UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Orası yıkilıyor diye biliyorum.Forumda gerçekten birsürü milenyum çağından üye varmışKAL hazırlıktan selamlar
![]()
İyi forumlar, iyi Kebaplar
Orası yıkilıyor diye biliyorum.Forumda gerçekten birsürü milenyum çağından üye varmışKAL hazırlıktan selamlar
![]()
Haklısın O yüzden bura da şöyle bir durum var 99'lar kendilerini bir şey zannediyor.
98'e hiç gelmiyorum bizlerin her zaman kafası güzel. Dimi memoş? @lider12
K.g kardeş plug.dj de olanlardan özür dilerim yeni başladım plug.dj ye geçmeyi fln bilmiodum o yüzden öyle şeyler oldu meh'ler sayesinde oto şarkı geçio sanıyodumForumda gerçekten birsürü milenyum çağından üye varmışKAL hazırlıktan selamlar
![]()
Mecaz anlamda söyledin herhalde ? Rahatlık anlamında mıOrası yıkilıyor diye biliyorum.
Yok binası kırık dökük babında dedim. Öyle diyorlar da.Mecaz anlamda söyledin herhalde ? Rahatlık anlamında mı
mesaj ile uyumlu oldu o yüzden beni bilen bilir zaten böyle şarkılar dinlemem forumdaki herkeste bi birbirini ezme çabası var ne la bu dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyobu şarkıyı daha ne kadar koyucaksınız ete kemik geçe kadarmı ?
Yok canım eski gibi gözükür hem imkanları iyi hem de devasa bir okul.Yok binası kırık dökük babında dedim. Öyle diyorlar da.
Zaten 2000 liyiz diye dalga geçen de çok lise 1 iz diye de.2000 lisiniz diye degil lise 1siniz diye eziliyorsunuz. Gecen yilda 99lulari eziyorduk. Fakat bunu sizin kadar abartan olmadi. İntihar ne lan?! Bu gidisle lise 2 olsanizda 2000li oldugunuz icin dalga gecilecek. Abartmayin tadini cikarin.
s.aSen kaçlısın 2014 mü[DOUBLEPOST=1410961924,1410961867][/DOUBLEPOST]
Arabamı gidiyor dünya mı gidiyor?
Yoksa kafan mı döndü D:
ama bi gelip baktılar tıpış tıpış oturuyorduk ona güldülerArkadaşlarımla resmen kafa buluyolardılar![]()
a.s