LotsofOre Türk Yapımı Bir Mod! (Benim tarafımdan) 1.6.2

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiye ' de böyle girişimlerin olması çok güzel bir şey. Çalışmalarının devamını diliyorum..

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmalarınız güzelde.Bunlar basit etnik kodlar.MCreator'den yapılabilir şeyler geneline baktığımda.
Galiba böyle diyen arkadaşların çoğu da onu kullanıyor.bir şey diyemem.Ama değişik şeylerle uğraşmanızdan yana benim fikrim.Herkes rahatlıkla oyuna 2 maden ekleyebilir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çalışmalarınız güzelde.Bunlar basit etnik kodlar.MCreator'den yapılabilir şeyler geneline baktığımda.
Galiba böyle diyen arkadaşların çoğu da onu kullanıyor.bir şey diyemem.Ama değişik şeylerle uğraşmanızdan yana benim fikrim.Herkes rahatlıkla oyuna 2 maden ekleyebilir.
İlk olarak görüşünüz için teşekkür ederim, bu modu yaparken mcreator ile sadece texture ile itemi bağladım, kodlamalar bana ait dediğiniz gibi basit şeyler ama ben bu işe yeni başladım, java biliyorum fakat sadece dille olmuyor :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak görüşünüz için teşekkür ederim, bu modu yaparken mcreator ile sadece texture ile itemi bağladım, kodlamalar bana ait dediğiniz gibi basit şeyler ama ben bu işe yeni başladım, java biliyorum fakat sadece dille olmuyor :D
Ben de java olaylarına bakınmaya başladım da; thaumcraft ve IC2'nin bir eklentisini yapmaya düşünüyorum.Aura node'ların içindeki visleri okuması için bi alet gibisinden IC2'den gelen.Normal minecraft kodlarıyla yapmak biraz kolayda sıfırdan enerji ve gui tasarımları falan biraz zor ya :D Gariptir ; mod yapmak kolay,eklentisini yapmak daha zor -,-

BR4YJ4D3M3NC3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir reklam yapılmamış,kullanıcı kendi yapıtını tanıtmak istemiştir.Reklama GİRMEZ!

Rapor edilen birisine karşı rapor etmenizi mesajla belirtmeniz halinde uyarı alabilirsiniz.Rapor edip forumda özgürce dolaşın,"seni şikayet edicem,bak rapor ediyorum." Tarzı yorumlarınızın tekrarı halinde uyarı alacaksınız.

İyi Forumlar.
arkadaş konuda kendi modunu tanıtıyor buda reklama girer onun yerine gidip modlar bölümünden 'konu aç' ikoncuğuna tıklayabilir...