Mod Maker kullanmadım biliyon zaten skypede yazıyorum sanamod makerdan yapmadın dmi![]()
Mod Maker kullanmadım biliyon zaten skypede yazıyorum sanamod makerdan yapmadın dmi![]()
İlk olarak görüşünüz için teşekkür ederim, bu modu yaparken mcreator ile sadece texture ile itemi bağladım, kodlamalar bana ait dediğiniz gibi basit şeyler ama ben bu işe yeni başladım, java biliyorum fakat sadece dille olmuyorÇalışmalarınız güzelde.Bunlar basit etnik kodlar.MCreator'den yapılabilir şeyler geneline baktığımda.
Galiba böyle diyen arkadaşların çoğu da onu kullanıyor.bir şey diyemem.Ama değişik şeylerle uğraşmanızdan yana benim fikrim.Herkes rahatlıkla oyuna 2 maden ekleyebilir.
Ben de java olaylarına bakınmaya başladım da; thaumcraft ve IC2'nin bir eklentisini yapmaya düşünüyorum.Aura node'ların içindeki visleri okuması için bi alet gibisinden IC2'den gelen.Normal minecraft kodlarıyla yapmak biraz kolayda sıfırdan enerji ve gui tasarımları falan biraz zor yaİlk olarak görüşünüz için teşekkür ederim, bu modu yaparken mcreator ile sadece texture ile itemi bağladım, kodlamalar bana ait dediğiniz gibi basit şeyler ama ben bu işe yeni başladım, java biliyorum fakat sadece dille olmuyor![]()
arkadaş konuda kendi modunu tanıtıyor buda reklama girer onun yerine gidip modlar bölümünden 'konu aç' ikoncuğuna tıklayabilir...Herhangi bir reklam yapılmamış,kullanıcı kendi yapıtını tanıtmak istemiştir.Reklama GİRMEZ!
Rapor edilen birisine karşı rapor etmenizi mesajla belirtmeniz halinde uyarı alabilirsiniz.Rapor edip forumda özgürce dolaşın,"seni şikayet edicem,bak rapor ediyorum." Tarzı yorumlarınızın tekrarı halinde uyarı alacaksınız.
İyi Forumlar.
Her şekilde mcreator olmadığını kanıtlayabilirim,mccreator![]()
Eclipse, bu bir mod yapma programı değil java kodlamak için bir IDE dir.neyle yaptın söyle bizde yapalım türk modları çoğalsın
MCreator temelleri istersen mod dosyasına bakHer şekilde mcreator olmadığını kanıtlayabilirim,