi anlamda söylüyorum harita yaparım size.Sunucu Faction Oldu İyi Oyunlar Dileriz
Herkese İyi Forumlar Dileriz
Geliştirmek için yardım edeyim mi? Ciddi anlamda söylüyorum harita yaparım size.Sunucu Faction Oldu İyi Oyunlar Dileriz
Tamam Özürün Kabul Edildisizlerden özür dilerim paragöz birisiyim.... sunucunuzu hacklemeye çalıştım sizin üzerinize suç attım. semih abi senden af diliyorum... serverim kapandı
Hehe haklısınHep açıldı diyorsunuz ama halen kapalı.![]()
Kaç kere sunucu sıfırladınız? Bu mesajın bildirimi 5'inci kez geldi?Sunucu Sifirlandi Suanda Aktiftir
Bildirim Gelmiş Olabilir Ama Mesaj Kaç Kere Yazıyor Bi Bak Olurmu Ha Neyse Sunucu Sifirlandi GirebilirsinizKaç kere sunucu sıfırladınız? Bu mesajın bildirimi 5'inci kez geldi?
Görüşünüzü Dikkate Alicaz TesekkürlerSunucu Aynı Tas Aynı Hamam Yeniden Acilmis Fakat Bir degisiklik Goremedim Maplar Bastan Sagma Yapilmis Basarilar
hala 1.5.2 serverler var ve çok ünlüler?1.7.2 - 1.7.5 eskide kaldı diye biliyorum 1.7.x,1.8.x olsaydı daha iyi olabilirdi ve emek diye bir şey göremedim gelişmeniz dilegi ile başarılar
alım var mı bariiGörüşünüzü Dikkate Alicaz Tesekkürler
Suanda Yok Ama Acilacaktirhala 1.5.2 serverler var ve çok ünlüler?
alım var mı barii![]()