ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ona göre bir şey şöylicem :|Gerekli bir bilgi olmadığını düşünüyorum![]()
Ona göre bir şey şöylicem :|Gerekli bir bilgi olmadığını düşünüyorum![]()
Zaten ordaki görünmeyen dosyaların hepsini diğer tarafa geçirdimBence Oynadığın Oyunun Ekranını Küçült O Gizemli Yerden Sonra Görünsüno Gizemli Yerede Bir Havlu Fln Koy Gözünü Yormaz
![]()
Düz Mantık + Pratik Zeka Hayat KurtarırZaten ordaki görünmeyen dosyaların hepsini diğer tarafa geçirdimHavlu fikride iyiymiş
![]()
7Ona göre bir şey şöylicem :|
Dediğim gibi beklemeni tavsiye ediyorum.Aslında 2 yıldır biriktirdiğim bi 600 tl var ama şu an elime geçmesi çok zor.
Bende 7 ve bütün 7 olarlar ayvayı yedi.TEOG ilk 7. sınıflara bu sene yapılıcak.Dersler için kesinlikle bir bilgisayar gerekevektir.Ekranı bayram harçlığınla yaptır.Lise 1'e kadar seni taşırsa No Problem.
Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum zaten fazla ömrü kalmadı.Bende 7 ve bütün 7 olarlar ayvayı yedi.TEOG ilk 7. sınıflara bu sene yapılıcak.Dersler için kesinlikle bir bilgisayar gerekevektir.Ekranı bayram harçlığınla yaptır.Lise 1'e kadar seni taşırsa No Problem.
Siz İyisiniz Ben 7. Sınıftayken Bİlgisayarım Gta S.a De Bile KasıyorduBende 7 ve bütün 7 olarlar ayvayı yedi.TEOG ilk 7. sınıflara bu sene yapılıcak.Dersler için kesinlikle bir bilgisayar gerekevektir.Ekranı bayram harçlığınla yaptır.Lise 1'e kadar seni taşırsa No Problem.
Bende MC'de bile kasıyor yhaSiz İyisiniz Ben 7. Sınıftayken Bİlgisayarım Gta S.a De Bile Kasıyordu![]()
Annem zaten bilgisayar işinden anlamıyor taksitle baya iyi bir şey aldırırımDediğim gibi beklemeni tavsiye ediyorum.![]()
Siz İyisiniz Ben 7. Sınıftayken Bİlgisayarım Gta S.a De Bile Kasıyordu![]()
Benimde aynı mc yi zor kaldırıyoBende MC'de bile kasıyor yha![]()
Hiç Olmazsa Açıyor Bendeki 512 Mb Ramlı Birşeydi Oyun Oynamadığımdan İşimi Görüyordu Ödev İçin Fln Sonra Oyunlara Merak Sarıp internet Kafeden Kopunca Yeni PC AldımBende MC'de bile kasıyor yha![]()
Yazdığım bir bilim kurgu kitabı'Gizemli Güçler' ?Her neyse orayı siyah bantla bantla sonra devam et. Paran olunca yenilersin.