Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Anladımda leptopun öyle olduğunu nerden anlarım16GB'a kadar RAM alabilen laptop al demek yani. Şu anda piyasada en ucuz bilgisayar bileşeni RAM.
Anladımda leptopun öyle olduğunu nerden anlarım16GB'a kadar RAM alabilen laptop al demek yani. Şu anda piyasada en ucuz bilgisayar bileşeni RAM.
Özellikler kısmında yazar.Anladımda leptopun öyle olduğunu nerden anlarım
Hıhı tamami7 ısınıyor diyemezsin, 50 tane modeli var 4 tane nesil var. Biraz araştırıp yorum yapınız.
Tanıdıkların için bilgisayarda günlük işlerini yapmaları amacıyla alacaksan bence ultrabook al. Canın isterse Minecraft'ı oynarsın ama İşlemcilerinde genellikle 1.3 GHz gibi saatler verir ama bu rakam seni yanıltmasın; Turbo Boost ile ihtiyacın olunca onu 2.4 gibi bi değere yükseltebiliyor. Aşırı hafiflerdir. Senin sahip olduğun para miktarlarındadır. (2000 ilâ 3500 TL)Ben taşına bilir olduğu için istiyorum sıkça evde olmuyorum başka şehirlere gidebiliyorum ananeme anneme vs. o yüzden leptop istiyorum
Kendime alıcamTanıdıkların için bilgisayarda günlük işlerini yapmaları amacıyla alacaksan bence ultrabook al. Canın isterse Minecraft'ı oynarsın ama İşlemcilerinde genellikle 1.3 GHz gibi saatler verir ama bu rakam seni yanıltmasın; Turbo Boost ile ihtiyacın olunca onu 2.4 gibi bi değere yükseltebiliyor. Aşırı hafiflerdir. Senin sahip olduğun para miktarlarındadır. (2000 ilâ 3500 TL)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet monster'lar güzel fakat pek de önermiyorlar buradakiler (!)Monsterlar güzel gibi
Aynen Windows 8 çıkınca hibrit (tablet-dizüstü) bilgisayarlar yayılmıştı. Dokunmatik ekranlı ultrabooklar gerçektende boşa verilen şeyler.Bence para tuzağı.
Çok kararsız kaldım monater güzele benziyor lenovo ların ekran kartı kötüEvet monster'lar güzel fakat pek de önermiyorlar buradakiler (!)
Bro bak, parana kıy, Asus'un oyun bilgisayarı olan Tytan'ın ultrabook versiyonunu al*Çok kararsız kaldım monater güzele benziyor lenovo ların ekran kartı kötü
NekadarBro bak, parana kıy, Asus'un oyun bilgisayarı olan Tytan'ın ultrabook versiyonunu al*
Çok iyiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bak bu çok iyi.
Edit: Asus'un Tytan ultrabooku yokmuş yanlış görmüşüm.
Maalesef bukadar bütçem yokParan var mı? Parana kıyabilir misin? BUNU AL!!!111!!!1111111
Ya da Asus ROG Tytan 8890 ^^ Yakında almayı düşünüyorum bunu.