- En iyi cevaplar
- 1
daha 1 yanlışımı doldurmuş bulunmaktayım3 yanlış 1 doğruyu götürür.
daha 1 yanlışımı doldurmuş bulunmaktayım3 yanlış 1 doğruyu götürür.
Küfür, dolandırıcılık (daha belli değil), aşağlama,daha 1 yanlışımı doldurmuş bulunmaktayım![]()
küfür ve aşşağılama aynı suça denk gelmekteKüfür, dolandırıcılık (daha belli değil), aşağlama,
estafurullah neler yapmış olabilirizki hizmetimizi uygun ve düzgün şekilde vermeye çalışmaktan ve bununla ilgili uğraşlarımızdan?Benim senin ile alakalı bildiklerim bunlar Allah bilir daha ne yapmışsındır @BorakanT 'a bırakıyorum.
Uğraşılacak gibi değilsin.
Daha küfür eden forumlarda "Efendim" "estafurullah"estafurullah neler yapmış olabilirizki hizmetimizi uygun ve düzgün şekilde vermeye çalışmaktan ve bununla ilgili uğraşlarımızdan?
herkes 2. şansı hak eder.Daha küfür eden forumlarda "Efendim" "estafurullah"
Kavga buna dönüştü,
Tam tersi sen hiçbir şey bilmediğin konu hakkında buraya gelerek mesaj kasıyorsun.Hayır sadece mesaj kasıyorsun.
Bilmediğim konu muTam tersi sen hiçbir şey bilmediğin konu hakkında buraya gelerek mesaj kasıyorsun.
İki tarafında birbirine sen mesaj kasıyorsun diyip, mesaj kasmaya devam etmesi ironik.Bilmediğim konu muArşivdeki konuyu görmemiş boşa ağzını çalıştırıyorsun. Bir de sözde mesaj kasmıyorsun. Her şeyi ayrı ayrı yazma git alıntıla o zaman kardeşim ben mi akıl vereyim sana?
Konudaki 3. veya 4. mesajımı attımİki tarafında birbirine sen mesaj kasıyorsun diyip, mesaj kasmaya devam etmesi ironik.
Doğrudur, ancak konunun dışına çıkıp başka bir tartışma açmanız doğru mudur orasını bilemem.Konudaki 3. veya 4. mesajımı attımve sence konu sahibi olduğum için cevap vermem doğal değil mi?
Doğru değil, keza konunun asıl amacının dışına xxAlac'da çıkıyor. Neyse, işin özü bundan alışveriş yapmayın. Hem güvenilir değil, hem kaliteli değil.Doğrudur, ancak konunun dışına çıkıp başka bir tartışma açmanız doğru mudur orasını bilemem.