DangerReflex
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız ve Soyadınız: Tunahan Küçükturgut
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: facebook.com/tunaktrgt
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): TunaHD
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5-6 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Daha yeni.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Daha yeniyim.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Yetkili olduğum sunucular kapandı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabii.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu güzel çünkü.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Cana yakın biriyimdir anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Sakinim işime önem veririm.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı davranırdım sunucu üzerindeki şikayetlerini dikkatli bir şekilde dinler çözüm odaklı çalışırdım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Nadir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Tabii.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Register bölümündeki kısa şifreye uzun denmesini düzeltebiliriz
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: facebook.com/tunaktrgt
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): TunaHD
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5-6 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Daha yeni.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Daha yeniyim.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Yetkili olduğum sunucular kapandı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabii.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu güzel çünkü.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Cana yakın biriyimdir anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Sakinim işime önem veririm.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı davranırdım sunucu üzerindeki şikayetlerini dikkatli bir şekilde dinler çözüm odaklı çalışırdım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Nadir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Tabii.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Register bölümündeki kısa şifreye uzun denmesini düzeltebiliriz